Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova
@lucecita ahoj babky krasne 😉
@vardzikova už som začala dáááávno 🙂 vstávala som 5:15 s manželom, ale ešte som si ľahla a do siedmej podriemkala, bola som na nákup, raňajky a teraz úradujem, vyplňujem pracovné listy, aby som deťom skontrolovala po prázdninách 😉 a ty ako? vyspinkané ste?
@vardzikova ja viem, ale už končím 😀 niekto musí aj pracovať, nieeee? bola som na gynde, preto som tu 😉
@kikaneu ja viem, že je skoro ale človek nikdy nevie 😀 ale cítim sa aj tak krámovo 😠
@azzura ahoj, ako?
@azzura cicuš ja som dnes zjedla celu čokoladu a to je ešte iba ranooooo 😠 😠 😠
aaaaaaaaa sudruzky , zase klebetite ?? 😀 😀
@kikaneu až prespate 😀 😀 ja som hore tiež od šiestej lebo vtedy odchadza mm do prace tak vstavam s nim 😎 , sa poriadne vybošame a može isť do prace 😀
@lucecita jaaj a čo pišuľka ako je natom?
@nativanativa čau sudružka 😀
@vardzikova micik, je to v rámci mojich možností 😉 musím do práce, večer sa ozvem a popíšeme, alebo na fcb, oki?
@vardzikova a ci ju aj vygrcala?? To by bolo skoda 😉 . Neries co papas, ved potrebujes energiu pre seba a babo, zivis dvoch 🙂
ja som zvedava kolko budeme musiet abstinovat po tom vpichu, citala som na nete ze tyzden, sakra, zas ledva budeme stihat ovulku, my to mame uz druhy mesiac dost rozhadzane 😠
@vardzikova dnes idem opat k vseobecnej ☹ , angina sa nam vracia .. som zvedava co mi povie dokina ☹
Ďakujem babule 😉 však dnes tu Ešte budem a potom sa vám Ozvem z druhého konca sveta 😀
Žienky moje...pekne diskutujte, ja sa porúčam zarábať chechtáky na nový byt 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 napíšem navečer alebo kedy sa mi podarí dostať sa sem 😉 Pekný deň želám všetkým 😉

@lucecita ahoooj cicuška 😀 😀 😀 vidim ta tu po sto rokoch 😀 a čože dnes si nešla do prace?