Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25
@vardzikova
@nativanativa
@zuzanka9999 a spol 😀 caffte lasky moje velike 😀 ako sa mame a co mame nove??? ja ani nestiham vas prit kuknut ☹
@spula22 mnaaaaaaaaaaaau wwitaaaaj 🙂
@nativanativa ty si trupka 😀 😀 😀 mne naši zasa povedali že mam akesi vačšie lička 😠 😠 😠 čo to je toto? do rite 😀
@spula22 čaaau cicinka mame sa dobre zajtra nas čaka dalšie sono 😀 tak sa už tešim 🙂
@vardzikova tak super 😀 potom nezabudni na foto 😀. a este si ides domka okedy vegetit???
@nativanativa mnaaaaau ako?? citam, ze uz priberas 😀
@spula22 no boha 😅 😅 😅 , to musi byt v norme , ale nie , necvicila som poriadne lebo som bola chora ,ale ja sa dam dokopy !!
@spula22 neboj na foto určite nezabudnem 😉 a ostala by som doma ešte aspon mesiac kym sa drobatko poriadne neusalaši 😀
@mattuliatko30 ahoj, tak ako ???
@azzura ahojky....dá sa celkom..dnes 2DC..mrcha prišla veľmi skoro na 21DC...ale tak dá sa...ani mi neni nijako zle...tak čím skôr chodí..tým ju lepšie prežijem...a ty ako mojka?
@mattuliatko30 😠 😠 svinucha jedna. Ja fajn, uz len cakat musim...mala by som dostat buduci vikend.
@vardzikova ahojky...tebe tie týždne...akosi rýchlo sa prirátavajú..už 12 🙂 beží to ako voda...o chvíľu tam budeš mať 37 😀 ako sa darí fazuľke???..všetko ok..nebýva ti zle?
@mattuliatko30 ahoj 😉 ano tie tyždne letia akosi ako voda .. 😀 , fazuľka sa ma určite vyborne ved sa o nu aj patrične staram, mne ešte byva zle myslela som si že to prejde ale ešte vždy som natom rovnako. 😝
@azzura tak uvidíš...a čo ti povedal doky.?..už sa môžeš teda snažiť..?či až tú ďalšiu ??
@mattuliatko30 uz teraz sme sa snazili-prirodzene, mala som dominatny folikul tak som dostala pregnyl aby mi praskol. A buduci cyklus idem na IUI
ahojte baby co nove???? opät ste tu toho vela popisali 🙂 ja som dnes 17 DC 🙂
no tak ja sa hlasim s takymto grafikom.. no co myslite ze bola ovulkaci nie?
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/e_l_i/grafy?...
@fifitko25 ahoj 🙂 no, každú chvíľu by to mohlo byť 🙂 nezúfaj nad tehotenskými knižkami, ja som bola v pondelok na stretku so spolužiačkami a jedna tiež čaká, tak som sa napočúvala kadečoho...ale nejak mi to nevadilo, nerozhodilo ma to, pohoda 😀 aj na nás raz vyjde, len musíme byť trpezlivé 🙂
ja takto:http://www.fertilityfriend.com/home/389913 ale silno rozmýšľam, že si na ten 18DC označím egg hlien a presunie mi tam ovu, lebo toto je blud 😅 😀
@nativanativa hlavne na babajko davaj pozor 😀
@vardzikova ved uvidis aj co ti doky povie 😀
@azzura ahoj micka 😀 tak ako sa mas?? snazilkujete? 😀
@mezike ahoj 🙂 ako dnes?ja som sa tiež rozčulovala minulý mesiac, 2 testy som si urobila a aj mne predali len s jednou čiarkou 😠 a tak tento mesiac koniec sledovania, beriem len vitamínky a čajíčkujem, nebudem sledovať ani ovu žiadnymi testami, len na hlieník sa spoľahnem ak nejaký bude, lebo v poslednom období mi nejako zmizol...držíííííííím palčeky nech to dopadne ako si želáš 😀
@mistisa ahoj mojka! my len prirodzene skúšame zatiaľ, na preventívke som mala všetko relatívne ok, tak budeme skúšať...keksíkujeme veľmi radi 😀 tak snáď sa najde nejaká šikovná potvorka 😀
a operácie sa neboj, poznám veľa kočiek, ktorým to pomohlo...ja by som sa asi tiež bála, predsa len človeka uspia, ale kvôli bábätku vydržíme všetko 😀
@fifitko25 ahoj Zuzi, ja som dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/3a3656
aj okolo mna su same tehulku, fakt to posobi deprimujuco, a este ked mi povedia ze sa im zadarilo na prvý raz ☹
akurat balín švestky a idem s mm a ocom na chatu, zaviest material co som kupila na tu nasu novu kuchynu a oco sa pokusi zacat robit... taaaak sa tesim, aspon pridem na ine myslienky...
vidime sa vecer 🙂 paaa
@spula22 nooo som zvedava či mi ten hematon už zmizol alebo čo ..
19DC ,,čo z toho ,,mám zápal priedušiek už týždeň :(

@vardzikova ano , este stale sa mam fajn , akurat som po 4 dnoch a v podstate po dvoch tyzdnoch bola vo fitku cvicit a kamos ze jaka si pribrana , ze dobre vyzeras , ze ti boky isli hore a stehna !!! no prosim a uz je to tu !!! uz priberame ....., tak som mu to vysvetlila a on sa zacal smiat 😝 😝 , musim si dat bahcha na to co zeriem , lebo o chvilu budem jak sud