icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
Odpoveď bola odstránená
ivka228
28. feb 2012

@kikaneu ti verim moja. my sme sice mali sexik v case ovu, ale ja som to chcela poistit aj po nej a manzel povedal, ze vobec nema chut. tak ma to vykolajilo, lebo vzdy on je ten co place, ked mrcha pride. ale aspon mam vyhovorku.
Ale ty moja hlavu hore. mozno predsa ff ma pravdu a nakoniec budes v tom. juj keby to tak bolo. najlepsie je, ked nejaka stalica MK otehotnie 🙂

ivka228
28. feb 2012

@kikaneu to si chcela asi gelinke napisat ci? 🙂 cize gelinka ako sa mas?

kikaneu
28. feb 2012

@ivka228 hej, hej, uhádla si 🙂 som sa pomýlila 🙂 prepáč 😉
a ktovie ako to dopadne, bude ako má byť, som s so všetkým vyrovnaná 🙂 a veru, najlepšie je tak, keď niekto z nás, čo sme tu od začiatku alebo takmer od začiatku hlási pozitívny test 😉

kikaneu
28. feb 2012

@gelinka75 ahoj 🙂 už som sa pomýlila a napísala ivke 🙂 ako sa máš?

mezike
28. feb 2012

@fifitko25 no, problem je ten, ze teraz som nastupila do novej prace, neviem, ci by boli nadseni, ak by som teraz otehotnela. O prácu prísť by som nechcela, takže teraz by som brala, keby // mali byť az o nejaký mesiac-dva. A práve preto budú teraz 😒 !

ivka228
28. feb 2012

@kikaneu nevadi 🙂 stale cakam kedy ty, fifiko, gelinka, azzura, lucecita alebo palculienka zahlasite, ze je to tam. lebo vravi sa, ze trpezlivost ruze prinasa. Tak chcem zistit, ci je to pravda.

ivka228
28. feb 2012

@mezike ak sa ti to podari teraz, tak menim pracu aj ja! 😀

mezike
28. feb 2012

@ivka228 jednoznačne dám vedieť, ako som dopadla. Potom budú hromadné výpovede, všetky snazilky budu meniť pracu 😀 😀 😀

ivka228
28. feb 2012

@mezike to si pis 😀 😀 😀 ale najskor to este overim u lucecity. ona teraz menila pracu.
urcite nezabudni podat hlasenie

kikaneu
28. feb 2012

@ivka228 aj ja som na to zvedavá, že kedy dôjde rad aj na nás 🙂 a s tou zmenou práce, aj ja hľadám novú 🙂 ale ja mám zmenu aj teraz keď sa to tak vezme, veď som zamestnaná len od septembra 😉

mezike
28. feb 2012

@ivka228 nezabudnem, neboj. Velmi to na fazulku nevidim, kedze test furt ukazuje /. Alebo predávajú zlé testy. nabuduce si už budem pýtať s // 😀 ! Rozhodla som sa, že skôr ako v nedelu netestujem, ked dovtedy nebude mrcha.

kandee1201
28. feb 2012

mrcha konci 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅

ivka228
28. feb 2012

@kikaneu v podstate mas pravdu, jednou nohou si uz tehotna 😀 takze sup sup este do druhej nohy a je to tam 😀

kikaneu
28. feb 2012

@ivka228 keby to bolo také jednoduché, to by sa nám žilo 😀

ivka228
28. feb 2012

@mezike mozno je to ako v sportke, iba kazdy desiaty test vyhrava 😝

ivka228
28. feb 2012

@kandee1201 no hura 🙂 takze zacina pilne obdobie

ivka228
28. feb 2012

@kikaneu ved prave a cim som starsia, tym mam viac pocit, ze to bude iba tazsie a tazsie 😒

kandee1201
28. feb 2012

@ivka228 dufam ze hej 😉

kikaneu
28. feb 2012

@ivka228 veď toto, ešte ten vek nás tlačí....a bábätkám sa k nám nejak nechce

ivka228
28. feb 2012

@kandee1201 predsa len je to najlepsia cast cyklu, ak neratam pozitivne testovanie. treva si to uzivat

gelinka75
28. feb 2012

@kikaneu ahojky, no da sa, nejak som rozlietana, volala som do caru, neni iste, ci mi spravia tu punkciu teraz alebo az na dalsi cyklus, to znamena zas mesiac posun, uvidim zajtra, mam tam volat 😖 ty co nove?

kandee1201
28. feb 2012

dnes mi doslo zo soc.poistovne ze 7.7.my zanikne DNP tak uz mame na otehu len 4 cikly ☹ ked nic tak marodka v lete 😕 katastrofa sediet doma budem 🙄

ivka228
28. feb 2012

@kikaneu ani mi nevrav, vcera som si dopisala treti krizik na chrbat ☹ v podstate by mi to nevadilo, len kvoli tehotenstvu ma to trapi. mozno sa zaradim do skupiny tridsiatnicky, aby som mala nejake povzbudenie 🙂 😀

kandee1201
28. feb 2012

@ivka228 ved ano najlepsie je snazenie 😎 a potom to cakanie 😕 jaaaaaaaj boze a nakoniec sklamanie 😢

kikaneu
28. feb 2012

@gelinka75 fíha, a to prečo? nemajú voľné termíny? ja? vyplnilo sa, čo si minule hovorila, graf mi posúva ovulku, pozri čo spravil dnes: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 a keď dám na 18 DC egg hlien, tak mi ju dá na 18DC....v podstatne je mi to jedno, hlavne, že bola ovu....ale potom nebudem vedieť, či bola dostatočne dlhá luteálka 😕

ivka228
28. feb 2012

@kandee1201 myslela si snazenie, cakanie, tesenie sa?

kikaneu
28. feb 2012

@ivka228 uf, tak dodatočne všetko najlepšie k narodkám 🙂 hlavne nech dostaneš ten vytúžený darček 😉

kandee1201
28. feb 2012

@ivka228 hej tak som myslela asi som sa pomilila 😀

gelinka75
28. feb 2012

@kikaneu dr. je tam sama lebo ostatni idu na kongres a nevie ci bude stihat, lebo ti co maju vajicka na odber maju prednost jasnacka, nejak ma to uz teraz netrapi, len stale sa nam to kvoli niecomu posuva, uz by som rada mala za tym 😖 pekne ti to posunulo, ale si myslim, ze to je zle, tiez si myslim, ze ovu mohla byt 18DC