icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
5. mar 2012

@franzziska ja som Ešte nízka ale mm má 183 cm a na toho ziraju ako na boha 😀

l_e_n_o_c_k_a
5. mar 2012

@mistisa ano bavili sme sa s doktorkou o tom, teraz pojdem 10-11 DC na sono, kuknu folikuly, pichnu pregnyl a mozme sa snazilkovat 😀 ak to nezaberie, hned mesiac po tom, pojdem na IUI

l_e_n_o_c_k_a
5. mar 2012

@fifitko25 jeeej to je super 🙂 v dobrom vam zavidim 🙂 porobte pekne fotky, aby sme sa mohli pokochat 🙂

l_e_n_o_c_k_a
5. mar 2012

@gelinka75 lekarka mi hovorila vseobecny postup, a ake vysetrenia sa robia... nepovedala mi, ze aj mna to caka,,, ale len to, ze to nieje vylucene ☹ to som si ja vsugerovala, ze co ak budu chciet robit laparku... ja to nechceeeeeem v ziadnom priprade 😔

fifitko25
5. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a Dám nejakú foto zked budem na hoteli, teraz tukam do mobilu cez wi-fi v nejakej kaviarni 🙂 inak je tu 20:00 hodín a teplo 23 stupňov 😉 pozerám, že riešis IUI a asi v takom termíne, ako ja 😀 my počkáme tento cyklus a potom Ešte jeden a sup na to 🙂 chcela som Ešte aby mm po tých vitaminoch išiel na spg... A ja budem musieť na laparku ☹

mistisa
5. mar 2012

@fifitko25 chacha tomu verim mojka 🙂 😀 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
5. mar 2012

@fifitko25 mm ide na kontrolny spg este tento mesiac, tak dufam, ze bude lepsie vysledok ako predtym 🙂 nebude treba ziadnu laparku 😉 ja si mylim ze si donesiete miminko v brušku z činy 😉

mistisa
5. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a no tak uvidis bodaj by vam to vyslo hned teraz 🙂 no dnes mam z pohodoveho lenosenia neskutocnu pracu.mm dosiel domov skor z prace a sup prerabame kuchynu supne ma asi 😠 🙂 😀 😀 😀

fifitko25
5. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a Moj po návrate z Ciny ak príde mrcha ☹ neviem, či sme zamiesili, mm bol minuly týždeň v úplnom strese a to našim pomalym bojovnikom nepomáha ☹

fifitko25
5. mar 2012

@mistisa a ty sa mas ako mojka? 😉

bipa
5. mar 2012

@vavenecka ahoj 🙂 Hmm, veru dost cudne obvodak vysetri aj pisulku ;P je tu bezne, ked sa to tyka nieco vazne alebo o snazeni baby tak na gyndu. Ja som tu uz 2 a pol roka 🙂 A ty , ako dlho sa snazilkujete? My uz od novembra.

mistisa
5. mar 2012

@fifitko25 ja tak pomalicky mojko 🙂 zmeny ziadne asi az po laparke 🙂 no a dnes som pocitala s tym ze budem pohodovy oddychovy pondelok ale moj mm dosiel skor z roboty a sup prestavujeme kuchynu 😠 😀 😀 😀 😀 chacha aspon budem mat peknu chacha 😀 a ty oddychujes? pocasie mate pekne? 😀 🙂 😉

delideli
5. mar 2012

@henrietad : ahoj mojka 🙂 ja pijem pravidelne uz skoro mesiac zensky caj Gynastan (predtym na striedacku s Popradskym zenskym)-odporucili mi ho v lekarni (je tam alchemilka a dalsie 3 bylinky, ktore posobia priaznivo aj na maternicu,aj na vajecniky a aj protizapalovo). Inak beriem este magne B6 (to mi odporucil obvodak, na kludne nervy 🙂) a asi pred tyzdnom som zacala indolan (ale to hlavne kvoli tomu,ze sm mala doma este jedno balenie a mam cystu na prsniku a ked som bola tehu ,brat som ho nesmela,skoncila som v polke kury,tak ho teraz doberiem)..
Cykly mavam cca 27 dnove,ale najkratsi bol tusim 26,najdlhsi 31,tak som sa este vosla v podstate do normalu,co som velmi rada 🙂
Na histologii bolo ,ako mi povedali vsetko v poriadku, nic neobvykle nenasli,ale ono to nie je ktovie ake hlbkove vysetrenie,len tym vylucuju ako mi bolo povedane nejake trofoblastove poruchy (napr. molu)..
A inak sa mas ako? Drzim palceky,aby aj Tebe mrska dosla nacas a aj inak bolo vsetko ok 🙂

fifitko25
5. mar 2012

@mistisa teplo teda skôr dusno a veľa smogu, nic moc vzduch ☹ a veľa ľudí, len v meste kde sme, je ich 18 miliónov 😉

franzziska
5. mar 2012

@fifitko25 fuuuu take masy ludi neznasam 😀 😀 😀 aj ked azia ma vzdy lakala

fifitko25
5. mar 2012

@franzziska v metre je to Najhoršie, čisté sardinky 🙂 ale zážitok je to neuveriteľný 😉

henrietad
Autor odpoveď zmazal
l_e_n_o_c_k_a
5. mar 2012

@fifitko25 vy ste boli mesiac po nas na spg a uz mate kontrolny spg? mne vravela doktorka, ze kontrolny spg sa odporuca po 3 mesiacoch vitaminoterapie... skor mozete ist, len ci to bude mat ten efekt

l_e_n_o_c_k_a
5. mar 2012

@mistisa ja som uz dorobila a teraz sa nudim ☹ bolo by treba poutierat prach no moc sa mi nechce 😅 radsej by som vam pomohla s prerábaním kuchyne 😉

fifitko25
5. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a Doki povedal že v pohode aj po 2 mesiacoch lebo u mužov sa to rýchlo mení... A ma tvoj po tribuluse väčšiu chut? 🙂

bubacik5
5. mar 2012

@fifitko25 jeeej ty sa maaas 🙂 a ake tam maju obchodiky? kup mi nieco 😉 😀 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
5. mar 2012

@fifitko25 tribulus zacal uzivat iba vcera, bo bral swiss energy man 3 tyzdne, potom tyzden pauzoval,... ja mam ist 10 DC do Heliosu na sono, tak vtedy pojde mm na spg... tak dufam, ze mrcha pride nacas (piatok) aby sme sa pohli dalej

fifitko25
5. mar 2012

@bubacik5 a Čo by si chcela? 😀 gucci hodinky za 10 EUR? 😀

fifitko25
5. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a bodaj by nechodila 🙂 🙂 a bolo by Všetko ako chceš 😉

mata_ba
5. mar 2012

@fifitko25 no ani sa necudujem,ze sa tlacia,ked ich je tolko 🙂 ale inak sa ako mate?asi uplne iny svet,nie?

franzziska
5. mar 2012

@fifitko25 jeeeeeeeej budu azijske darceky 🤐 😀 😀 😀 😀 😉

mistisa
5. mar 2012

@fifitko25 no pekne ale ich je chacha 🙂 krpcov a potom ze sa hrnu k nam oblecenie predavat chacha 😀 😀

mistisa
5. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a dojdi mojko aj kavu ti uvarim aj obed dam chacha 🙂 kludne uvitame pomoc 😀 😀 😀 😀

delideli
5. mar 2012

@henrietad : mne dali len 2 tyzdne (+1 ci 2 dni,co som bola na kontrole a zakroku), vraj sa viac neda..az neskor som sa dozvedela,ze sa da,ze baby bezne mavaju aj mesiacale co uz...prvy tyzden v praci som bola hrozne unavena,aj ma pobolievalo v podbrusku,tak som sla este na dva dni na Pcko a teraz je to uz ok..od gynekologicky som si vzala kartu a idem k novemu dr. 🙂
ta vyplata to mas pravdu,to bude des,ale co uz..my mame navyse plat deleny do roznych priplatkov,takze samotna hruba mzda bieda no a z toho,ked to budu pocitat,tak sa asi budem dost divit..😖 Ale tyzden som mala aj dovcu,tak aspon za tu nieco bude..
Inak tie cajiky su podla mna super..Ja som sa bala,ze dostanem az po 6-8 tyzdnoch ,ako pisali niektore baby,ale chvalabohu to prislo nacas,tak asi pomohli...🙂 Drzim aj tebe palceky 🙂

l_e_n_o_c_k_a
5. mar 2012

@mistisa joooj kávu nie, to by bola rýchla smrt 😅