Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@l_e_n_o_c_k_a no milé od teba 😀 a čo to o tebe čítam, akoto, že aj k tebe sa milostivá dostavila? 😠
@l_e_n_o_c_k_a 😠 tak prisla 😠
@pacica @mezike baby, čo tu riešite? ja som napísala či je tu niekto a vy dve ste tu potom pridali príspevky a mne ste sa neozvali...to akože teraz mám riešiť ako vy dve, že ste sa mi neozvali? komplexy sa riešia niekde inde, ak nejaké máte! nie je to o tom, že ostatné baby sú nezaujímavé keď sa nepozdravia všetky, ale má niečo pre konkrétnu babu a preto jej to napíše...ja to tak tiež robím, ale pozdravím potom aj ostatné, ale viem, že niekedy nepozdravím...nie je v tom nič zlé...
@l_e_n_o_c_k_a joj, škoda moja.....mrcha jedna hnusná, neznášam jej návštevy, ktoré nikto nechce.....sa nanucuje.... fuj 😠
@lucecita akosi ma nechce opustit mrchana hnusna...
@kandee1201 prisla veru 😠
@kikaneu presne tak, ale aspon prisla v normalnom termin - to zariadil duphaston 😝
@l_e_n_o_c_k_a no to je tiež fajn, že nemeškala a nenaťahovala ťa 😉
@l_e_n_o_c_k_a ani mňa sa nechce vzdať, ale na tento mesiac mám vymaľované a včera už len špinenie 😉 nebooooj, ako prišla, tak aj odíde a bude opäť ďaleko, možno viac ako si myslíme 😉
@l_e_n_o_c_k_a a podľa mňa bude Ďalší cyklus úspešný...tvoje telo sa vyčistilo po potrate, mm dostal kopu vitamínov 😉 už len sa nestresovať a tešiť sa zo života........... napríklad na jar 🙂
@lucecita tak to máme podobnú úchylku - magnetky 😀 😀 cítim sa už unavená, asi na mňa doľahol ten časový posun 😒 teším sa domov, nikto nám tu nerozumie, toalety majú v katastrofálnom stave, smŕkajú a hádžu chriachle všade okolo - vreckovky - to je na čo 😠 , dokážu sa aj 10ti natlačiť do priestoru 1x1 meter, niektorí dosť smrdia - ja teda neviem, či sa neumývajú, alebo čo 😒 😒 no a zubári by tu mali iný biznis 😀 😀 ale pamiatky majú úžasné, mesto je čisté, žiadny bordel, len ich je tu strašne veľa, len v Pekingu 22 miliónov.... teším sa na našu malú krajinku a vľúdnejšie tváre a hlavne čisté záchody 😀
@kikaneu nie, nejdeme ju skladať...šak o tri mesiace sa sťahujeme 😀 ja mám tiež už kopec receptov len tak po papieroch a chystám sa dať ich do zošitka, len nemám akosi kedy...ale o pár dní toho času asik bude dosť ☹
toto e naša spálňa http://www.asko-nabytok.sk/spalna-eva-mia-719-1...
@l_e_n_o_c_k_a tak držím palce, nech sa konečne zadarí so stimuláciou 😉
@lucecita no, ja som práve zistila, že ten zošit mám v robote, do ktorého som to chcela napísať, tak si musím asi vymyslieť nejakú inú aktivitu 🙂
tá spálňa je krásna, aj ja som si pozerala v asku spálne, keď sme riešili spálňu a presne táto sa mi páčila 🙂 no nakoniec sme sa rozhodli pre drevenú 😉