icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
2. mar 2012

@kikaneu no joj mojka to je hrozne inak ☹ no niekto ma stastny piaatok niekto nestastny ☹ a fifitko ma najstastnejsi ta za par odlieta 🙂 takze mame tu mix 🙂 ja mam kazdy den rovnaky kedze som PN 🙂

mata_ba
2. mar 2012

@mistisa noo,tak super..len sa liecikuj...a inak,kym som nerobila,aj ja som to tak mala..drahy mi o pol7 vlepil pusu a potom som o sebe nevedela kolkokrat az do 10 😀

anett6212
2. mar 2012

@mata_ba ahoj moja, drzim ti paste. uvidis vajicka sa upravia a budete mat babo. este dobre ze ten HP mas v poriadku. drzim ti silno paste. som smutna ☹ , ze to tak vyslo. ale hlavu hore. vsetko bude dobre. uvidis. 🙂
asi pojdem aj ja navstivit lekara. uz je na case

anett6212
2. mar 2012

ahojte kocky, ako sa máte????? ja som dnes 19 DC a vyzera to tak, ze prave vcera mi zacala ovulka lebo mam neskutocne pichanie v podbrusku v lavo. ani chodit nemozem niekedy ako ma to zaboli. bola som si vcera s muzickom zaplavat. bolo super. aspon trosku som sa odreagovala 🙂

mata_ba
2. mar 2012

@anett6212 aj ja som bola smutna,ako mi to povedal..ale teraz som uz uplne okej 🙂 lebo veeela kociek mi povedalo,ze hned na prvykrat im krasne narastli vajka..a to sa rozhodne oplati,ked budem brat tabletky len 5 dni 🙂

kikaneu
2. mar 2012

@mata_ba tak nech ti vydrží 🙂

bubacik5
2. mar 2012

Dobre ranko babenky 😀
mna ta ovulka tak natahuje...predvcerom som mala na ovu teste slabulinku ciarku...som myslela ze sa blizi...vcera som nemala nic na teste, tak som myslela, ze uz bola...a dneska tt klesla a objavil sa egg hlienik 😅

kikaneu
2. mar 2012

@mistisa je to nepríjemné, ale prežijem to 🙂 veru, tá si teda oddýchne, uvidí iný svet 🙂 dúfam, že sa z tej diaľky ozve 😉 PN? a čo si chorá?

mata_ba
2. mar 2012

@kikaneu dakujeeem 🙂 uvidime..lebo dnes bude dlhyyyy den..

azzura
2. mar 2012

@mata_ba sa ma niekto, ked chodi po nu sef 😉

mata_ba
2. mar 2012

@bubacik5 ahoj..tak snazilkujteee 🙂

azzura
2. mar 2012

@kikaneu aha, tak to teraz nemožem urobit, lebo nemam VIP

mistisa
2. mar 2012

@mata_ba joj no taky dobry pocit ze?ked som robila som chodila z domu o 5:00 tak si lezkal on 🙂

azzura
2. mar 2012

@mistisa ano moja, ja som bola pred mesiacom na laparke 😀 😀 😀

kikaneu
2. mar 2012

@azzura tak keď ti dajú si spravíš 🙂 ani ja som nemala keď som sa to prvýkrát dozvedela, ale dali mi na niekoľko dní zadara, tak som využila šancu 🙂

mata_ba
2. mar 2012

@azzura no,to vynimocne 🙂 lebo drahy musel ist dnes o 5:30 do prace..tak sef povedal,ze nech ja nemusim tak skoro,ze pride pre mna 🙂

kikaneu
2. mar 2012

@mata_ba piatky máš dlhé?

azzura
2. mar 2012

@bubacik5 možno len ovulka bude, ked ti klesla tt

azzura
2. mar 2012

@kikaneu ja teraz nemeriam, takže pohyb na mojeom konte nie je ziadny

mata_ba
2. mar 2012

@mistisa veru,super pocit..a rano mi dosla taka pekna smska 🙂 hned sa lepsie vstava...aj ked,ja uz som bola hore a oblecena 🙂

azzura
2. mar 2012

@mata_ba mas to dobre vymyslene, ked nemože mm tak sef 😀 😀 😀 😀

fifitko25
2. mar 2012

Hello z Viedne 😉

kikaneu
2. mar 2012

@fifitko25 hej, čau 🙂 ako je vo Viedni? 🙂

mistisa
2. mar 2012

@kikaneu no ved ano🙂 no ja som uz 2 mesiace doma najskor som spadla a mala som vyskocene stavce a potom som zacala chodit strasne casto do BA do gin fivu tak sa mi neoplatilo ist do roboty a teraz som ochorela zas na nejaku chripajznu a za tyzden mi zacinaju predoperacne vysetrenia.ale uz mi je dlho doma veru ☹

mata_ba
2. mar 2012

@kikaneu no ja konkretne ani nie,ale moj muzik ano...lebo v piatok je najviaaaaac robotky..a kedze chodime spolu do aj z prace,musim cakat...to pojdeme domov najskor o 7..

mata_ba
2. mar 2012

@fifitko25 ahoooj 🙂 no ako???

kikaneu
2. mar 2012

@azzura nevadí, veď sa chystáš znovu začať, dobre si pamätám?

kikaneu
2. mar 2012

@mata_ba tak tu budeš s nami, však? 🙂

mata_ba
2. mar 2012

@azzura och to nie...nechcela by som male rysave dieta 😀 😀 😀 aj ked viem,ze sefko paktuje s kolegynou 🤐

kikaneu
2. mar 2012

@mistisa uf, tak to si mala riadne nepríjemný pád teda.....držím prsty nech tie predoperačné dobre dopadnú a potom aj zákrok 😉