Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mel84 mojka,to ma strasne mrzi ☹ ale pokial to nepovedal doki,je mozne,ze sa ti len oslabilo telicko..ale nic nemusi byt stratene...ved niektore baby maju normalne este 3 mesiace mrchu...a keby sa nahodou aj nieco dialo,urcite by si mala silnejsiu mrchu ako bezne...nestracaj nadej..mozno je vsetko v poriadku...
@e.l.i presne priroda si robi co chce,ale podla mna vie dobre co robi..najviac ma stvalo ze za cely zivot som mala horucku asi tri krat ked som bola mala a prave teraz ako naschval:(((a zacali ste sa hned dalej snazit? Si mala aj nejake bolesti? Ja ziadne,tak sa aj trosku bojim, lebo na cistenie ma nikto nedostane..
@mel84 fazulka je urcite bojovnik,neboj sa...a inak moja svagrinka a kamoska su teraz tehu a hned na zaciatku obe ochoreli..myslim tym nadchu strasnu,slzenie z oci a podobne..ci mali teplotu to neviem...ale vraj je to bezne 😉 a co sa tyka spinenia,pokial to nie je silne krvacanie,nadej este je! nezbehnes radsej na pohotovost vecer?
@mel84 my snazime stale dalej bez prestavky.. je dobre snazit.. bo niekedy rychlejsie otehotnies po potrate.. lebo telo je este nespametane,.a lepsie sa drobec uchyti..,.. doktorka mi nato ze to mohol byt problem pri uchyteny... v den mrsky som nasla peknucky testik... a o 3 dni bolo po radosti...
@mata_ba no ja som tiez z toho bola vedla, a prekvapena, sak som trosku spinila a uz som utekala na pohotovost.. ale svokra je lekarka a povedala ze proste su lekari, ktori maju takyto pohlad na vec, on je jeden z najlepsich co su v prahe, tak ja neviem..poslal ma na sono, srdiecko este nebolo iba dutinka takze tak..Ale fakt som bola trosku v soku, lebo vsetkym babam tu hned davaju hormony na udrzanie..

@l_e_n_o_c_k_a nazdiš cici mici 😉 jakoo?ja som po prvom školení v call centre,idem povysávať,poumývať a potom ideme k svokre 😀