icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
2. mar 2012

@kikaneu no pekne moja pekne.fu.a tak snad bude v pohode anesteziologicka 🙂 a ty si bola tiez koli priechodnosti a vajecnikom? ved neviem poriadno ktora co mate uz baby chacha 🙂

mistisa
2. mar 2012

@mata_ba jeden veeeeeeeeeeeliky hlas letel najkrajsiemu paru na posli pusu 🙂 jaj ozaj ved to je vam 🙂 😉 😉 skoda ze sa neda poslat vacsi ☹ 😉 😉

delideli
2. mar 2012

@mata_ba : hlas poslany 🙂 drzim palce 🙂 (da sa hlasovat aj viackrat, teda myslim napr. zajtra?)

mata_ba
2. mar 2012

@kikaneu dakujem 🙂

mata_ba
2. mar 2012

@mistisa dakujeeeem 🙂

@delideli myslim si,ze ano 🙂 dakujeeem

kikaneu
2. mar 2012

@mistisa nie, nie, ja som nemala gynekologický problém, ja som bola na ORL 🙂 ušká mi operovali 😀

mistisa
2. mar 2012

@kikaneu jaj no pekne moja ☹ ale uz je dobre vsetko nie? no ja spolieham ze nase snazilkovanie brzdia tie vajca iba takze ked sa to precisti nebude problem.hm 🙂

anett6212
2. mar 2012

@mata_ba presne tak. ta ty si sikovna. my tu mame tiez dnes ako si vela ludi. normalne je plny max. a niektory ludia taky otravni. som nervozna a to z toho, ze sa blizi mrcha. uz to citim na sebe. hned sa viem nahnevat aj pre somarinu 😒

vardzikova
2. mar 2012

@nativanativa no ved čo už len natom možeš pokaziť že? 😀 ja jem akurat redkvičku ta mi akosi zachutila

kikaneu
2. mar 2012

@mistisa hej, hej, u mňa už je s uškami všetko v poriadku chvalabohu 🙂 aj tebe to tam spriechodnia a budú 2 čiarky ani sa nenazdáš 🙂

kikaneu
2. mar 2012

@anett6212 aj ja mám také stavy pred mrchou, no zatiaľ som ok 🙂 tak sama som zvedavá, že ako to čakanie dopadne 😉

anett6212
2. mar 2012

@mata_ba zahlasované moja 🙂

anett6212
2. mar 2012

@kikaneu ta ja som to minuly cyklus nemala. ale teraz to uz vidim takmer 10 dni pred mrchou som nahnevana. a presne teraz to zacalo. nervozna som z ludi, z toho, ze tu musim trcat a moj muz si to vecer vsetko zlizne. uz to vidim. chudacik moj 😖

kikaneu
2. mar 2012

@anett6212 ja to mávam každý cyklus, už strašne dlho.....a tiež si to vždy zlízne manžel 😒

anett6212
2. mar 2012

@kikaneu ja som to tiez stale mavala. zmeny nalad ale teraz od januara mam vsetko poprehadzovane a az teraz citim tu naladu uzasnu. takze opät cakam mrchu. 😒

kikaneu
2. mar 2012

@anett6212 no a kedy by mala prísť? moja má termín utorok-stredu a zatiaľ sa cítim skvele, ktovie dokedy

pacica
Odpoveď bola odstránená
mata_ba
2. mar 2012

@anett6212 to doverne poznam...a dakujem 🙂

@pacica to ma mrzi ☹ ale urcite je posledna 🙂

pacica
Odpoveď bola odstránená
pacica
Odpoveď bola odstránená
gelinka75
2. mar 2012

baby uz som tu prezila som to 😀 😉

mata_ba
2. mar 2012

@pacica to nie je obmedzene..ide o teba..pravidelnym sa pocita to,ked ti pravidelne chodi,..a je jedno ako to maju ostatne..ak ti chodi vzdy na 30-ty den mrcha,tak mas pravidelny cyklus..ak to mas tak,ze jeden mesiac dojde mrcha na 28 den,dalsi mesiac na 40 den a potom na 25 den,vtedy je nepravidelna...

pacica
Odpoveď bola odstránená
delideli
2. mar 2012

@pacica : pravidelna je ak sa tie cykly vyrazne nelisia a opakuju sa v rovnakych intervaloch (plus minus den,dva)- aspon myslim..cykly by pritom nemali byt kratsie ako 21 dni a dlhsie ako 35 dni. idealny je 28 dnovy (samozrejme zase plus minus)..

pacica
Odpoveď bola odstránená
anett6212
2. mar 2012

@kikaneu sobota alebo nedela na tyzden. ale uz citim, ze pride. mam otrasnu naladu

anett6212
2. mar 2012

@mata_ba nemas zac. aj na buduce. mate tam peknu fotku 🙂

kikaneu
2. mar 2012

@anett6212 už? tak skoro? uf, tak to je fakt chudák manžel potom.....viem podľa seba aká som hnusná vtedy, ja to zvyknem mať len pár dní pred, chvalabohu

kikaneu
2. mar 2012

@gelinka75 moja, myslela som na teba.....tak čo? bolelo? dúfam, že nie 😉

delideli
2. mar 2012

@pacica : pri 33 dnovom cykle moze byt ovu orientacne od 16 dna, skor by nemala, ale kludne moze byt aj o 5 dni neskor.. skus sledovat ovu priznaky (bielkovy hlien, ev. bolesti v podbrusku- mna zvykne pichat ne jednej strane v oblasti kde je vajecnik, moze byt vacsia chut na snazenie 🙂 a podobne), pripadne skus ovu test.