Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzanka9999 jojjjjjjj...čo to čítam, budem sa modliť, aby to dobre dopadlo zuzanka, šetri sa čo najviac v práci, aj keď stres ťažko ovplyvníš, daj potom info ako si na tom 🙂
baby ja som akosi v soku... idem akurat od doktora a ze gratuluje cerstvej mamicke ......fuuha..nam sa akosi zadarilo na prvy sup..drzim vam palce aby sa uspechy dostavili co najskor.....
@l_e_n_o_c_k_a aj okolo mňa samé tehu, jedna otehotnela v podstate v deň svadby, ostatné majú už detičky, jedna len ročné a už v máji ďalšie...a tretia si povedala, že teraz chcú dať súrodenca malému a už je v 8tt...no niekomu to vyjde kedy si zmyslí a my ostatné si počkáme, ale aj na nás dojde 😀
@kikaneu ja sa tiež snažím jesť pravidelne, ale nie vždy to ide, a tie sladkosti ma lákajú...najhoršie, keď drahý večer začne tlačiť sladké a slané a všetko dokopy a núka aj mňa a ja že nie...a sliny mi pritom tečú 😝
vieš čo mi celkom pomohlo?piť veľa čajíkov zelených a bylinkových nesladených alebo tak max s medíkom...mi to upravilo problémy s trávením...pekný dovolenkový dník 🙂
@fifitko25 júúúúj tak také fajne počasie tam budete mať... a tu snehu s snehu...aj dnes som odhadzovala spred domu 😠 aspoň vypneš z práce a zo snaženia a nové myšlienky Ti dodajú energiu do ďalšieho boja...a mohla by si sa vrátiť a tehu rovno byť, možno čínsky vzduch dobre robí na uhniezdenie 😀
@gelinka75 aj ja pijem jednu denne a tiež som čítala, že by sa nemala, ale zas si myslím, že jednou nič nepokazím.....mala som obdobie, že som pila dve, ale už som sa vrátila k jednej a aj cukor do nej som obmedzila z 2 na 1 lyžičku 🙂 a veru, všetko možné je škodlivé, už by sme potom asi mohli len listovú zeleninu a strukoviny (aj to doma vypestované) 😀
@azzura no Ti to tam prefukli, tak tam máš teraz dráhy ako na dialnici 😀 a keď ste obaja v poriadku, tak je to už len asi o strese a prílišnom snažení, nejaké to tlačenie na pílu...ale ako sa na to nedá myslieť to nechápem...veď je to úplne normálne, že ak sa milujete, tak na to myslíš, sleduješ ovu a tak...a niekedy je ťažké zostať pozitívne naladená...držím Ti pästíky, vyjde to, len ver 😀
kočky, idem ja žehliť čo ako sa mi nechce 😠 ale je tam toho toľko, že mám na 2 hoďky o zábavu postarané, papapa moje zlaté a pekný dník zatiaľ
@su_san veru budeme 🙂 tak ja mám ešte väčšie bruško ako vardzikova, doma ho bežne aj povolím, ale na verejnosti ho mám pod kontrolou, väčne stiahnuté, takže precvičujem brušné svaly permanentne 🙂 a tiež to robím kvôli sebe, manželovi to nevadí 😀 ale mne hej, necítim sa už dobre a mám plnú skriňu vecí, do ktorých sa nevojdem - to ma hnevá najviac 😠

@su_san ajojko.no tak drzim palceky nech vam to vide mojko.jasne musime ked chceme krpca domka 🙂