Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa ahoj dnes je to fajn, a mame novu tehulku ivka 228
@vardzikova ešte snažíme...ale pevne verím že tento rok sa bruška dočkám 😅 😅 aj maminke to povedala jedna kartárka,že tento rok to bude....tak veríííím 😀 😀 😀
@bubacik5 snaži sa to chlapec odkladať asi čo? máááá strach? 😀
@l_e_n_o_c_k_a no tak to bude super pn-ka 😠 bodaj by ich čo by ich
@elebe a ako dlho sa snažite?
@vardzikova no vo februári to bol rok 😖 mala som jedno biotehu,hneď na prvý šup min.rok vo februári a od vtedy nie a nie 😔 😔
@vardzikova no parada sa to tu rozbieha sice pomalicky ale predsa 🙂 a ty ako sa citis?
@mata_ba
@mistisa
@vardzikova dobre ranko babulky 😉
@l_e_n_o_c_k_a krasne ranko aj tebe mojko 🙂
@elebe čo je biotehu?
@vardzikova ano snazi a boji sa....hovoril mi, ze je mu trapne do kelinka, ale asi najhorsie ze sa boji vysledkov 😒 ale upokojila som ho, ze este nic nevie, moze to mat vsetko v poriadku...a keby daco ze existuju tabletky aj pre muzov na zlepsenie spermii
@mistisa ja dobre konečne už negrcam 😀 čo je u mna obrovska vyhra
@l_e_n_o_c_k_a morgen 😀
dobre ranko dievcata 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@mistisa ajoj, zacinaju ma štengrovať vajecniky, teplota klesa, mrcha je za dverami 😢
@bubacik5 no ja keby som mojmu aj milion dala tak by určite na ten spermiogram nešiel 😀 ja neviem čo sa ty chlapy toho tak boja ved to nieje žiadna katastrofa
@vardzikova no to ano aj segra ta ak nemala rano hned ako otvorila oci nachystanu vianocku s maslom a kakavkom tak utekala rovno na zachod 🙂 tak uz bude hadam len dobre a brusko rast 🙂
@vardzikova vcera som sa ho pytala, ze co by chcel ako prve...najprv mi hovoril, ze to je jedno nech to je len zdrave...a potom mi odpovedal ze chlapceka najprv, aby mohol ochranovat svoju malu sestricku 🙂 zlateeee 🙂
@ivka228 jeeejo moc gratulujem 😵 😵 😵
@l_e_n_o_c_k_a no moja to neni bohvieco ☹ ale zas nech dojde nech sa mozte snazilkovat 🙂
@mistisa tak bruško rastie ako z vody 😀 už som si musela kupiť tehu nohavice lebo všetky ma tlačili
@mistisa a možno laparku ani nebudeš potrebovať 😉 prečo na ňu ideš?
@vardzikova no v čase mrchy mi vyšiel prvý pozitívny test,teplota vysoká,potom som mala ešte dva pozitívne testy a ani nie dva týždne na to prišla mrcha 😔 😔 a taká strašne silná a bolestivá,som sedela na wcku a padali zo mňa hrudy krvi a stráááášne to bolelo a potom už čiarky slabli a doki povedal že biotehu 😔 😔
@mistisa juj,veru..mohli by sme aj my behat uz s bruskami..ale ved ide jar...ja som sa predtym smiala,ze na jar su vsetky tehotne,ze je to ako mor..aj v sobotu sme vybehli nakupovat a same bruskate chodili okolo nas 🙂 tak som si tak pomyslela,ze hadaj aj na nas pride uz rad..
@l_e_n_o_c_k_a dobre ranko mojka 🙂 ako?
@red_kika jaaaj..tak tam si ozaj neviem predstavit ako prist na ine myslienky...jedine na nete sa niecim zabavat..alebo vymysliet nieco nove v IT 😉

@vardzikova juuuj ☹ tak to rataju 55% z vysky platu myslim 😔