icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vavenecka
27. feb 2012

@zujka2 no presne a ona leží všade,no včera som oči vyvaľovala,sme sa s @fifitko25 na káve bavili o chlpáčoch a vravím,že tá naša vôbec nespí v svojom domčeku a včera večer,keď sme boli s mm v posteli,tak si doňho normálne ľahla a aj tam spala,kým som ešte do kuchyne nešla,potom vyliezla a išla za mnou 😀 no a ja som ju potom do postele zobrala 😀

mistisa
27. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ajojkaj moje a ako ste dopadli? dufam ze dobre hm? strasne sa mi nechce citat dozadu co ste popisali som chorucka a som rada ze pisem 🙂 ani nevidim aku mam nadchu tak mi to skrat nejak aby si moc nemusela pisat 😉 zajtra docitam 🙂 len som zvedava moc 🙂

vavenecka
27. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a 2000korún,a šak to nejako naškrábem 😀 😀 😀 vyber nejakú lacnejšiu destináciu,mici,aj pre nás nezamestnaných 😠

fifitko25
27. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a no môj ide na tribuluse len 4 dni zatiaľ, jednu ráno a jednu večer, nechcem ho prepchať chemickými vitamínmi, tak začíname pomaly 😉

zujka2
27. feb 2012

@fifitko25 áno, idem. do žiliny. veru sa aj bojím. popravde ja sa bojím aj tej kubínskej. nemáme s ňou dobré skúsenosti. ale zase na gynekologickom som tam nebola a keď to robí tvoj lekár, tak to je super

l_e_n_o_c_k_a
27. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a vazne? no aky je svet maly 😀 kde ste byvali?
to meno mi nic nehovori 😉

mistisa
27. feb 2012

@zujka2 ajojkaj moje no nic moc tehu testik neukazal nic a ovu tiez nie.neviem ci to bol plany poplach alebo som chytila koniec ovulky vcera.ale je mi to divne ked stvrtok skoncila mrcha ☹ hm nevadi pojdem na laparku a pekne po laparke budu nasledujuci cyklus dve // 😉

fifitko25
27. feb 2012

@zujka2 a kedy máš termín? isto si písala, no moja hlava blonďavá deravá.... 😀

zujka2
27. feb 2012

@fifitko25 no môj týždeň. takže asi tak podobne ako tvoj 🙂

mistisa
27. feb 2012

@vavenecka no k satniarke 😉 tak uz sa bavkas domka co? 🙂

fifitko25
27. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a na Brezovci Mierová ulica 😀

zujka2
27. feb 2012

@vavenecka juuuj, škoda. to ma na kávu nevezmete. ja mám iba chlpatého manželíka 😀 ako dobre, že to nečíta 😀

l_e_n_o_c_k_a
27. feb 2012

@mistisa ahoooj mojka, prekopirujem ti to, co som poslalaa vavenecke urobili mi sono, odobrali krv (na treti krat emoticon ), dostala som lieky... 10 alebo 11 DC mam ist na sono, potom mi pichnu pregnyl a naplanuju sexikovanie... manzel pojde na kontrolny spg... ak to nepomoze, ten dalsi cyklus bude IUI. a este mi doktorka povedala, ze mozno bude treba laparka vajcovodov, ale dufam, ze nie
co ta chripka zmohla? skore uzdravenie ti prajem

zujka2
27. feb 2012

@zujka2 ale nie, ešte som sa neobjednala. lebo musím najprv tie bacile preliečiť a to ešte neviem ako, musím najprv na krčné ísť.

vavenecka
27. feb 2012

@fifitko25 uf,tak to musím niečo brutal dobré navariť,až ťa tá zaľúbenosť neprejde 😀 láska ide predsa cez žalúdok,že? 😀
@fifitko25
@l_e_n_o_c_k_a inak dnes som tu tak do pol 9,vtedy mm skončí s CS a hádam čosi poriešime,lebo ma z neho klepne...ale aký milý,že:ja hrám preto už teraz aby som skončil skôr ako ty pôjdeš spať 😀 😀 😀 a ešte väčšia sranda-jeho kamarát mi na fb píše,že či si s ním môže mm zahrať 😀 som si pripadala ako mama,keď synovi kamaráti zazvonia,že:tetaaaaa,môže ísť mišo voooooooon sa hraaať? 😀 😀 😀 😀 koneeeeeec

zujka2
27. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a leni, a ja idem do kubína na služobku. som tam už dlhooo nebola. dúfam, že sa nestratím. manžel, ktorý je z Oravy ma už navigoval

fifitko25
27. feb 2012

@zujka2 sme boli bez zverov, môj je tiež chlpatý 😀

vavenecka
27. feb 2012

@mistisa jjj,okolo štvrtej som dorazila dom,napapala,vlásky umyla,odlíčila a idem skočiť do sprchy a do pyžamkaaaa 😀

zujka2
27. feb 2012

@fifitko25 😀 ako hovorí môj : chcel byť bohatý, ostal chlpatý

fifitko25
27. feb 2012

@vavenecka ja končím isto skôr, bo o chvíľu vraaaaaaaaaaj mm príde 😠 a chceli by sme sa trošku potulkať, keď už máme veľký folík 😉

zujka2
27. feb 2012

@mistisa správne, teším sa na oznam o tvojich II II // //

l_e_n_o_c_k_a
27. feb 2012

@fifitko25 tak to uplne blizko nemocnice 🙂 ja tam chodim na alergo a nefrologiu

vavenecka
27. feb 2012

@zujka2 😀 😀 😀 ty ťavina,čo by sme nezobrali,len budeme musieť väčší stôl nájsť,lebo teraz sme boli len tak pri dvojkresielkovom 😀 a keď to pôjde pekne takto ďalej,tak si nakoniec celú kaviareň budeme musieť prenajať,toľko nás bude 😀

l_e_n_o_c_k_a
27. feb 2012

@zujka2 neboj nestratis 🙂 kam tam ides?

fifitko25
27. feb 2012

@zujka2 😀 😀 😀 to je dobreeeeeeeeeeee, si ma pobavila 😀 😀 😀

zujka2
27. feb 2012

@fifitko25 to môj Paľko. on je taký táraj 😀

fifitko25
27. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a hej hej, dole briežkom sme zbehli a boli sme v nemocnici 😉