Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kandee1201 ja už sa snažím chudnúť, no nemienim držať žiadnu diétu, len obmedziť sladké, už jem pravidelne, snažím sa každé 3 hodiny menšie porcie, vynechávam aj biele pečivo a dodržať pitný režim je niekedy obtiažne 🙂 no a ešte cvičím, aspoň každý druhý deň....a už mám dole takmer 2 kilá, síce ešte málo, ale lepšie ako nič 😉
@kikaneu obmedzit sladke to bude u mna najvecsi probleeeeem 😝
@kandee1201 aj u mňa je 🙂 včera som celý deň vydržala a prišli sme domov pred deviatou večer a mama hlásila, že v chladničke máme tortu zo sesternicinej oslavy....no ochutnala som 🙂 dve lyžičky som manželovi odkradla 😀
@kikaneu a kolko chces schudnut?ta dukanova dieta je taka ze mas zoznam potravin ktore mozes a ktore nie takze papat mozes viac ale nie vsetko
@kikaneu dve lizicky 😀 to by som sa len podrazdila hehe ja spraskam celu tu najvecsiu milku len tak
@kandee1201 tak ja nie, mne je po pásiku už sladko, že fuj 🙂 a manžel to šrotoval, že viac som ukradnúť nestihla 😀
@kandee1201 podla mna okrem sladkosti by si nemala obmedzovat ziadne ine potraviny. ktovie co si babatko vyziada. ja som naposledy chudla pred 2.5 rokom delenou stravou, obmedzenim cukru a bieleho peciva a schudla som 6 kil. ale teraz sa neviem prinutit. a samozrejme, ze kila su uz spat 😖 😠 😖
@kandee1201 a podla coho sa dozviem co mozem a co nie?
@ivka228 ja som zas nikdy nemala problem z kileckami jedla som co som chcela a nepribrala som ale v poslednej dobe som zacala priberat a najme na bruchu no pneumatika jak sa patri take 7kilecka by som chcela zhodit uz sa na seba nemozem pozerat v poslednej dobe
@ivka228 hej, my sme teraz narovnako s DC 🙂 a ja som mala 28 dňové asi 4 alebo 5 rokov, možno raz za rok sa pritrafila odchýlka o deň či dva....no odkedy meriam, tak už boli kadejaké, aj 31...takže už ani neviem kedy čakať mrchaňu...ale zas teplota klesne a dá mi vedieť 🙂 inak by som nevedela 😉
@ivka228 mas tam povolene potraviny aj recepty
@kandee1201 mam rovnake pocity. tiez ma trapi hlavne brusko, respektive brusisko 😠 7 kil by stacilo aj mne
@ivka228 si myslim ze ked budem takto dietkovat nemalo by to mat zly vpliv na otehu ved papat budem 😉
@ivka228
@kandee1201 mňa by 7 kíl menej potešilo, ale potrebovala by som zhodiť ešte 10, aby som bola úplne spokojná....a tiež je to skoro všetko na bruchu usadené
aj ja som si kukla stránku, ešte študujem, ale nevyzerá to zle 😉
@kandee1201 no je to na mna trosku zlozite to dodrziavat, hlavne preto, lebo obedy v robote do toho vobec nezapadaju.
asi opat na jar odstartujem delenu stravu s mnozstvom zeleninya ovocia. teraz v zime to je vsetko take umele.
@kandee1201 a čo ovocie a zelenina? to sa tam vôbec nespomína 😅
@ivka228 ved ani mne ale tak mi mame na vyber v robote z vjacerych jedal a jedno je vecsinou vzdy nejaky salatik zeleninkovy s kuracinou ale mne to nikdy nestaci ja sa z toho nenajem 😒
@ivka228 ale ovocie vraj nieje dobre ked chcez schudnut 😕

@gelinka75 jáj, tak, no tak držím palce, aby ti zajtra povedali, že to spravia už teraz, nech to máš za sebou....ozaj a tú punkciu ti spravia teraz a laparku až ďalší cyklus, či naraz oba? veru, naštval ma ráno ten graf 😠 😀