icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

ivka228
7. mar 2012

@bubacik5 dakujem moja a ty sa ako mas?

mattuliatko30
7. mar 2012

@mata_ba ahoj moja....stále ťaháš šnúru? 😒 vyzerá,že už ani nestúpneš :( ale tak snáď nejaký ten skok už bude..a radšej nech príde mrchaňa...a môžeš začať odznovu..nie?...ja som už tušim 9DC...no neviem či zase ovu nebola skôr....uvidím podla zajtrajšej teploty...

vavenecka
7. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a no jasnéééé 😉 joj,robila som si ovu testík a mne začala tmavnúť druhá čiarkaaaaaa 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 som z toho natešená jak keby som mala už tehu test pozitívny 😀 😀 😀

vavenecka
7. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a kokos,aké sú prťavé tie fotky a to majú cez mega...ten kôň musí všetko zmenšovať 😠 😀

l_e_n_o_c_k_a
7. mar 2012

@vavenecka no este 3-4 dni a bude ovu 😉 idem si zaliat gynastan

vavenecka
7. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a a sakra,to tú ovu asi presedím vo volebnej komisii ☹ 😀 😀 nevadííí,s mm pôjdeme na obed,tak sa asi u svokry zastavíme a posnažíme 😠 ja som akurát zemiaky zjedla s kyslým mliekom,dúfam,že mi zle nebude 😅

l_e_n_o_c_k_a
7. mar 2012

@vavenecka ake dlhe mavas cykly?

vavenecka
7. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a no posledné okolo 34 dní,ale žeby bol tento konečne normálny? možno ferďa aj femibion pomohli 😉 a verím,že bude pekne tmavnúť 🙂

bubacik5
7. mar 2012

@ivka228 ej to musi byt radosti 🙂 ja sa mam fajn, akurat som na cakacke http://www.fertilityfriend.com/home/393359

l_e_n_o_c_k_a
7. mar 2012

@vavenecka takze ovulka moze byt okolo 18 DC, len pekne testuj 😀

vavenecka
7. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a budeeeem 😉 jaaj,ale také oči som na ten test vyvalila 😕 😕 😕 som jak puk na to kukala,že čo to? 😀

zujka2
7. mar 2012
l_e_n_o_c_k_a
7. mar 2012

@vavenecka juuj tesim sa s tebou, ze ovulka sa blizi 🙂
stareho mas doma? 😀

zujka2
7. mar 2012

@vavenecka jeej supeeer. tak veľa šťastia! 🙂

kovinka
7. mar 2012

Ahojte dievčata...už dlhšiu dobu tu Vašu diskusiu sledujem ( dufam, že Vám to nevadi 🙂 ) ....a utešujem sa...že nemam len ja problem, že to nejde na prvý šup 🙂 ....chcela by som sa spýtať či neviete ako to je: Môže byť že som tehotna....možno 9 dni....a od soboty som dosť ochorela hrdlo nadcha atd...k doktorovi som nešla...ale liečila som sa sama....paraleny, solné kvapky.....strašne ma bolelo hrdlo tak asi dva dni som si striekala do hrdla jox a orofar...môže to uškodiť ??? teraz to lutujem, lebo čo ak nahodou....:(

kandee1201
7. mar 2012

@martinkahc no to som pochopila aj ja ze len tak teraz chcem a bude to nebude 😒

ivka228
7. mar 2012

@bubacik5 zatial je to take tesenie sa potichu, viete to iba vy a moj mm.
tebe zajtra alebo pozajtra oznaci ovulku, takze prajem pevne nervy pri cakani a drzim palce, aby sa to podarilo.

kandee1201
7. mar 2012

@mata_ba no pravdaze chcemmm 😉 posielaj het 🙂

vavenecka
7. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a ďakujem mojaaaa,prvý krát to mám takto oficiálne potvrdené,ale ak zajtra zmizne,tak ma asi klepne 😀 😀 jasnééé,drtí CS 😀 ale zaslúži si,včera sa pochlapil,mmm 😠 😀

vavenecka
7. mar 2012

@zujka2 ďakujem moja 😉 a ty si ako na tom? 🙂

vavenecka
7. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a v stredu zrušili sultána a DD??? kukám v programe a nikde nič 😕

l_e_n_o_c_k_a
7. mar 2012

@vavenecka ej tak to je fajn, ze sa pochlapil 😀 mm sa teraz zobudil, najedol, poslala som ho nech si ide pusinu oholit, bo neznasam ked ma picha 😀 co mas teraz v plane? modre z neba 😀

l_e_n_o_c_k_a
7. mar 2012

@vavenecka ano, aj ja som to prave zistila 😝

vavenecka
7. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a juj,a ako dobre sa pochlapil 😀 ale asi zaúčinkoval môj korzet 😠 😀 hhh,a kde ťa pichá??? 😀 😀 😀 no neuveríš,ale prepla som na MzN 😀

vavenecka
7. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a som to mala na DOMA,a zrazu žiadna znelka Sultána,tak som hneď na program kukla a nikde nič 🙄 tak bude nebo,no čo 😠

l_e_n_o_c_k_a
7. mar 2012

@vavenecka aj ja to mam pustene 😀 tak to musel mat výdrž 😀 takze korzet to ma na svedomi 😀

kandee1201
7. mar 2012

boooze modre z neba teraz ☹ chudatka

vavenecka
7. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a no neviem,skôr to malo urýchľujúci účinok,ale zlatý bol,pekne,to predýchal a išlo sa ďalej 😠 a bol aj takmer synchrónny orgáčik 😉 a keď bude ovu,tak isto zas nebude mať chuť 🙄 😀

l_e_n_o_c_k_a
7. mar 2012

@vavenecka no bude musiet, korzetik to zariadi 😀 synchrony orgacik mam najradsej 😀
lucim sa mojka... dobru nocku 🙂

vavenecka
7. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a no veru,asi nahodím 😀 oki zlatko,tak sladké sníčky 🙂 papaaa