Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@bubacik5 no minule som mala asi na 19 DC...takze skor asi nie...ale tento mesiac to uz neriesim..pockam si na buduci s velkym vajkom 😅
@fifitko25 a my cooo? 😀 jaaaj,jak vam je dobre 🙂 pozdravujeme 😀
@kikaneu no on mi minule povedal,ze to je urcite hormonmi...tak ale spytam sa este raz 🙂 lebo idem na krv kvoli cukru ci co...
@mata_ba ta ja po starom, som dnes 19 DC a takto to vyzera, ze od vcera mam ovulku asi. lebo ma tak velmi picha v lavo dole. ani chodit obcas nemozem. a pritom ma to pichalo presne na 14 DC tak neviem co sa to deje. teplotu som si uz nemerala asi 3 dni. moj muz mi rano robi budicek, tak to vzdy vyletim z postele. posledne dni iba zaspava do prace. a ocakavam mrchu. tento cyklus sa nejako nesnazime. uz sme sa asi 5 dni nemilovali 😒
@red_kika ahoooj,vcera som akurat na teba myslela,ze kde sa flakas 🙂 no v stredu som bola u dokiho..HP mam v poriadku,ale robil mi folikulometriu a vajicok mam sice vela,ale malinke...najvacsie malo iba 8 mm..a to som bola 13 DC..tak cakam mrchanu a dam si clostilbegyt na rast vajka...takze teraz nic...bude vianocne babo 😀
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/e_l_i/grafy?...
no ja takto-----PROSIM BABY ja len druhy mesiac meriam.. a neviem ci je to ok.. ked mi to takto skace... a bola ovu?
🙂
@red_kika www.fertilityfriend.com/home/mata_ba
neskusam - uzivam 😉
@franzziska cauko 🙂
@mata_ba moja, ty čo to tam za špagát na tom grafe ťaháš???? 😀 😀
@mattuliatko30 super, že uz mas po mrchane, takže sa možes pomali pripravovat na ovu 🙂
@azzura no ani nevrav...ak zase príde skoro...tak aby som ju o chvíľu už čakala..a o dva týždne zase mrchu 😀 poráža ma už z toho
@mattuliatko30 no co uz, to je udel zien 😠 😠

@azzura ved to 🙂 ale tak obden sa moc neda dodrzat. teda pri mojom 😒