Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa presne taaak 🙂
@azzura no ved toto...akoze deti ma podarene a ani jedno nie je rysave,ale..brrr..on nech ma dava len peknu vyplatku,nic ine nepotrebujem od neho 😀 😀 😀
@kikaneu aspon mi ten piatok rychlejsie ujde 🙂 mojka,nevies,ci niektora kocka nespominala,ze mala pred ovulkou bolesti prs??lebo ja uz par dni citim jemne obcasne pobolievanie praveho prska,pri pazuche...ale ovulka este nie je.. www.fertilityfriend.com/home/mata_ba
@kikaneu ked pojem na IUI, tak aj tak meranie je mi nanic. Jaj,kebyže buduci vikend nedostanem tak by som bola uplne happy, ale ja nepatrim k stastlivcom....mozno ani IUI nepomože a budem sa serkat na IVF.
Vcera mi kamoska porodila, kebyže nie mna tak nema dieta, lebo ja som ju nahovorila aby to s priatelom dako poriesila (on je mladsí a nechcel este a ona ma tolko ako ja) a by nedopadla ako ja. Avsak im sa podarilo do 3 mesiacov otehotniet a uz je mama
@mata_ba ahojky, ak sa nam bude chciet tak hej 🙂 a ty si ako na tom dneska?
@azzura jj asi...ale clovek sa nemoze ani na testy spolahnut ani na tt. to je asik ozaj o nahode trafit ovulku
tu je moj graf http://www.fertilityfriend.com/home/393359
@azzura presne taaak...
@bubacik5 ja stale rovnako www.fertilityfriend.com/home/mata_ba

@azzura tak si dobre pamatam a co si mojka mam zobrat do nemocnice? ja netusim chacha 🙂