Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@anett6212 ahoj mojka, možno tie bolesti sú ovu a tak sa dnes posnažte, môže sa to posúvať...môj mal včera chuť, ale ja som bola taká unavená z roboty, že som bola úplne nepoužiteľná, no ale dnes ráno som sa snažila ako som mohla, aby som mu vynahradila ten večer, tak ma odpinkal, že on teraz už nestíha, lebo musí vstávať... ☹ ☹ ☹ takže najskôr cez víkend na to hupsneme...no keď to tak bude s nami aj počas ovu, tak bábo spravíme o 10 rokov 😠 ☹
@mattuliatko30 nemeriam, neriesim nic, ignorujem akekolvek priznaky. Mrchana by mala prist buduci vikend 😠
@franzziska ako sa máš??? dlhšie som ťa nevidela 🙂
@azzura ahoj, no viem, ze 2x ovulka byt nemoze. ta ktovie co to je. ale aj minuly mesiac som mala presne bolesti na 19 DC a aj tak mi vyslo z grafu, ze som mala v ten den ovulku. ta ja neviem. len minuly cyklus som bolesti nemala az teraz a to dvakrat. tak neviem. hormony sa mi opät zblaznili asi 😒
@bubacik5 presne taaaak...a myslim,ze takto je o najlepsie 🙂 ziadne stresy 🙂
@red_kika co ti poviem 😀
@mattuliatko30 to si chystam na leto,aby som mala kde vesiat pradlo 😀 ale vsak ak aj naaahodou bude ovulka,tak zase az okolo 20 DC...ale nejak to neriesim 🙂 uz sa tesim na clostil na vajka 😉 bude darcek pod stromcekom 🙂
@anett6212 v pripade unavenosti vzdy pomoze pradielko 😀 a spolocna sprcha 😉
@azzura mne to pripadalo, akoby mi to chcel vrátiť, že som bola včera zdochnutá 😠 ale bola som ako mŕtvola, tak hoci sa ku mne večer prikmotril, tak som nebola schopná...a ráno, podotýkam pred pol 8 som sa snažila ako som vedela, aj "bol pripravený", ale on tvrdí, že to tá maca z neho robí kanca 😀 , ale povedal, že už musí vstávať a tak ani na rýchlovečku som ho neprehovorila...my sa inak milkujeme skoro každý deň len niekedy to vyjde tak blbo, tak ak aj cez ovu, tak dovi dopo 😝 😠 ☹
@mata_ba to viem, len ked je unaveny, tak viem, ze ani do pradielka sa nemusim obliect. u neho to nepomoze. to je take moje velke babo ten chlap. ked je unaveny, tak je mrzuty, vsetko mu ide na nervy. tak ja len ticho sedim na gauci a pozeram telku. nevsimam si ho. vcera som uz aj v bazene trosku ho provokovala, ale videla som, ze nic. a dnes rano zmena. len zaspol do prace, tak nestihal 🙂
@su_san jaj, chlapi su jesitny. Tiez sme mavali takedo ofuky, ked som bola unavena. Ale potom sme sa porozpravali, že ci sa mu to bude pacit ked si lahnem ako poleno a rob si so mnou co chces alebo to bude akceptovat a pocka ked si trosku oodychnem. Lebo ten moj može furt, aj keby umieral tak este stihne jeden sex. Ja ked som unavena, chora a atd. tak som neschopna cohokolvek. Nastasie to pochopil
@mata_ba uvidíš..veru..či ešte sa dákam vyšplháš.... 😉
@azzura čo majú tí chlapi v zadku vrtulu??? 😀 😀 keď chcú stále?
@mattuliatko30 ale tak asi ano..ako,ono to vajko rastie,ale nie tak,ako by malo...takze predpokladam,ze zase budem mat cyklus ale 34-dnovy..a dnes som len 15 DC,takze si este pockam 🙂
@mattuliatko30 to ja neviem ci maju v zadku vrtulku, ale vraj ich vajka tlacia 😀 😀 😀 a potom sa citia uzasne ked su vyprazdneni 😀 😀
@mata_ba ved uvidíš..ja myslím,že ešte len ovu bude..nie?...až tak neskôr..ako mávaš...ten 18 deň 😉
@azzura ahááá....no aspoň čosi majú za argument.....tak to ja sa cítim super., keď mám doma porobené...a to si tiež musím urobiť všetko sama...ha 😀
@mattuliatko30 😀 😀 😀
@mattuliatko30 hej,asi ano..skor medzi 18-23 DC..necham sa prekvapkat 😀
@anett6212 co on pride az v noci?len aby si ho este ty neprivitala s otvorenou narucou..ci nohami? 😀

@azzura ach jo..čo už veru...a ty ako?...cítiš sa ok?..kedy má prísť mrchaňa?..nemeriaš vôbec?