icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
1. mar 2012

@nativanativa jasne ...klebetime, vsak musiem nejak uzitocne stravit cas v praci 😀 😀 😀 😀

azzura
1. mar 2012

@gelinka75 spytas sa dokiho po zakroko, že kolko musis abstinovat

mata_ba
1. mar 2012

baby,brali ste niektora clostil a gynex dokopy?

nativanativa
1. mar 2012

@azzura no vcera som si prosim pekne kupila tvarohovy zavin a fantu , hned jak som dosla do robty som to zezrala a jak mi bolo ..... fajnovooooooo a potom ma rozbolel zaludok 😢 😢

azzura
1. mar 2012

@nativanativa si to asi z chuti zjedla..pahltne, tak sa potom necuduj 😀 😀 😀

azzura
1. mar 2012

@mata_ba nie, iba clostil

mata_ba
1. mar 2012

@azzura aha,ok..lebo vcera mi dal doki clostil..a rozmyslam aj nad gynexom..ale tak kaslem teraz nan..

vardzikova
1. mar 2012

@azzura nie nevygrcala ostala cela v brušku 😀 zatiaľ 😅

vardzikova
1. mar 2012

@nativanativa ale čo to? ono to prejde len musiš papať veľa vitaminov ved lieky ti aj tak nemože dať ..

nativanativa
1. mar 2012

@azzura neviem , tak hnusne ma rozbolel zaludok ze az ☹ ☹

nativanativa
1. mar 2012

@vardzikova moze mi dat a hlevne na moje hrdlo , ona vie ze s nim mam problemy ...

azzura
1. mar 2012

@mata_ba ja budem tiez od dalsieho cyklu ho znova brat. Ked som ho brala 1x tak mi bolo strasne zle, havne vajecníky ma priserne boleli ani ruku som si nemohla na bok polozit. Ale dalsi cyklus bol uz ok. Tak som zvedava ze ako to bude teraz ...rok co so ho neuzivala.

azzura
1. mar 2012

@vardzikova jasne, coko si nechas v zaludku a ostatne vygrcas....zeby si cakala babu???

azzura
1. mar 2012

@nativanativa teraz si musis davat pozor na to co zjes 😉

vardzikova
1. mar 2012

@nativanativa ja viem lasko ale tehu ženy by nemali brať žiadne lieky moja kamoška je tiež tehu a išla k doktorke ale ta jej povedala že jej radšej nedava nič, nech si kupi ten koldrex či čo to je a nech papa hlavne veľa vitaminkov

vardzikova
1. mar 2012

@azzura no tak ja to mam už vyjasnene bude to určite pišuľa 😀 pipika nechceme ale ak by to bol pipo tak by sme boli jasne radi

bubacik5
1. mar 2012

@azzura tak drzim palecky nech sa zadari, a ako bolo na prefukoch? moc to boli?

azzura
1. mar 2012

@vardzikova ozaj, to v ktorom tt sa urcuje pohlavie?

nativanativa
1. mar 2012

@vardzikova som ja zvedava co mi povie ☹

azzura
1. mar 2012

@bubacik5 no, bolelo to...hlavna ten rez v pupku, a potom klucne kosti nakolko clovek bol naplnený plynom a potom som mala problem co si obliect, lebo som nic nezapla...ale som rada že uz je po tom...dnes je akurat mesiac🙂.

mistisa
1. mar 2012

@azzura tak mas volno co? 🙂

kikaneu
1. mar 2012

@vardzikova tak, tak, len pekne oddychuj nech sa má bábo u teba dobre 🙂
@lucecita veru tak, kým nie sú krámy tak je nádej 😉
@azzura ja by som zas s mojím občas zatriasla, nech sa spamätá z toho šoku a otvorí oči a pozerá čo sa okolo neho deje 😠

mistisa
1. mar 2012

@gelinka75 no mojka tak sa drzkaj nech ti to dobre dopadne.a to budes pri vedomi? hm? mna ta operacia caka na konci marca tak uz mam teraz nervy ty musis byt inak vynervena co? aj budes lezat tam?

azzura
1. mar 2012

@mistisa hej, ale iba dovtedy dokym sa vrati, potom ma zacne obhanat. uz sa desim dalsieho tyzdna, kolega ide na dovolenku a pride az v aprili.....tak mozno ma svihne a hodim sa na PN, lebo asi IUI pri takom strese bude o nicom 😒

azzura
1. mar 2012

@kikaneu šefovia su vsetci v podstae rovnaky...zabudaju že aj oni su len ludia 😒

gelinka75
1. mar 2012

@mistisa neboj aj u teba to dopadne dobre, ale jasne, ze clovek ma nervy ze idu daco robit a hlavne sa bojim ci to bude boliet a tak, ved asi si na tom rovnako 😉 mna nebudu uspavat, polezim si tam 2-3 hodky a idem domov

delideli
1. mar 2012

@svintekova : drzim palce, nech sa skoro znovu zadari aj s uspesnym koncom 🙂

gelinka75
1. mar 2012

@bubacik5 ja som raz mala laparku aj normalny rez naraz, tie rezy po laparke som vobec nevnimala, lebo som mala väcsi rez pod bruskom, to ma bolelo ako slak prve 2 dni po operacii, ostatne rezy ma neboleli sa mi zda vobec, je to individualne, niekoho to boli a niekoho nie, ale isto je to neprijemne, akakolvek operacia 😠

kikaneu
1. mar 2012

@azzura veru tak, čo je ale dosť čudné, lebo kým neboli šéfmi, tak boli obyčajnými ľuďmi, ktorí tiež hundrali na svojich šéfov 😅

vardzikova
1. mar 2012

@azzura doky hovoril že v 20 tt by to už mohli vidieť či ide o pindura alebo o pišuľu