Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba ja si myslim, ze ano. netestujem. mam bolesti v podbrusku a trasne ma bolia krize. v stredu ma musel muzicek odniest na rukach do postele, lebo som nedokazala ani dhocit ako ma krize boleli. taku bolest som este nemala. vcera som opät krize citila, ale uz to bolo trochu lepsie. len musela som odpocivat. ked som v klude, tak nebolia. tak isto pride
@mata_ba presne tak. ale mne uz aspon prsia prestali. ale tie bolesti v krizoch su hrozne. uz k veceru ked chcem niekam ist, tak kazdym krokom citim bolesti. ako bodanie. a je sranda, ze teraz nie som nafuknuta a ani prsia necitim. tak dufam, ze meskat enbude. ked ma prist tak nech pride na cas. a ty si kolky DC????
@anett6212 mna krize zabolia len ked sa zohnem alebo si sadnem...ja som dnes 22 DC..ale na mrchu si asi este pockam ☹ keby mi aspon teplota vyletela vyrazne,nech viem na com som...ci bola alebo nebola ovulka..dufam,ze nebudem mat 40 dnovy cyklus 😒 www.fertilityfriend.com/home/mata_ba
@l_e_n_o_c_k_a na krabičke je napísané 2-3 tablety denne a tiež máme ten 500 g, tak sme naordinovali 2 denne 😀
ahojte kocky, tak ja hlasim smutnu spravu:( skolila ma strasna chripka minuly tyzden, teploty 38, 5 dni vkuse, tak fazulka to pravdepodobne nezvladla,bola este malinka a od utorka som zacala spinit a krvacat:( ale ideme dalej, ked sa to malo stat tak som rada ze takto zo zaciatku..uz sa tesim na sexik;)
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/e_l_i/grafy?...
ahojte... tak ja som po tyzdnovom skoleni domka... a asi tento mesiac zase nic...bo v stredu ma bolelo brucho na mrchu , vcera len kusok a dnes ani nie...ale zacinam spinit......... ☹ ☹ ...takze dalsi neuspesni mesiac za nami....asi idem znovu upadat do depky....fnuk

@anett6212 ajoj.no ja som uz raz mala tu tekutinu z prasknutej cysty..ale vcera povedal,ze cysty nemam ziadne,ze je vsetko ok..cize mooozno z toho vajka...ktovie...
@azzura vies co,moc nad tym nerozmyslam..chcem uz mrsinu,nech nemeska,nech mozem dat clostil 🙂 ale dnes ma nejak viac brusko boli 😒 hadam to bude mrsinou