Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 no marisku sediva ☹ znie to strasne ☹ som sa zabudla spytat ci to robia aj v Heliose alebo ci v ktorej kolvek nemocnici na gynde 😖 ja ked skoncim PN a potom mi povedia, ze mam ist na zakrok, tak ich vo firme porazi, ked im zahlasim, ze budem opat mimo, aj ked 3 dni 😒
@vavenecka dnes som isla okolo znameho cestovky... citala som si ponuky, a zaujala ma jedna, Kuba - Varadero na 11 dni... nechces ist so mnou? 😀 Zuzka ma navnadila 😀
ahóóóó´jte moje zlatučkééééééééé 😀 😀 😀 idem si čítať, mám totiž obrovské medzery 😎 😎 😎 všetky pozdravujem 🙂
@l_e_n_o_c_k_a no znelo to hrozivo, ale vraj to nie je také strašné a relatívne rýchlo sa to hojí 😉 mne to urobí môj gynekológ, on je totiž aj pôrodník a ženský chirurg, ale operuje len v DK, tu v ZA nemá s nemocnicou zmluvu 😠
@zujka2 no veru, dnes ma doki nepotešil, keď som sa pýtala na IUI... že sa to odporúča, nepovedal, že musím, ale ak máme riešiť IUI, aby to nebolo zbytočné, tak to odporučil... teraz skúšame prirodzene a potom skúsime po Číne ešte jeden cyklus - nechcem to zas naháňať a ak to nevýjde, tak koncom apríla sa objednávam na zákrok 😒
@l_e_n_o_c_k_a ja budem tiež asi musieť čosi navariť,no asi až v stredu,veď mm bude jesť v práci,tak sa nemusím náhliť 🙂 len neviem čo,ale niečo s cestovinami,už sme dávnejšie nemali...možno nejaké zapekané so zeleninou alebo čo...niekedy nemám vôbec žiaden nápad,čo variť a niekedy navarím pre armádu 😀
@fifitko25 🙂
mne pregnyl zatial len predpisala... o vpichnuti mi nevravela nic, v stredu budem volat ohladom vysledko, tak sa jej spytam 😉
mm zacal uzivat nejake vitaminky na spermosky? objednavala si nieco?
@fifitko25 tak dobré by bolo keby ti to čínske prostredie pomohlo. a nejaké tie bylinky nám tam kukni 🙂 no ja keď si preliečim bacily tak tiež idem na zákrok. ale som aj rada, lebo už som to môjmu doktorovi navrhovala pre rokom. len sa obávam tej našej žilinskej nemocnice, nevyzerá dva krát vábne...
@l_e_n_o_c_k_a ehm,bude mi na to stačiť moja výplata 189 aj nejaké centy? 😀 😀 😀 či ma zbalíš ako príručnú batožinu? 😀 inak ani nevieš ako rada by som niekam vypadla 😠
@l_e_n_o_c_k_a mne ho pichla už sestrička, kvôli tomu veľkému folíku, nech to nevýjde nazmar 😉 máme už tribulus - no a tú ostatnú chémiu 😀 ako tvoj mm znáša ten tribulus? vraj sú po ňom chlapi poriadne nadržaní 😀
@fifitko25 a ako sa vola? do DK chodim na odborne vysetrenia... dufam, ze ti to nebudu robit 😉 ale ak predsa pridem ta kuk... z DK je moj oco, a mam tam 85 rocnu babinku, velmi casto k nej chodi 🙂 takze by som navstevu spojila 🙂 ale radsej nepredbiehajme 🙂
@vavenecka pridaj este 2000 a bude to OK... 😝
@pacica no mojka ale isto sa ti to vlecie ze? ja som robila tehu testik a nic a robila som aj ovu testik a tiez nic.nechapem co to vcera bolo.ci som chytili konec ovulky alebo co ale to mi je divne ved mrcha skoncila stvrtok.bol to asi plany poplach ale zajtra ovu testik skusim este urobit ze co 🙂
@vavenecka od teba čokoľvek, ešte stále som zaľúbená po včerajšku 😀
@l_e_n_o_c_k_a je to dr. Hartel 😉 my sme v DK bývali 9 rokov, mám tam ešte nejakých priateľov a moja sestra sa tam narodila 🙂
@fifitko25 moj momentalne dobral swiss energy man (rovnake zlozenie ako tribulus len iny vyrobca) znasa to fajn, teda nezda sa mi ze by bol iný ako predtym... teraz musi mat tyzdnovu prestavku a potom zacne brat tribulus opat 3 tyzdne a potom 1 tyzden prestavka
jeeeeej moj 1000-ci príspevok 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@zuzanka9999 blahoželám mojka 😀 😀 😀 tak opľuj aj mňa nejakým právnickým prefíkaným tehu vírusíkom 😀 😀