Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa ano bavili sme sa s doktorkou o tom, teraz pojdem 10-11 DC na sono, kuknu folikuly, pichnu pregnyl a mozme sa snazilkovat 😀 ak to nezaberie, hned mesiac po tom, pojdem na IUI
@fifitko25 jeeej to je super 🙂 v dobrom vam zavidim 🙂 porobte pekne fotky, aby sme sa mohli pokochat 🙂
@gelinka75 lekarka mi hovorila vseobecny postup, a ake vysetrenia sa robia... nepovedala mi, ze aj mna to caka,,, ale len to, ze to nieje vylucene ☹ to som si ja vsugerovala, ze co ak budu chciet robit laparku... ja to nechceeeeeem v ziadnom priprade 😔
@l_e_n_o_c_k_a Dám nejakú foto zked budem na hoteli, teraz tukam do mobilu cez wi-fi v nejakej kaviarni 🙂 inak je tu 20:00 hodín a teplo 23 stupňov 😉 pozerám, že riešis IUI a asi v takom termíne, ako ja 😀 my počkáme tento cyklus a potom Ešte jeden a sup na to 🙂 chcela som Ešte aby mm po tých vitaminoch išiel na spg... A ja budem musieť na laparku ☹
@fifitko25 mm ide na kontrolny spg este tento mesiac, tak dufam, ze bude lepsie vysledok ako predtym 🙂 nebude treba ziadnu laparku 😉 ja si mylim ze si donesiete miminko v brušku z činy 😉
@l_e_n_o_c_k_a no tak uvidis bodaj by vam to vyslo hned teraz 🙂 no dnes mam z pohodoveho lenosenia neskutocnu pracu.mm dosiel domov skor z prace a sup prerabame kuchynu supne ma asi 😠 🙂 😀 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a Moj po návrate z Ciny ak príde mrcha ☹ neviem, či sme zamiesili, mm bol minuly týždeň v úplnom strese a to našim pomalym bojovnikom nepomáha ☹
@fifitko25 ja tak pomalicky mojko 🙂 zmeny ziadne asi az po laparke 🙂 no a dnes som pocitala s tym ze budem pohodovy oddychovy pondelok ale moj mm dosiel skor z roboty a sup prestavujeme kuchynu 😠 😀 😀 😀 😀 chacha aspon budem mat peknu chacha 😀 a ty oddychujes? pocasie mate pekne? 😀 🙂 😉
@henrietad : ahoj mojka 🙂 ja pijem pravidelne uz skoro mesiac zensky caj Gynastan (predtym na striedacku s Popradskym zenskym)-odporucili mi ho v lekarni (je tam alchemilka a dalsie 3 bylinky, ktore posobia priaznivo aj na maternicu,aj na vajecniky a aj protizapalovo). Inak beriem este magne B6 (to mi odporucil obvodak, na kludne nervy 🙂) a asi pred tyzdnom som zacala indolan (ale to hlavne kvoli tomu,ze sm mala doma este jedno balenie a mam cystu na prsniku a ked som bola tehu ,brat som ho nesmela,skoncila som v polke kury,tak ho teraz doberiem)..
Cykly mavam cca 27 dnove,ale najkratsi bol tusim 26,najdlhsi 31,tak som sa este vosla v podstate do normalu,co som velmi rada 🙂
Na histologii bolo ,ako mi povedali vsetko v poriadku, nic neobvykle nenasli,ale ono to nie je ktovie ake hlbkove vysetrenie,len tym vylucuju ako mi bolo povedane nejake trofoblastove poruchy (napr. molu)..
A inak sa mas ako? Drzim palceky,aby aj Tebe mrska dosla nacas a aj inak bolo vsetko ok 🙂
@fifitko25 fuuuu take masy ludi neznasam 😀 😀 😀 aj ked azia ma vzdy lakala
@franzziska v metre je to Najhoršie, čisté sardinky 🙂 ale zážitok je to neuveriteľný 😉
@fifitko25 vy ste boli mesiac po nas na spg a uz mate kontrolny spg? mne vravela doktorka, ze kontrolny spg sa odporuca po 3 mesiacoch vitaminoterapie... skor mozete ist, len ci to bude mat ten efekt
@mistisa ja som uz dorobila a teraz sa nudim ☹ bolo by treba poutierat prach no moc sa mi nechce 😅 radsej by som vam pomohla s prerábaním kuchyne 😉
@l_e_n_o_c_k_a Doki povedal že v pohode aj po 2 mesiacoch lebo u mužov sa to rýchlo mení... A ma tvoj po tribuluse väčšiu chut? 🙂
@fifitko25 tribulus zacal uzivat iba vcera, bo bral swiss energy man 3 tyzdne, potom tyzden pauzoval,... ja mam ist 10 DC do Heliosu na sono, tak vtedy pojde mm na spg... tak dufam, ze mrcha pride nacas (piatok) aby sme sa pohli dalej
@l_e_n_o_c_k_a bodaj by nechodila 🙂 🙂 a bolo by Všetko ako chceš 😉
@fifitko25 jeeeeeeeej budu azijske darceky 🤐 😀 😀 😀 😀 😉
@l_e_n_o_c_k_a dojdi mojko aj kavu ti uvarim aj obed dam chacha 🙂 kludne uvitame pomoc 😀 😀 😀 😀
@henrietad : mne dali len 2 tyzdne (+1 ci 2 dni,co som bola na kontrole a zakroku), vraj sa viac neda..az neskor som sa dozvedela,ze sa da,ze baby bezne mavaju aj mesiacale co uz...prvy tyzden v praci som bola hrozne unavena,aj ma pobolievalo v podbrusku,tak som sla este na dva dni na Pcko a teraz je to uz ok..od gynekologicky som si vzala kartu a idem k novemu dr. 🙂
ta vyplata to mas pravdu,to bude des,ale co uz..my mame navyse plat deleny do roznych priplatkov,takze samotna hruba mzda bieda no a z toho,ked to budu pocitat,tak sa asi budem dost divit..😖 Ale tyzden som mala aj dovcu,tak aspon za tu nieco bude..
Inak tie cajiky su podla mna super..Ja som sa bala,ze dostanem az po 6-8 tyzdnoch ,ako pisali niektore baby,ale chvalabohu to prislo nacas,tak asi pomohli...🙂 Drzim aj tebe palceky 🙂
@mistisa joooj kávu nie, to by bola rýchla smrt 😅

@franzziska ja som Ešte nízka ale mm má 183 cm a na toho ziraju ako na boha 😀