icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
28. feb 2012

@dadanr ahoj a vitaj.....možné je všetko, takže ak nepríde, tak toho tretieho testni znovu 😉

bubacik5
28. feb 2012

@mata_ba jaaaj. tak oki, nech ti vsetko dobre dopadne

mata_ba
28. feb 2012

@dadanr Ahojky...najlepsie je robit si test najskor v den mrchy...ale je to individualne..niektorym ukaze skor,niektorym neskor..zalezi od HCG v moci...ak bude mrcha meskat,je to dobre znamenie 😉

kikaneu
28. feb 2012

@fifitko25 aj mne.....už mám snehu plné zuby....ble 😝

mata_ba
28. feb 2012

@fifitko25 no to aj mne..ale od zajtra hlasia zase oteplenie 😉

mata_ba
28. feb 2012

@bubacik5 dakujem 🙂

fifitko25
28. feb 2012

@dadanr ahoj, vitaj 😉
ak si mala ovu 15tého, tak si cca 13 dní po ovulke, to by už mohol byť na teste duch... ale aj tak je ešte skoro na testovanie, niekedy nerastie hormón HCG tak rýchlo 😉 počkaj do toho 3tieho a vtedy otestuj 😉 ako dlho sa snažíte?

fifitko25
28. feb 2012

@mata_ba super, konečneeeeeeeeeeee.... i keď ja si od piatku už budem užívať teplo 😀

dadanr
28. feb 2012

@mata_ba veď hej som z toho trošku preč. Prvé dieťa sme mali na 1 brnk a teraz nechápem čo sa to deje. 3 mesiace a nič. Doktor mi ešte k tomu povedal, že je všetko tak ako má byť dokonca som v čase ovu bola u doktora a povedal, že ten deň máme veľkú šancu lebo robil sono.

mata_ba
28. feb 2012

@fifitko25 juuuj,v dobrom zavidim 🙂 tak si to krasne uzite 🙂 a na kolko ides?viem,ze muzik zostava dlhsie..

mata_ba
28. feb 2012

@dadanr noo,tak to mozno teraz vyjde 😉 nezufaj..este nic nie je stratene 😉

fifitko25
28. feb 2012

@mata_ba ja prídem 13.3. a mm 22.3. 😉

dadanr
28. feb 2012

@fifitko25 tak 3 mesiace. Ale naše 1 bolo na prvý brnk tak som z toho na kečku.

dadanr
28. feb 2012

@mata_ba no dobre nebudem sa teda ešte stresovať počkám do 3 tieho a potom uvidím.

mata_ba
28. feb 2012

@fifitko25 paraaaadaaa 🙂 svagrovi sa cina velmi pacila 🙂 a doniesol nam odtial mesacny kolac...bleeeeeeeee..hnusne to bolo..

mata_ba
28. feb 2012

@dadanr jasne,to su este stale 4 dni 😉 nevesaj hlavu...

kikaneu
28. feb 2012

@mata_ba v to pevne verím 🙂

dadanr
28. feb 2012

@dadanr No super asi som sa pridala do skupinky prvo snažiliek tak sorry babenky ja už jedného čertíka mám. :o) Idem teda do skupinky druhosnažiliek aby ste nepovedali, že čo tu medzi vami hľadám.

mata_ba
28. feb 2012

Dievcatka,opustam vas..idem z robotky konecne...zajtra mi drzte palce,prosim..dozviem sa vysledky z HP a idem mi doki kuk folik,tak nech je to ok 😉 krasny zvysok vecera vam zelam...a aj krasny zajtrajsi dnik,lebo neviem ci pridem..mame s mm volno a ideme si urobit pekny spolocny dnik 🙂
papaaa

fifitko25
28. feb 2012

@mata_ba tfuj tfuj tfuj, nech to zajtra dopadne podľa preedstáv 😉 pa

fifitko25
28. feb 2012

@dadanr to je v pohode, chodia tu kecať aj maminy 😉 tri mesiace nie sú veľa, nezúfaj ešte 😉

kikaneu
28. feb 2012

@mata_ba ahoj moja, budem na teba zajtra myslieť, potom ak budeš mať čas a chuť tak aspoň dobehni oznámiť výsledky 🙂 držím prsty nech je folík krásny a prajem vám pekný zajtrajšok 😉

ivka228
28. feb 2012

ahojte kocky tak moj graf vyzera takto http://www.fertilityfriend.com/home/391f5d
to cakanie je strasne ☹

ivka228
28. feb 2012

@fifitko25 Zuzi, ake teploty su teraz v Cine? Teda v tej casti kam idete? Juj sla by som tam opat, ale nie na dlho. Ak budete vo velkom meste bude ti chybat slnko, lebo kvoli smogu ho nie je vidno. Mna z toho na konci chytala depka.

fifitko25
28. feb 2012

@ivka228 ahoj moja, grafík pekný 😉 čakanie je najhoršia fáza celého cyklu asi, to ani mrcha nie je taká otravná 😠 v hong-kongu je momentálne 24 stupňov a polojasno, sa tešíííííím 😀 v Pekingu je chladnejšie, do 10 stupňov, ale tam sa dostaneme až vo štvrtok o týždeň, dovtedy sa môže ešte trošku otepliť

kikaneu
28. feb 2012

@ivka228 ahoj, pekný graf máš 🙂 a pravdu, že čakacia fáza je najhoršia, aj dni nejak pomalšie plynú 😖

ivka228
28. feb 2012

@fifitko25 joj vsak ty zazijes aj jar aj leto. supeeeer 🙂 hlavne vsetko ochutnaj. mas rada pikantne?

ivka228
28. feb 2012

@kikaneu Kikus, ja som mala podobnu situaciu ako mas ty minuly mesiac. len jedno PM po ovulke, lebo sme boli pohadani. Teraz to bolo castejsie, ale uz tyzden abstinujeme. ani neviem ako je to mozne. Asi sa mm vystavil. 😀

gelinka75
28. feb 2012

@fifitko25 stastnu cestu a davajte na seba pozor, keby sme dovtedy nepisali 😉 🙂

kikaneu
28. feb 2012

@ivka228 🙂 hm, len ja mám pocit, že ovu bola 18 DC, čiže sme bez sexíku pred aj po 😀 no čo ti poviem, hlavne, že manžel chce dieťa, ale počať mám asi z ducha svätého....bola som v čase ovu hrozne nervózna z toho, ale už som vo fáze, že je mi to jedno 😀