Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita no, asi mám oddychovať 🙂 už sme mali včera ráno totok 😀 a manžel je aj dnes od rána nažhavený 😅 aj ja som mala včera už len špinenie, tak som myslela, že dnes už nič nebude, no aj dnes ešte špinenie....
veď uvidíte, či vojde, ale veľmi pekné je to celé 🙂 nám tam už nevojde nič, máme mini spálňu 😀
@kikaneu no tedaaaa, takže je nažhavený? čo tak, dávaš mu macu? neuveriteľné po minulom cykly 😀 😀 😀 budem merať od zajtra, aby som vedela, kedy mám ovulku, ale ináč neriešim...čiže budeme zasa porovnávať 😉 no veď my sme ju najprv chceli, ale potom sme si povedali, že keď sa budeme sťahovať a nevojde nám do spálne, čo s ňou, tak sme sa rozhodli, že si ju dokúpime po zložení v spálni v byte novom 😉
baby co sa tu furt riesi, ze kto koho ignoruje a kto nie, nemyslim si ze je tu povinnost hromadne odpovedat na nejaku otazku, ked chcem odpoviem, ked nie tak neodpoviem, ani v zivote vonku sa nebavis s kazdym co ide okolo a holt niektori zostavaju prehliadnutelni vzdy 😝 😀
@gelinka75 ja neviem, čo tu zase riešia...ale serká ma to, že potom tu z toho vychádzame ako ignorantky a bavíme sa len "staré dámy" medzi sebou...ináč, aj mňa tu ignorovali, a lenocka sa mi ozvala, a tie dve nie a aj som in to napísala 😀 😀 😀
aj my zbierame, ja mám len zopár, ale moja mama má viac ako pol chladničky omagnetkovanú 😀
@gelinka75 ja neviem, čo tu zase riešia...ale serká ma to, že potom tu z toho vychádzame ako ignorantky a bavíme sa len "staré dámy" medzi sebou...ináč, aj mňa tu ignorovali, a lenocka sa mi ozvala, a tie dve nie a aj som im to napísala 😀 😀 😀
aj my zbierame, ja mám len zopár, ale moja mama má viac ako pol chladničky omagnetkovanú 😀
@lucecita hej tej jednej som tusim aj ja napisala a ani neodpisala, neviem potom kto je tu ignorant, najlepsia bola vcera, sa tu vysmievala, ze ved ona je uz tehu a chodi do inej temy uz, ze tu nikoho nepotrebuje, prislo mi to krute, lebo baby su tu citlive a kazda sa snazi ako vie..ved kolko mam aj ja problemov bez vlastneho pricinenia a tieto ironicke sproste poznamky nech si necha pre seba, takze asi je aj lepsie, ze ju kazdy ignoruje, kto inemu skodi sam sebe robi, ale snad ju nic zle nepostretne 😉
@gelinka75 čožeee? to ani neviem, včera som tu bola len ráno a potom už nie a nečítala som to...idem to kuknúť...ale presne ako píšeš, to nemáme bez našeho pričinenia, že nemáme bábo, proste zdravotné problémy a za tie mi nemôžeme vo väčšine prípadov...koksoooo, normálne ma to vytočilo...idem do histórie 😠
@mezike juuuuj, moja, tak veru presedlaj 🤐 zdravotné komplikácie sú najhoršia vec na svete a zvlášť, keď žena má problémy s otehotnením a je to pre ňu dosť zložité, hlavne po psychickej stránke...verím, že keď si tehu, si spokojná a zdravá a želám ti veľa šťastíčka, ale tohto 😀 si si mohla nechať pre seba k príspevku z 10.3. o 17:59...mi tu prispievame a povzbudzujeme sa a ty sa nám tu rehníš, že presedlávaš? no konečne teda, dobre si to tam osedlaj a nech ťa nepostretne neplodnosť, cysty, nádory, mykózy, potraty a podobné komplikácie, ktoré mi "ignorantky" v skupinkách podľa teba sme....
@mel84 ja som o tom nevedela čo písala, až keď mi to teraz @gelinka75 napísala a nebolo mi to 2x príjemné, tak som len písala a mladá @mezike môže písať nám, tak prečo mi jej nie? šak stále vypisuje, že ju ignorujeme, tak nech sa páči...ja sa za to čo som napísala nehanbím, je to pravda, tie komplikácie si nevymýšľame...ja jej prajem veľa zdravia a šťastia pri tehu, ale toto sme si od nej ani jedna nezaslúžili... 😕
@lucecita no, už sme sa vrátili zo spálne....čo ti poviem, super víkend čo sa tohto týka 😉 hej, papá macu, no len jednu tabletu večer, viac nechce, vraj aby mu na dlhšie ostalo 😀 super, aj ja od zajtra znovu meriam 🙂 už mi to chýbalo 🙂 a super ste sa rozhodli s tou komodou, lebo fakt, čo by ste s ňou potom robili.... 😅
@kikaneu veru nič 😠 ale dáme sprchu a večer, aspoň potom už v postieľke ostaneme 😀 ale práve si dáva cesnak, tak asi nič nebude, ja to nenávidím ten smrad a pritom dobre vie, čo večer 😠 alchemilku som si dala dneska pred obedom prvýkrát a idem si zaliať ešte jednu...ja pijem v týždni len jednu a cez víkend dám aj dve...ty ako?

@kikaneu no si dopadla, teda 😀 tak si ho zober zo školy zajtra a môžeš po večeroch zapisovať 😀 a kedy sa chystáte na keksíkovanie? ja som mala včera len špinenie, takže dnes som už pila alchemilku a môžme začať ☹ nám sa páčila iná, ale potom sme zbadali túto a nebolo o čom...ale komodu k nej nemáme, tú si dokúpime ak sa nám do spálne vojde 😀