Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
baby,brali ste niektora clostil a gynex dokopy?
@azzura no vcera som si prosim pekne kupila tvarohovy zavin a fantu , hned jak som dosla do robty som to zezrala a jak mi bolo ..... fajnovooooooo a potom ma rozbolel zaludok 😢 😢
@nativanativa si to asi z chuti zjedla..pahltne, tak sa potom necuduj 😀 😀 😀
@azzura nie nevygrcala ostala cela v brušku 😀 zatiaľ 😅
@nativanativa ale čo to? ono to prejde len musiš papať veľa vitaminov ved lieky ti aj tak nemože dať ..
@azzura neviem , tak hnusne ma rozbolel zaludok ze az ☹ ☹
@vardzikova moze mi dat a hlevne na moje hrdlo , ona vie ze s nim mam problemy ...
@vardzikova jasne, coko si nechas v zaludku a ostatne vygrcas....zeby si cakala babu???
@nativanativa teraz si musis davat pozor na to co zjes 😉
@nativanativa ja viem lasko ale tehu ženy by nemali brať žiadne lieky moja kamoška je tiež tehu a išla k doktorke ale ta jej povedala že jej radšej nedava nič, nech si kupi ten koldrex či čo to je a nech papa hlavne veľa vitaminkov
@azzura no tak ja to mam už vyjasnene bude to určite pišuľa 😀 pipika nechceme ale ak by to bol pipo tak by sme boli jasne radi
@vardzikova ozaj, to v ktorom tt sa urcuje pohlavie?
@vardzikova som ja zvedava co mi povie ☹
@vardzikova tak, tak, len pekne oddychuj nech sa má bábo u teba dobre 🙂
@lucecita veru tak, kým nie sú krámy tak je nádej 😉
@azzura ja by som zas s mojím občas zatriasla, nech sa spamätá z toho šoku a otvorí oči a pozerá čo sa okolo neho deje 😠
@svintekova : drzim palce, nech sa skoro znovu zadari aj s uspesnym koncom 🙂
@bubacik5 ja som raz mala laparku aj normalny rez naraz, tie rezy po laparke som vobec nevnimala, lebo som mala väcsi rez pod bruskom, to ma bolelo ako slak prve 2 dni po operacii, ostatne rezy ma neboleli sa mi zda vobec, je to individualne, niekoho to boli a niekoho nie, ale isto je to neprijemne, akakolvek operacia 😠
@azzura doky hovoril že v 20 tt by to už mohli vidieť či ide o pindura alebo o pišuľu

@nativanativa jasne ...klebetime, vsak musiem nejak uzitocne stravit cas v praci 😀 😀 😀 😀