Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu ti verim moja. my sme sice mali sexik v case ovu, ale ja som to chcela poistit aj po nej a manzel povedal, ze vobec nema chut. tak ma to vykolajilo, lebo vzdy on je ten co place, ked mrcha pride. ale aspon mam vyhovorku.
Ale ty moja hlavu hore. mozno predsa ff ma pravdu a nakoniec budes v tom. juj keby to tak bolo. najlepsie je, ked nejaka stalica MK otehotnie 🙂
mrcha konci 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
@kandee1201 no hura 🙂 takze zacina pilne obdobie
@ivka228 dufam ze hej 😉
@kandee1201 predsa len je to najlepsia cast cyklu, ak neratam pozitivne testovanie. treva si to uzivat
dnes mi doslo zo soc.poistovne ze 7.7.my zanikne DNP tak uz mame na otehu len 4 cikly ☹ ked nic tak marodka v lete 😕 katastrofa sediet doma budem 🙄
@ivka228 ved ano najlepsie je snazenie 😎 a potom to cakanie 😕 jaaaaaaaj boze a nakoniec sklamanie 😢
@gelinka75 fíha, a to prečo? nemajú voľné termíny? ja? vyplnilo sa, čo si minule hovorila, graf mi posúva ovulku, pozri čo spravil dnes: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 a keď dám na 18 DC egg hlien, tak mi ju dá na 18DC....v podstatne je mi to jedno, hlavne, že bola ovu....ale potom nebudem vedieť, či bola dostatočne dlhá luteálka 😕
@kandee1201 myslela si snazenie, cakanie, tesenie sa?
@ivka228 hej tak som myslela asi som sa pomilila 😀
@kikaneu dr. je tam sama lebo ostatni idu na kongres a nevie ci bude stihat, lebo ti co maju vajicka na odber maju prednost jasnacka, nejak ma to uz teraz netrapi, len stale sa nam to kvoli niecomu posuva, uz by som rada mala za tym 😖 pekne ti to posunulo, ale si myslim, ze to je zle, tiez si myslim, ze ovu mohla byt 18DC