icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

l_e_n_o_c_k_a
6. mar 2012

@vardzikova juuuj ☹ tak to rataju 55% z vysky platu myslim 😔

vardzikova
6. mar 2012

@mistisa ahoj dnes je to fajn, a mame novu tehulku ivka 228

elebe
6. mar 2012

@vardzikova ešte snažíme...ale pevne verím že tento rok sa bruška dočkám 😅 😅 aj maminke to povedala jedna kartárka,že tento rok to bude....tak veríííím 😀 😀 😀

mata_ba
6. mar 2012

@ivka228 gratulujem moja 🙂 drzte sa 🙂

vardzikova
6. mar 2012

@bubacik5 snaži sa to chlapec odkladať asi čo? máááá strach? 😀

vardzikova
6. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a no tak to bude super pn-ka 😠 bodaj by ich čo by ich

vardzikova
6. mar 2012

@elebe a ako dlho sa snažite?

elebe
6. mar 2012

@vardzikova no vo februári to bol rok 😖 mala som jedno biotehu,hneď na prvý šup min.rok vo februári a od vtedy nie a nie 😔 😔

mistisa
6. mar 2012

@mata_ba no veru uz nech dojde a pekne nech sa hned zadari 🙂 no veru uz aj musim sestra ma dcerku, bracho pol rocneho synceka a teraz caka sesternica tak uz len ja. 😉 😉 😉 takze za dva mesiace budu uz dve // 🙂 uz mame vsetky najvyssi cas 🙂

mistisa
6. mar 2012

@vardzikova no parada sa to tu rozbieha sice pomalicky ale predsa 🙂 a ty ako sa citis?

elebe
6. mar 2012

@mistisa kiežby si mala pravdu že za dva mesiace....ide jar,tak sa hádam zazelenajú aj naše grafíky a mi zakvitneme jak jablonky 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
6. mar 2012

@mata_ba
@mistisa
@vardzikova dobre ranko babulky 😉

mistisa
6. mar 2012

@elebe presne tak mojka takze dievky sup na mm nech kvitneme 😉 😉 😉 no ja s tym ratam na konci marca mi urobia laparku a hned ten cyklus budu dve // chacha mozno az ten dalsi 🙂

mistisa
6. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a krasne ranko aj tebe mojko 🙂

vardzikova
6. mar 2012

@elebe čo je biotehu?

anett6212
6. mar 2012

@kikaneu ja som tiez od soboty v pohode. ziadne nervy nic. iba obcas ma trosku pobolieva v podbrusku. ale to mi robilo aj minuly cyklus a mrcha meskala a prisla o 5 dni neskor. takze ocakavam ju aj teraz. neverim ze sa to podarilo 😒

bubacik5
6. mar 2012

@vardzikova ano snazi a boji sa....hovoril mi, ze je mu trapne do kelinka, ale asi najhorsie ze sa boji vysledkov 😒 ale upokojila som ho, ze este nic nevie, moze to mat vsetko v poriadku...a keby daco ze existuju tabletky aj pre muzov na zlepsenie spermii

vardzikova
6. mar 2012

@mistisa ja dobre konečne už negrcam 😀 čo je u mna obrovska vyhra

vardzikova
6. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a morgen 😀

anett6212
6. mar 2012

dobre ranko dievcata 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

red_kika
6. mar 2012

@mata_ba v jednej velkej IT firme 😀

l_e_n_o_c_k_a
6. mar 2012

@mistisa ajoj, zacinaju ma štengrovať vajecniky, teplota klesa, mrcha je za dverami 😢

vardzikova
6. mar 2012

@bubacik5 no ja keby som mojmu aj milion dala tak by určite na ten spermiogram nešiel 😀 ja neviem čo sa ty chlapy toho tak boja ved to nieje žiadna katastrofa

mistisa
6. mar 2012

@vardzikova no to ano aj segra ta ak nemala rano hned ako otvorila oci nachystanu vianocku s maslom a kakavkom tak utekala rovno na zachod 🙂 tak uz bude hadam len dobre a brusko rast 🙂

bubacik5
6. mar 2012

@vardzikova vcera som sa ho pytala, ze co by chcel ako prve...najprv mi hovoril, ze to je jedno nech to je len zdrave...a potom mi odpovedal ze chlapceka najprv, aby mohol ochranovat svoju malu sestricku 🙂 zlateeee 🙂

franzziska
6. mar 2012

@ivka228 jeeejo moc gratulujem 😵 😵 😵

mistisa
6. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a no moja to neni bohvieco ☹ ale zas nech dojde nech sa mozte snazilkovat 🙂

vardzikova
6. mar 2012

@mistisa tak bruško rastie ako z vody 😀 už som si musela kupiť tehu nohavice lebo všetky ma tlačili

elebe
6. mar 2012

@mistisa a možno laparku ani nebudeš potrebovať 😉 prečo na ňu ideš?
@vardzikova no v čase mrchy mi vyšiel prvý pozitívny test,teplota vysoká,potom som mala ešte dva pozitívne testy a ani nie dva týždne na to prišla mrcha 😔 😔 a taká strašne silná a bolestivá,som sedela na wcku a padali zo mňa hrudy krvi a stráááášne to bolelo a potom už čiarky slabli a doki povedal že biotehu 😔 😔

mata_ba
6. mar 2012

@mistisa juj,veru..mohli by sme aj my behat uz s bruskami..ale ved ide jar...ja som sa predtym smiala,ze na jar su vsetky tehotne,ze je to ako mor..aj v sobotu sme vybehli nakupovat a same bruskate chodili okolo nas 🙂 tak som si tak pomyslela,ze hadaj aj na nas pride uz rad..

@l_e_n_o_c_k_a dobre ranko mojka 🙂 ako?

@red_kika jaaaj..tak tam si ozaj neviem predstavit ako prist na ine myslienky...jedine na nete sa niecim zabavat..alebo vymysliet nieco nove v IT 😉