icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

nativanativa
29. feb 2012

@azzura no to fakt bol asi len zazrak .... ved ti hovorim , ze doteraz tomu nechapem 😝 😝

azzura
29. feb 2012

@su_san asi tak nejak, asi to este nemame sudene 😖 ale uz by sme mohli byt na rade 😎

su_san
29. feb 2012

@nativanativa ja sa z teba asi poto...ty si dobrá veselá kopa...mehehehe 😀

azzura
29. feb 2012

@nativanativa ale krasne nechapacky prezivas 😀 😀 😀 😀

azzura
29. feb 2012

@nativanativa počuj, ty čakas babo na moje narodky

su_san
29. feb 2012

@azzura vidíš a niektoré sú aké kravy, že majú deti ako smetí a nestarajú sa o ne alebo ako včera v správach jedna čo ju odsúdili na 15 rokov za to, že vyhodila svojho 9 dňového chlapčeka von z okna a že ešte pred časom zomrelo aj ďalšie dieťatko, že sa utopilo záhadne vo vaničke ☹

su_san
29. feb 2012

kočky, idem si dať zafarbiť vlásky, lebo vyzerám ako socka odrastená...pekný dník... 🙂

azzura
29. feb 2012

@su_san hmm, lebo k nim ani netusia ako a kde a hlavne s kym maju, tak preto si to vsetko nevazia. Zivot je svina 😖 .

nativanativa
29. feb 2012

@su_san to ma ani nepoznas osobne , asi by si si pekne pocvrkala do textilu , ked jaaa zacnem davat !!! no a ?? ved sranda musi byt 😉 😉
@azzura no termin je zatial nezavazny , uvidim co povie doki ... hlavne u mna s tymi nepravidelnymi cyklami , ale moze to byt aj skor , uvidime ako sa fungfu pande bude chciet liahnut 😉

azzura
29. feb 2012

@su_san paaaaaa, takže budes vecer krasna 😀 😀 😀 sa budes muzickovi pacit 😀

kikaneu
29. feb 2012

@azzura poznám to, ešteže ja nie som s tehotnými veľmi v kontakte (len občas) 🙂 ja som pokojná vrámci možností 🙂 iste by sa dalo aj viac, no nejak to už nejde......ale snažím sa 😉
@vardzikova tu som 🙂

azzura
29. feb 2012

@nativanativa ja viem že je nezavazny 🙂

kikaneu
29. feb 2012

@gelinka75 juj, moja, neboj, prežiješ to a budeš mať jednu nepríjemnosť za sebou 😉 budem na teba myslieť

azzura
29. feb 2012

@kikaneu ja mam tehu kolegynu oproti cez chodbu...som sa s tym musela zmierit, lebo som doma soptila že preco ona a nie ja

nativanativa
29. feb 2012

@azzura lebo strasne mi to tu blbne , porvy krat mi to vyhadzovalo ze som o tyzden dopredu ... ani boh sa tu v tom nevyzna 😖 😖

azzura
29. feb 2012

@nativanativa hlavne že doky vie presne termin, aj tak hore dole 2 tyzdne

nativanativa
29. feb 2012

@azzura este prave ze nevie , lebo aj tak teraz pojdem na druhe sono k jeho kolegovi a potom az niekedy v 12 tt -- mozno skor k mojmu na kompletku a tam sa uvidi , ze co a ako

azzura
29. feb 2012

@nativanativa vsak to je jedno, hlavne ze si tehu 😉

gelinka75
29. feb 2012

@kikaneu dakujem, dufam, ze to prebehne bez komlikacii 😖 ale nervy ma chytili ked povedala, ze prineste si nocnu koselu a papucky 😀

nativanativa
29. feb 2012

@azzura tak taaaak , dufam ze coskoro dostaneme uz aj detsky vodicak 😀 😀

kikaneu
29. feb 2012

@azzura veru, musíme byť silné a veľa vydržať 😉
@gelinka75 buď rada, že len to a nie aj zubnú kefku, aspoň pôjdeš na noc už domkov 😉

azzura
29. feb 2012

@nativanativa bude aj detsky vodicak a potom po 9 mesiacoch aj auticko dostanes 😀

azzura
29. feb 2012

@gelinka75 cau, kam ides????

nativanativa
29. feb 2012

@azzura tak urciteeeeeeeeeeeeee 😀 😀 , fajnove ferrari

azzura
29. feb 2012

@kikaneu čo nam ine ostava ................

azzura
29. feb 2012

@nativanativa nooooooo, možno aj ferari s nemluvnom ako spolujazdec

gelinka75
29. feb 2012

@kikaneu no to som rada, uz nech to mam za sebou, lebo to len brzdi vo vsetkom
@idem v piatok do centra na tu punkciu cysty, este dobre, ze ma zobrali teraz, lebo by som zas musela cakat mesiac kvoli tomu, zlata pan dr.

kikaneu
29. feb 2012

@gelinka75 pravda 🙂 uvidíš, dobre to dopadne 😉

nativanativa
29. feb 2012

@azzura tak tak 😉

azzura
29. feb 2012

@gelinka75 a to ti ako budu robit??? To boli? budes pri vedomi??