icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
9. mar 2012

@anett6212 ajoj.no ja som uz raz mala tu tekutinu z prasknutej cysty..ale vcera povedal,ze cysty nemam ziadne,ze je vsetko ok..cize mooozno z toho vajka...ktovie...

@azzura vies co,moc nad tym nerozmyslam..chcem uz mrsinu,nech nemeska,nech mozem dat clostil 🙂 ale dnes ma nejak viac brusko boli 😒 hadam to bude mrsinou

anett6212
9. mar 2012

@azzura drzim ti päste, aby sa vam hned na IUI podarilo otehotniet. verim, ze sa vam to podari 🙂

anett6212
9. mar 2012

@mata_ba a to preco sa nieco take deje. to je horzne toto.

mata_ba
9. mar 2012

@anett6212 to neviem mojka..ale rano ako som isla na WC som mala pocit ako keby som bola pocikana...taka som bola mokra..co uz...jedine co si teraz zelam je,aby dosla mrsina a nemeskala....

anett6212
9. mar 2012

@mata_ba presne tak. nech nemeska. ze mozme pokracovat

mata_ba
9. mar 2012

@anett6212 a u teba je mrcha ista??

azzura
9. mar 2012

@anett6212 dakujem

azzura
9. mar 2012

@mata_ba tak počkaj na mna 😀 dame si spolu Clostil 😉

mata_ba
9. mar 2012

@azzura a kedy mas dostat mrchanu?aby si este ty mna necakala 😀

anett6212
9. mar 2012

@mata_ba ja si myslim, ze ano. netestujem. mam bolesti v podbrusku a trasne ma bolia krize. v stredu ma musel muzicek odniest na rukach do postele, lebo som nedokazala ani dhocit ako ma krize boleli. taku bolest som este nemala. vcera som opät krize citila, ale uz to bolo trochu lepsie. len musela som odpocivat. ked som v klude, tak nebolia. tak isto pride

mata_ba
9. mar 2012

@anett6212 juj o krizoch mi ani nehovor..mna zacali boliet minuly cyklus...a aj teraz ich zacinam zase citit..od toho januara je to na prd..pridali sa mi citlive prsia,bolesti v krizoch,castejsie bolesti v podbrusku,od ovu nevolnosti..ach jaj..uz nech sme tehulky 🙂

anett6212
9. mar 2012

@mata_ba presne tak. ale mne uz aspon prsia prestali. ale tie bolesti v krizoch su hrozne. uz k veceru ked chcem niekam ist, tak kazdym krokom citim bolesti. ako bodanie. a je sranda, ze teraz nie som nafuknuta a ani prsia necitim. tak dufam, ze meskat enbude. ked ma prist tak nech pride na cas. a ty si kolky DC????

mata_ba
9. mar 2012

@anett6212 mna krize zabolia len ked sa zohnem alebo si sadnem...ja som dnes 22 DC..ale na mrchu si asi este pockam ☹ keby mi aspon teplota vyletela vyrazne,nech viem na com som...ci bola alebo nebola ovulka..dufam,ze nebudem mat 40 dnovy cyklus 😒 www.fertilityfriend.com/home/mata_ba

anett6212
9. mar 2012

@mata_ba tak na to, ze mas 22DC tak to mas nizku teplotu. tak verme, ze nebudes mat 40 dnovy cyklus. to by ma asi porazilo. to je tak akurat na nervy dobre. ja som bola na wcku a mam slabulinko zlty leskly vytok. ale len taky slabunko zlty. neviem co to znamena

azzura
9. mar 2012

@mata_ba cez vikend 🙂

mata_ba
9. mar 2012

@anett6212 aj ja mam sem-tam taky...aj ked nie leskly...no musim len cakat,ale snazim sa na to nemysliet...a zatial som v podstate v pohodicke... 🙂

@azzura tak to musis ty mna pockat..ja mam mrchu v nedohladne zatial 😒

anett6212
9. mar 2012

@mata_ba ja na to nemyslim uz. lebo ocakavam mrchu a tesim sa ked uz bude po.

mata_ba
9. mar 2012

@anett6212 podobne 🙂 a uz nech je 3 DC,lebo idem na clostiliiik 🙂 a bude rast vajkoo 🙂 teda dufam 😀

anett6212
9. mar 2012

@mata_ba urcite bude rast vajko. uvidis. podari sa vam to. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ja chcem ist po mrche za doktorom sa popytat na ten HP. som mu vtedy pisala mail, ale neodpisal. tak pojdem za nim

mata_ba
9. mar 2012

@anett6212 jasne chod..a nenechaj sa odbit..radsej mu ponukni,ze si to zaplatis...

anett6212
9. mar 2012

@mata_ba heja si tak. a ked, tak mu hned na zaciatku poviem, ze uz je to takmer rok co sa snazime. a nic. a uvidime co povie. a kolko asi stoji take vysetrenie?

fifitko25
9. mar 2012

@zujka2 no už mám pre teba dva cukre, jeden je z hotela Holiday Inn a jeden z MC donaldu, môže byť? 😀 😉

fifitko25
9. mar 2012

@gelinka75 tak ja teda neviem, prečo mi ten môj doki naordinoval tu laparku.... vravel, že pred IUI ju isto odporúča, ale nechcel robiť prefuky, ale len tou tekutou látkou pozrieť priechodnosť, aby sme tam nechodili nadarmo.... hm 😒

fifitko25
9. mar 2012

@kovinka a koľko si DPO? ak si po ovulke tak 12 dní, už by si mohla testovať a už by mohlo byť niečo vidieť 😉

fifitko25
9. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a na krabičke je napísané 2-3 tablety denne a tiež máme ten 500 g, tak sme naordinovali 2 denne 😀

mata_ba
9. mar 2012

@anett6212 no ja som za krv mala platit 3€ za ampulku,ale setricka povedala,ze mam nechat tak 🙂 a za folikulometriu som platila 7 €..ale vcera mi robil znovu a neplatila som nic...takze tak..

mel84
9. mar 2012

ahojte kocky, tak ja hlasim smutnu spravu:( skolila ma strasna chripka minuly tyzden, teploty 38, 5 dni vkuse, tak fazulka to pravdepodobne nezvladla,bola este malinka a od utorka som zacala spinit a krvacat:( ale ideme dalej, ked sa to malo stat tak som rada ze takto zo zaciatku..uz sa tesim na sexik;)

e.l.i
9. mar 2012

http://www.womenzone.cz/uzivatelka/e_l_i/grafy?...
ahojte... tak ja som po tyzdnovom skoleni domka... a asi tento mesiac zase nic...bo v stredu ma bolelo brucho na mrchu , vcera len kusok a dnes ani nie...ale zacinam spinit......... ☹ ☹ ...takze dalsi neuspesni mesiac za nami....asi idem znovu upadat do depky....fnuk

gelinka75
9. mar 2012

@mel84 cooo? ☹ tak to ma mrzi..

vavenecka
9. mar 2012

@fifitko25 no to je asi tak ako u nás 🙂 a dúfam,že ste kúpili také pravé číňanovské pančuchy 😀 my dnes ideme do PB,prídeme až v nedeľu,ach,zajtra asi zaspím na tých voľbách 😠