Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@l_e_n_o_c_k_a no ahooooooj mojkaaa 🙂 ako ste dopadli?som zvedavá 🙂
@palculienka2011 ahoj no dnes som 15 DC a asi mam ovulku 🙂
@vavenecka ahoj lasko 🙂
urobili mi sono, odobrali krv (na treti krat 😖 ), dostala som lieky... 10 alebo 11 DC mam ist na sono, potom mi pichnu pregnyl a naplanuju sexikovanie... manzel pojde na kontrolny spg... ak to nepomoze, ten dalsi cyklus bude IUI. a este mi doktorka povedala, ze mozno bude treba laparka vajcovodov, ale dufam, ze nie 😝
a ty ako? co robkas?
@palculienka2011 a ty mas co nove moja????
@vavenecka joooo a este jedna vec, povedala mi, ze som ovulku mala - zistila to podla LH hormonu,,,, takze ovulacny test klamal 😖
@l_e_n_o_c_k_a jooj ty moje dopichané :((( zas ťa bude rúčka bolieť 😖 no hlavne,že máš povzbudzujúce správičky,šancu máte stále,len treba skúšať 😉 treba veriť,že lieky pomôžu a ak by si musela na laparku,tak sa budete aspoň so Zuzkou podporovať,ak to aj ju bude čakať 🙂 no bodaj by ste otehu predtým ako by ste mali ísť 😉 a ja nič,bola som robiť šatniarku 😀 bola tu v ZA nejaká megamaticová sešlosť,tak sme vešali kabáty národovcom 😀 😀 ale skoro ma tam švaclo,nuda,stoličku sme nemali,tak sme furt stáli,vuaa,des,od 11tej do pol štvrtej 😒 ale už som domka,mám po mrchani,od zajtra si idem ovutesty robiť až mám peknú mesačnú zbierku 😠
@anett6212 jeej super, tak sup sup snazit...a nove nemam nic okrem toho, ze som na cakacke 3dpo, juj ako to zbehlo rychlo...a zajtra idem na kontrolu ku gynde, co som mala ten priserne bolavy vajecnik-zistila, ze ho mam zvacseny, tak ide skumat preco
@l_e_n_o_c_k_a heh,no pekne...už ani na tie testy nie je spoľahnutie...a aj ti povedala,že kedy asi?
@mata_ba a testovanie mam nechat az na ten 16-17dpo, kedy necakam mrchu, ci mozem aj skor...neviem ako to je
@vavenecka už ma boli ☹ strasne páli ☹ ako keby mi žili trhali ☹
no povzbudzujuce nam nepovedali nic ☹ len navrhli dalsi postup... dufam, ze ta laparka nebude nutna, bo sa zošaliem ☹
kasli na ovu testy, radsej si kup digi teplomer za 3 € a meraj...
a boli sme v baumaxe, kupila som kachlicky do kuchyne a mali aj krasnu mozaiku 🙂 a kupila som aj drez aj digestor, tak sme aspon zabili dve muchy jednou ranou 😀
@l_e_n_o_c_k_a ajoj..no tak silnooo drzim palce..ale urcite vam to vyjde 🙂
@anett6212 no z PN do BB je nejakych 150 hm,co nie je take strasne 🙂
@palculienka2011 no odporuca sa najskor v den ockavanej mrchy..ale niektorym to vyslo skor-niektorym neskor..ja uz testnem az ked mi bude meskat nejake 2-3 dni 🙂
@vavenecka no asi 13 a 14 DC - co je dost skoro... ked mavam dlhe cykly... v jednej diskusii mi baby povedali, ze je to skoro robit si ovu testy v 13 DC - a vidis urobila som ho a nic... podla krvi v 15 DC bol zvyseny hormon LH, tak podla toho usudzovala
@mata_ba dakujem ti 🙂 u teba co nove? snazilkujete sa?
@palculienka2011 aha, tak mi napis, co zistila. nech to nie je nic vazne. drzim ti paste. hej snazime sa, ale nemyslim na to. snazimsa mysliet na ine veci 🙂
@l_e_n_o_c_k_a nemas za co 😉 jasneee,snazilkujeme 🙂 aj ked ktovie ci bude ovulka a kedy... 😕 ale v stredu idem na foliky,tak som zvedava co mi ujo doki povie
@mata_ba a kolky si dc? urcite bude ovulka neboj 🙂
@l_e_n_o_c_k_a ale hlavne,že nepovedali,že ste stratený prípad 😉 ja mám žilky dobré,takže mne zoberie hneď,ale isto to nie je veľmi príjemné,keď berie na trikrát 😒 hh,musím ich minúť,keď už mi ich mm kúpil 😀 a tak budem ich robiť od 5DC,aspoň budem mať peknú zbierku,aj keď na začiatku možno zbytočnú 😠 len dúfam,že sa nejaké // objavia 😀 ale mm budem znásilňovať vždy keď dovolí 😀 no a super si nakúpila,vidíš,minimálne jedna super správa 😉
@vavenecka to si myslim, ze by nam do oci nepovedali ☹
a to su tie testy objednane z ebay? kolko ich este mas?
@l_e_n_o_c_k_a a tak keby boli nejaké veľké problémy,hneď by vás na umelé asi šupli,si myslím 😉 moja,nikdy nič nie je stratené,koľkí nemohli mať bábo,adoptovali si a potom zrazu žena otehotnela 🙂 nehádž flintu do žita,ale strieľááááj 😀 jj,z ebay a mám ich kopec,veď som možno 5 zo 40 minula 😀 😀 tak budem testovať až až,veď budúci cyklus už nebude prečo testovať 😀 😀 😀
@vavenecka nie, neháááááádzem ale ani sa predcasne netesim 🙂 ja mam vsetky vysledky dobre, aj ovulka prebehla, teraz je to uz na mm... inak stale mame tichu domacnost, sme sa v MT pohadali, tak som povedala ze do Heliosu ani nepojdem jooooj kua je to na prd 🤐
@l_e_n_o_c_k_a no veď jasné,treba to brať reálne,ale veriť treba stále 😉 ccc,no v tichej domácnosti toho veľa nenaplodíte,hm? 😠 a lieky ti dali konkrétne na čo?
@l_e_n_o_c_k_a ja som dnes 11 dc...

@vardzikova ahoj Kati, boli sme v centre asistovanej reprodukcie 😉