icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

bubacik5
2. mar 2012

@azzura ved to 🙂 ale tak obden sa moc neda dodrzat. teda pri mojom 😒

kikaneu
2. mar 2012

@fifitko25 tak nazdravie 🙂 aj ja idem na kávičku ku kamoške 🙂 prajem príjemný let moja, užite si to ako sa len bude dať 😉

anett6212
2. mar 2012

@mata_ba ta ked to tak rychlo ide. tak to je super. joj moja uz som spokojnejsia. 🙂

mata_ba
2. mar 2012

@bubacik5 no minule som mala asi na 19 DC...takze skor asi nie...ale tento mesiac to uz neriesim..pockam si na buduci s velkym vajkom 😅

@fifitko25 a my cooo? 😀 jaaaj,jak vam je dobre 🙂 pozdravujeme 😀

@kikaneu no on mi minule povedal,ze to je urcite hormonmi...tak ale spytam sa este raz 🙂 lebo idem na krv kvoli cukru ci co...

kikaneu
2. mar 2012

@azzura tak je to v niečom iné, keď bolia už od ovulky, nie? 🙂 hm, Lukáško je pekné meno, aj môj manžel sa tak volá 🙂
drž sa moja, idem ja na tú kávičku 😉

mata_ba
2. mar 2012

@anett6212 aaale 😀 a ty ako??

kikaneu
2. mar 2012

@mata_ba hmm, zvláštne....no idem ja na tú kávu 🙂 maj sa zatiaľ, ozvem sa, keď sa vrátim 🙂

azzura
2. mar 2012

@bubacik5 tak to robte tak ako vam to vyhovuje, aj tak nikdy nevies co nakoniec vyjde

mata_ba
2. mar 2012

@kikaneu okej,prijemne posedenie zelam 🙂 papa

azzura
2. mar 2012

@kikaneu paaaa

anett6212
2. mar 2012

@mata_ba ta ja po starom, som dnes 19 DC a takto to vyzera, ze od vcera mam ovulku asi. lebo ma tak velmi picha v lavo dole. ani chodit obcas nemozem. a pritom ma to pichalo presne na 14 DC tak neviem co sa to deje. teplotu som si uz nemerala asi 3 dni. moj muz mi rano robi budicek, tak to vzdy vyletim z postele. posledne dni iba zaspava do prace. a ocakavam mrchu. tento cyklus sa nejako nesnazime. uz sme sa asi 5 dni nemilovali 😒

red_kika
2. mar 2012

@mata_ba kukuc, ako tento mesiac?

mata_ba
2. mar 2012

@anett6212 tak ho dnes pre istotu nejak nabud...pradielkom,pusinkovanim,hocicim..pre istotu..ale vies co..ja nechavam tomu uplneeee volny priebeh a vidis..lebo minule som trosku tlacila a malo to uplne iny efekt...

azzura
2. mar 2012

@anett6212 Cau, aj ja som 19DC. Co ked to mas uhniezdovanie?? Nemožes mat 2x ovulke 😉

mata_ba
2. mar 2012

@red_kika ahoooj,vcera som akurat na teba myslela,ze kde sa flakas 🙂 no v stredu som bola u dokiho..HP mam v poriadku,ale robil mi folikulometriu a vajicok mam sice vela,ale malinke...najvacsie malo iba 8 mm..a to som bola 13 DC..tak cakam mrchanu a dam si clostilbegyt na rast vajka...takze teraz nic...bude vianocne babo 😀

e.l.i
2. mar 2012

http://www.womenzone.cz/uzivatelka/e_l_i/grafy?...
no ja takto-----PROSIM BABY ja len druhy mesiac meriam.. a neviem ci je to ok.. ked mi to takto skace... a bola ovu?

red_kika
2. mar 2012

@mata_ba ja som na takom niecom nebola... este to chcem skusit normalne
tak preto sa mi ckalo 😀 ked si na mna myslela xixi
takze tento mesiac ani neskusas?

franzziska
2. mar 2012

🙂

mata_ba
2. mar 2012

@e.l.i bola 🙂 ovulka je v tej casti,ktora je zelena 🙂 a mali ste vtedy aj sexik,tak uz len cakat treba..a to ze to skace,to je ok 😉

mata_ba
2. mar 2012
azzura
2. mar 2012

@franzziska cauko 🙂

bubacik5
2. mar 2012

@mata_ba ved uvidis kedy bude...aj ja to uz kaslem...sak to nemam sancu odsledovat. kedy bude vtedy bude

bubacik5
2. mar 2012

@azzura to mas pravdu, ved tak to robime...kedy sa zadari vtedy to bude...neda sa to naplanovat 🙂

red_kika
2. mar 2012

@mata_ba oh oh oh tak to asi fakt 😀 dobreeeee

mattuliatko30
2. mar 2012

@mata_ba
@azzura

ahojte kočky..tak ako sa máte?...ja už po mrche....bola až 3 dni 🙂 to asi preto,že prišla už na ten 21 DC...tak ale aspoň ju mám už za sebou.... 😀
čo máte nové??...konečne víkend pred nami..

mattuliatko30
2. mar 2012

@mata_ba moja, ty čo to tam za špagát na tom grafe ťaháš???? 😀 😀

anett6212
2. mar 2012

@mata_ba to bolo aj u nas tak. teraz ho nenutim a dnes rano mi povedal, ze ma na mna chut. tak vecer nieco asi bude 🙂 uvidime. obleciem si pekne pradilko a bude to 🙂 len dufam , ze nepride unaveny z prace, lebo opät nic nebude 😒

azzura
2. mar 2012

@mattuliatko30 super, že uz mas po mrchane, takže sa možes pomali pripravovat na ovu 🙂

mattuliatko30
2. mar 2012

@azzura no ani nevrav...ak zase príde skoro...tak aby som ju o chvíľu už čakala..a o dva týždne zase mrchu 😀 poráža ma už z toho

azzura
2. mar 2012

@mattuliatko30 no co uz, to je udel zien 😠 😠