Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba ahoj moja....stále ťaháš šnúru? 😒 vyzerá,že už ani nestúpneš :( ale tak snáď nejaký ten skok už bude..a radšej nech príde mrchaňa...a môžeš začať odznovu..nie?...ja som už tušim 9DC...no neviem či zase ovu nebola skôr....uvidím podla zajtrajšej teploty...
@l_e_n_o_c_k_a no jasnéééé 😉 joj,robila som si ovu testík a mne začala tmavnúť druhá čiarkaaaaaa 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 som z toho natešená jak keby som mala už tehu test pozitívny 😀 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a kokos,aké sú prťavé tie fotky a to majú cez mega...ten kôň musí všetko zmenšovať 😠 😀
@vavenecka no este 3-4 dni a bude ovu 😉 idem si zaliat gynastan
@l_e_n_o_c_k_a a sakra,to tú ovu asi presedím vo volebnej komisii ☹ 😀 😀 nevadííí,s mm pôjdeme na obed,tak sa asi u svokry zastavíme a posnažíme 😠 ja som akurát zemiaky zjedla s kyslým mliekom,dúfam,že mi zle nebude 😅
@vavenecka ake dlhe mavas cykly?
@l_e_n_o_c_k_a no posledné okolo 34 dní,ale žeby bol tento konečne normálny? možno ferďa aj femibion pomohli 😉 a verím,že bude pekne tmavnúť 🙂
@ivka228 ej to musi byt radosti 🙂 ja sa mam fajn, akurat som na cakacke http://www.fertilityfriend.com/home/393359
@vavenecka takze ovulka moze byt okolo 18 DC, len pekne testuj 😀
@l_e_n_o_c_k_a budeeeem 😉 jaaj,ale také oči som na ten test vyvalila 😕 😕 😕 som jak puk na to kukala,že čo to? 😀
@franzziska 4.4
@vavenecka juuj tesim sa s tebou, ze ovulka sa blizi 🙂
stareho mas doma? 😀
Ahojte dievčata...už dlhšiu dobu tu Vašu diskusiu sledujem ( dufam, že Vám to nevadi 🙂 ) ....a utešujem sa...že nemam len ja problem, že to nejde na prvý šup 🙂 ....chcela by som sa spýtať či neviete ako to je: Môže byť že som tehotna....možno 9 dni....a od soboty som dosť ochorela hrdlo nadcha atd...k doktorovi som nešla...ale liečila som sa sama....paraleny, solné kvapky.....strašne ma bolelo hrdlo tak asi dva dni som si striekala do hrdla jox a orofar...môže to uškodiť ??? teraz to lutujem, lebo čo ak nahodou....:(
@martinkahc no to som pochopila aj ja ze len tak teraz chcem a bude to nebude 😒
@mata_ba no pravdaze chcemmm 😉 posielaj het 🙂
@l_e_n_o_c_k_a ďakujem mojaaaa,prvý krát to mám takto oficiálne potvrdené,ale ak zajtra zmizne,tak ma asi klepne 😀 😀 jasnééé,drtí CS 😀 ale zaslúži si,včera sa pochlapil,mmm 😠 😀
@l_e_n_o_c_k_a v stredu zrušili sultána a DD??? kukám v programe a nikde nič 😕
@vavenecka ej tak to je fajn, ze sa pochlapil 😀 mm sa teraz zobudil, najedol, poslala som ho nech si ide pusinu oholit, bo neznasam ked ma picha 😀 co mas teraz v plane? modre z neba 😀
@vavenecka ano, aj ja som to prave zistila 😝
@l_e_n_o_c_k_a juj,a ako dobre sa pochlapil 😀 ale asi zaúčinkoval môj korzet 😠 😀 hhh,a kde ťa pichá??? 😀 😀 😀 no neuveríš,ale prepla som na MzN 😀
@l_e_n_o_c_k_a som to mala na DOMA,a zrazu žiadna znelka Sultána,tak som hneď na program kukla a nikde nič 🙄 tak bude nebo,no čo 😠
@vavenecka aj ja to mam pustene 😀 tak to musel mat výdrž 😀 takze korzet to ma na svedomi 😀
boooze modre z neba teraz ☹ chudatka
@l_e_n_o_c_k_a no neviem,skôr to malo urýchľujúci účinok,ale zlatý bol,pekne,to predýchal a išlo sa ďalej 😠 a bol aj takmer synchrónny orgáčik 😉 a keď bude ovu,tak isto zas nebude mať chuť 🙄 😀
@vavenecka no bude musiet, korzetik to zariadi 😀 synchrony orgacik mam najradsej 😀
lucim sa mojka... dobru nocku 🙂
@l_e_n_o_c_k_a no veru,asi nahodím 😀 oki zlatko,tak sladké sníčky 🙂 papaaa

@bubacik5 dakujem moja a ty sa ako mas?