icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
28. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a no asi som ta nakazila 😅 no nadcha je trosku lepsia len mi to preslo na priedusky a kahrnam ako sud ☹ ja si idem dam stoptusin 🙂

mata_ba
28. feb 2012

@mistisa ahoj 🙂 ako? 🙂 skoro sa vylieeec

mistisa
28. feb 2012

@mata_ba ahojko tak pomalicky choro.uz ma ani hrdlo neboli ani takstrasne nekycham ale jak kahrnam joj stary sud je nic.ale tak preliecime dojde mm a vypotim 😉 a ty co mojko? ako? 🙂

isabellaa
28. feb 2012

@mistisa
sprav si zazvorovy cajik, urcte pomoze. A na hrdlo materinu dusku 😉

vardzikova
28. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a noo tak to je potom mojka super len tak dalej k vytuženemu cieľu 😉

mistisa
28. feb 2012

@isabellaa vidiiiis ved zazvor no musim ho kupit ceru to nam raz kamaratka urobila z cerstveho zazvoru s medoma citronom.mnam lepsi caj som nepila este 🙂 diky moja 🙂

mata_ba
28. feb 2012

@mistisa veru..dajte si tabletku medzi bruska a ked bude prasok z nej,je dobre 😀

fifitko25
28. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a asi Včera záleží Čo povie teplota zajtra 🙂 aj ty si pekne vystrelila nahor 😉

bubacik5
28. feb 2012

dobre ranko vsetkym 🙂

mistisa
28. feb 2012

@mata_ba no veru musim zobrat nejaku co sa tazko rozdrvi chachacha 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mistisa
28. feb 2012

@bubacik5 krasne ranko aj tebe mojka 🙂

mata_ba
28. feb 2012

@bubacik5 dobre ranko 🙂

@mistisa 😀 😀 no len to zase opatrne,nie ze z toho ochories 😀

bubacik5
28. feb 2012

@mistisa dakujem 🙂 ako sa mas?

bubacik5
28. feb 2012

@mata_ba no co ako si postupila? 🙂

mistisa
28. feb 2012

@mata_ba chacah no veru idem sa liecit a este viac ochoriem 😀 to by nembolo dobre 😀

mata_ba
28. feb 2012

@bubacik5 zatial nijak..ale ukazuje sa super hlienik 🙂 a zajtra idem k dokimu na foliky,tak uvidime 🙂
www.fertilityfriend.com/home/mata_ba

@mistisa to by teda nembolo 😉 ale taky celaskon by usiel 😀

bubacik5
28. feb 2012

@mata_ba super, a ty uz chodis na folikulometriu? kolko sa snazite?

mata_ba
28. feb 2012

@bubacik5 idem teraz prvykrat 🙂 4 DC som bola na krvicku kvoli horm.profilu..teraz mi kazal dojst kvoli kolikulometrii a este buduci tyzden pojdem na krv...a snazime sa teraz 7.mesiac...

bubacik5
28. feb 2012

@mata_ba jaaaj...no aj ja uz nad tym rozmyslam. a tvoj bol na spg?

kikaneu
28. feb 2012

@lucecita ahoj Lucka 🙂 jááj,na stretku bolo suprovo 🙂 ako za starých vysokoškolských čias 🙂 nezabudla, pošlem ti v IP 🙂 a ja som včera nemerala a dnes takto...aha čo si ten graf so mnou robí.....no nemám slov: http://www.fertilityfriend.com/home/389913

kikaneu
28. feb 2012

@fifitko25 ahoj 🙂 no fakt to vyzerá na pokles pred ovu....tak už len sa snažilkovať 🙂 ja takto, čudne prečudne: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
po dnešnej teplote mi to takto poposúval (podľa mňa ale nesprávne)

mata_ba
28. feb 2012

@bubacik5 nie,este nebol..uvidime ako som na tom ja a ak bude vsetko ok,tak pojde drahy na spg...

mata_ba
28. feb 2012

@kikaneu ahoj 🙂 ako sa mas? 🙂

kikaneu
28. feb 2012

@mata_ba ahooj 🙂 ja suprovo 🙂 len ma štve celý ten fertilityfriend 😠 určite nemá pravdu.....a ty ako?

bubacik5
28. feb 2012

@mata_ba jaaj, ale vecsinou sa to robi naopak. ze najprv idu chlapy na vysetrenie.

mata_ba
28. feb 2012

@kikaneu aaale.treba sa riadit podla seba 🙂 alebo podla dokiho...a ja fajn 🙂 vyzera to na super hlienik,tak sa tsim..zajtra idem na folik 😉

@bubacik5 no to neviem...len mne sa to vselijak poposuvalo,tak najprv mna vysetri..

l_e_n_o_c_k_a
28. feb 2012

@fifitko25 Zuzi, kupila som si lanove semienka 🙂 pisala si mi,ze 1 lyzicu semienok a 2 lyzice vody? mozem si to nasypat aj do jogurtu?

mata_ba
28. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a nie nahodou naopak? 2pl semienok a deci vody?

l_e_n_o_c_k_a
28. feb 2012

@mistisa zatial som OK... mohla to byt aj ranna alergia 🙂 bola si aj u lekara? ci si si sama naordinovala lieky?

l_e_n_o_c_k_a
28. feb 2012

@mata_ba neviem 🙂 Radsej sa spytam Zuzky, aby som nespravila somarinu 😉