icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
12. mar 2012

@mata_ba inak dobre, mrcha už odišla, víkend sme si manželom patrične užili a sviti slnko, v robote ma čaká už len jedna a pol hodiny a mám finito, čo sa učenia týka, potom už len administratíva 😀

azzura
12. mar 2012

@mata_ba dakujem, vsak vam po zakroku podam info, že ake to bolo 😀 😀 😀 😀 😀 . Ozaj, kedy mas nedostat??

spula22
12. mar 2012

@azzura no ved toto...a pekne krasne nam takto o mesiac ukazes 2// 😀

mata_ba
12. mar 2012

@mel84 ja teraz meriam druhy cyklus...a mne sa na tom paci,ze viem kedy cakat mrchu..aj ked tento cyklus mi asi moc nepovie ☹

mel84
12. mar 2012

@spula22 prosim Ta on sam nevie 😀 si robi srandu stale ze Robert, po nom, ale to ja nechcem..ale aj tak bude po mojom 😉 , ja chcem hrozne Melaniu a Samka/Patrika 🙂

azzura
12. mar 2012

@kikaneu co uz.....uz beriem tabletky a buduci tyzden folikulimetria a potom mi doky oznami kedy ideme na IUI, predpokladam stvrtok-piatok

azzura
12. mar 2012

@spula22 vykonam 😀 😀 😀 😀 😀

spula22
12. mar 2012

@azzura este ze tak 🙂 adas si od mladsieho poradit 😀 😀 😀

mata_ba
12. mar 2012

@kikaneu no komu je lepsie 😀

@azzura moja sestra bola pred dvomi tyzdnami..ale nakoniec nic z toho,lebo svagor proste nemohol toto ☹ tak hadam dalsi cyklus...ale vam to proste uz vyjst musi 😉 a ja cakam 21.3.,ale neviem ci pride ☹

spula22
12. mar 2012

@mel84 ani my sme velmi nechceli po niekom z rodiny. mm je Peter, tak az tak daleko od toho Patrik nema 😀,ale aspon sa nevola maly Miro, alebo Martin ako vsetci chlapi z rodiny.... aj Melania je super a este sa mi aj Laura paci a Sofia 😀

azzura
12. mar 2012

@spula22 jasne, ja pocuvam kazdeho kto mi chce dobre poradit, to je jedno ci je starsi alebo mladsi.....hlavne od matky 2 deticiek 🙂

spula22
12. mar 2012

@azzura ved ja sa len dobre snazim radit 😀 a spon niekto ma pocuva, lebo kamoska ani za nic ☹...prve caka aneda si povedat,ale co uz ....

kikaneu
12. mar 2012

@spula22 tak, tak...schvaľujem, len sa daj vypísať a oddýchni si 😉

kikaneu
12. mar 2012

@azzura no, tak potom to už vyjde a budeš mamina 😉 verím tomu, že to vyjde 😉

spula22
12. mar 2012

@kikaneu ved toto aspon trochu 😀, lebo tie nase trubky v robote ma viac vycerpavaju,ako sama ta moja "roboticka " 😀

azzura
12. mar 2012

@mata_ba co? svagor bol v takom strese?? Vsak aj moj uz stresuje, najprv bol smutny ze som dostala. Musi, musi vyjst..... 😠 . Mozno ani nedostanes 😉

azzura
12. mar 2012

@spula22 😀 😀 😀 ja som poslusne dievcatko 😀 😀 😀

azzura
12. mar 2012

@kikaneu dakujem, vsetky ste strasne zlate 🙂

spula22
12. mar 2012

@azzura 😀 😀 😀 😀 😀 ano milacik 😀 😀 😀 😀 😀

kikaneu
12. mar 2012

@spula22 to poznám, aj ja to tak mám.....jednu takú kolegyňu čo mi pije krv 😀
@azzura inak, moja, krásna si na tej fotke 😉 a neďakuj, treba si predsa pomáhať

mattuliatko30
12. mar 2012

@mata_ba ahojky... http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e tak ja takto..moc som nemerala..bola som u maminy....ale ovu vyzerá,že ešte nebola....podľa teplôt....ale zase hlien už len biely.hustý...tak neviem..ale tak teším sa ,že mrcha nepríde aspoň tak skoro...ako teraz... a ty ako???

azzura
12. mar 2012

@kikaneu to je certsva foto 🙂 dufam že zmena farby vlasov pomoze 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
12. mar 2012
kikaneu
12. mar 2012

@azzura krásne sú 🙂 aj mne už treba nafabiť, zas mi vidno sivé 😠

azzura
12. mar 2012

@kikaneu mna uz otravovali furt tie vyrastene vlasy.....melir sa mi paci a aj blond, ale zmena je zivot, aspon budem mat na dlhy cas klud, lebo ja som origos tmavy spinavy blond

kikaneu
12. mar 2012

@azzura ja mám tmavo hnedé originál, no farby mi chytajú trochu na tmavšie, ale teraz som si dala naposledy čokoládovohnedú a tá sa už podobá tým mojim pôvodným 😉

mata_ba
12. mar 2012

@azzura hej..brat to ok,uz bol nachystany a v tom bum...proste sa snazil,ale nic...tak sexikovali doma,ale nic...tak asi pojdu nabuduce..este som sa nebavila so sestrou...a mojka,dostanem...necitala si co som pisala na predoslej stranke?

anett6212
12. mar 2012

dobre ranko dievcata, ako sa mate? co je nove? ja som dnes 1 DC 😒

kikaneu
12. mar 2012

@anett6212 ahoj, vitaj v klube.....ja už mám síce po, ale nejak sa tu nedarilo posledný cyklus.....pribudli nejaké tehuľky, ale nicky si nepamätám.....a ja sa už mám dobre teraz 😉 a hlavu hore, ona zas odíjde a raz už nepríde vôbec 😉

mata_ba
12. mar 2012

@mattuliatko30 ahoj mojka..no ja na prd www.fertilityfriend.com/home/mata_ba ..len dufam,ze mrchana moc meskat nebude..a pre uplne info strana dozadu...