icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
2. mar 2012

@azzura tak si dobre pamatam a co si mojka mam zobrat do nemocnice? ja netusim chacha 🙂

azzura
2. mar 2012

@kikaneu hmm, uz ani neviem ci mam zacat merat, či to ma zmysel....takto aspon nestresujem a neriesim tt.

mata_ba
2. mar 2012

@kikaneu aaano 🙂

mistisa
2. mar 2012

@mata_ba no to ano to poznam aj ja 🙂 este ze mame mm ze? taky pekny je ten den 🙂 😉

kikaneu
2. mar 2012

@azzura tak potom nemeraj, alebo len do ovu 🙂 sama sa musíš rozhodnúť, ale keď vidíš, že teraz máš menej stresu bez merania, tak rozhodne nemeraj 😉

azzura
2. mar 2012

@mata_ba 😀 😀 rysula dievcatko by bolo pekne, ako dieta by mala problemy ale ako dospela by si pochvalovala že ma výnimocne vlasy. Ale chlapec ako rysavko to nie je bohvie co 🙂

mistisa
2. mar 2012

@kikaneu dakujem mojka uz sa s tym zmierujem 🙂 i ked toho 29.3 mi to jedno asi nebude ale zvladnem 🙂

kikaneu
2. mar 2012

@mata_ba super 🙂

kikaneu
2. mar 2012

@mistisa to poznám, určite budeš mať strach, ale prejde to ani nebudeš vedieť ako, budeš si sladko spinkať 😉

azzura
2. mar 2012

@mistisa ti anesteziologicka da zoznam, ale: nočna košela, papuce, župan, 4xtlakový obvaz, vložky, uterak, zubna pasta a kefka, zdravotna karta obvodna+gynekolog, OP, karta poistenca, a výsledky z vysetrení

mata_ba
2. mar 2012

@mistisa presne taaak 🙂

@azzura no ved toto...akoze deti ma podarene a ani jedno nie je rysave,ale..brrr..on nech ma dava len peknu vyplatku,nic ine nepotrebujem od neho 😀 😀 😀

@kikaneu aspon mi ten piatok rychlejsie ujde 🙂 mojka,nevies,ci niektora kocka nespominala,ze mala pred ovulkou bolesti prs??lebo ja uz par dni citim jemne obcasne pobolievanie praveho prska,pri pazuche...ale ovulka este nie je.. www.fertilityfriend.com/home/mata_ba

mistisa
2. mar 2012

@kikaneu no chacha len dufam ze nebudem chrapat 🙂 chacha.no najhorsie bude ked bude mm odchadzat.ako nevadilo by mi to keby som v trencine.mala by som vsetkych pri sebe ale ked budem v BA tam nemam nikoho ☹ taky zvlastny pocit idem do neznama ☹

mistisa
2. mar 2012

@azzura aha tak si to opisem toho je kua. 🙂 ja ze pyzamo a uterak a staci 🙂 no to je tym ze som v nemocnici este nebola chacha 🙂

azzura
2. mar 2012

@kikaneu ked pojem na IUI, tak aj tak meranie je mi nanic. Jaj,kebyže buduci vikend nedostanem tak by som bola uplne happy, ale ja nepatrim k stastlivcom....mozno ani IUI nepomože a budem sa serkat na IVF.
Vcera mi kamoska porodila, kebyže nie mna tak nema dieta, lebo ja som ju nahovorila aby to s priatelom dako poriesila (on je mladsí a nechcel este a ona ma tolko ako ja) a by nedopadla ako ja. Avsak im sa podarilo do 3 mesiacov otehotniet a uz je mama

azzura
2. mar 2012

@mata_ba jasne, vyplata od neho uplne staci, hlavne nech je jej vela 😉

bubacik5
2. mar 2012

@mata_ba ahojky, ak sa nam bude chciet tak hej 🙂 a ty si ako na tom dneska?
@azzura jj asi...ale clovek sa nemoze ani na testy spolahnut ani na tt. to je asik ozaj o nahode trafit ovulku
tu je moj graf http://www.fertilityfriend.com/home/393359

azzura
2. mar 2012

@mistisa ja som bola 2x v nemocnici. V TT som si musle adoniest aj vlastný teplomer a príbor 🙂

mata_ba
2. mar 2012

@azzura presne taaak...

@bubacik5 ja stale rovnako www.fertilityfriend.com/home/mata_ba

azzura
2. mar 2012

@bubacik5 hej, niekedy aj tt aj ovu testy nie su spolahlive, preto treba sexikovat obden 🙂

kikaneu
2. mar 2012

@mata_ba hm, neviem moja, možno aj hej, ale nespomínam si 😒

kikaneu
2. mar 2012

@mistisa to zvládneš, veď si už veľká slečna, no nie? 😉

azzura
2. mar 2012

@mata_ba dakujem ...su krasne, kratke a vystizne. Som veriaca 😎

kikaneu
2. mar 2012

@azzura moja, ale ja si aj tak myslím, že ty už nikam nepôjdeš 😉 len potom pravidelne do poradne 😉 veľmi ti to prajem 🙂 a čo sa narodilo? chlapec či dievčatko?

azzura
2. mar 2012

@mistisa neboj zvladnes to, ked som to ja ako velky bojo a poserko zvladla 😀 😀 😀

mata_ba
2. mar 2012

@kikaneu no nevadi..uvidime,co bude dalsi mesiac..a este buduci tyzden idem k mudr.tak sa este popytam na to..

mata_ba
2. mar 2012

@azzura nemas za co..poslala som to viacerym kockam,ze @kikaneu @mistisa ? 😉

bubacik5
2. mar 2012

@mata_ba ake robis linky rovnake 🙂 a kedy si myslis ze bude ovu?

fifitko25
2. mar 2012

@mata_ba
@kikaneu na letisku je veľa ľudí, som prekvapená 😉 pijeme kavicku a jagermaister 😀 aby nám nebolo zle

kikaneu
2. mar 2012

@mata_ba určite sa spýtaj, sama som zvedavá, že čo to

azzura
2. mar 2012

@kikaneu Lukaško, 3800g a 51cm. Bodaj by si mala pravdu, ved uvidime buduci vikend....vzdy tyzden pred mrchanou zacnu boliet prsia a brucho a ked to zacina ustavat az prestane boliet tak viem ze svinucha dojde 😒 . Prsia uz bola od ovulky