icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
13. mar 2012

@vardzikova cau choroba, kade pobehujes ze si chora??

dominika1516
13. mar 2012

@gelinka75 no tak tento pocit poznam zatial sa utesujem ze to zmaknem a vydrzim ale sama viem ze nie proste ako ty ak to na mna pride tak konec na umretie..😢

dominika1516
13. mar 2012

@pacica netestujem sa ja ich mam viditelne ale proste mi si tak uzivame pracu na babatku ze ci su plodne ci neplodne skusat treba neustale 😉 .. uz len cakam na mrchu ci dojde alebo nie a potom ak nie tak bude nasledovat test a uvidi sa ze ci sa ujalo 😉 .. ale verim ze ano uz tento mesiac to snad vynde ... 😝

lusinda1989
13. mar 2012

@bubacik5 no tusim niekde v 21 tt 🙂 a uz teraz mi kuka brusko 🙂

vardzikova
13. mar 2012

@azzura no ved to že nikam nepobehujem ide ma z toho poraziť ... cely nos ma boli a oči ani nehovoriim

vardzikova
13. mar 2012

@lusinda1989 ahoj mojka ako?

azzura
13. mar 2012

@vardzikova moja zlata, to ma mrzi...drz sa 😠

lusinda1989
13. mar 2012

@vardzikova ahoj zlatinko dobre sa mam vo stvrtok idem k dokine tak konecne budem vediet na com som... 🙂 uz sa neviem dockat a zajtra pride moj nastavajuci na tyzden domov takze mam dve potesenia 🙂
a ty ako ??? citam ze si chorucka ... juj to je zle treba cim skor vylezat 🙂

mistisa
13. mar 2012

@vardzikova @kikaneu @mata_ba @spula22 @fifitko25 @zujka2 @l_e_n_o_c_k_a ajojkajte koceny a vsetky ostatne babule.ako sa mi tu mate? dlho som tu nebola stale robime tu kuchynu a nejak som zabudla ze mam notebook 😀 dnes som bola na krv brali mi 7 skumaviek au ☹ a pichli vyvolavacku ☹

vardzikova
13. mar 2012

@azzura joj ale chapeš pred dvomi dnami mi ešte nič nebolo a včera to som absolutne nechapala že odkial sa vzala svina jedna 😠 ale nechcem to zahovoriť ale dnes je mi trošičku lepšie včera som si prikladala harmanček na oči tak mi to možno pomohlo a ty ako lasko?

vardzikova
13. mar 2012

@lusinda1989 a načo ideš k dokymu ? len tak ? lebo ja som bola pred tyždnom na sono možno si aj videla fotočku a potom v piatok som bola u dokyho na take vačšie odbery ved mi vzali pomali pol litra krvy potom mi bolo riadne zle bola som taka malatna tak musel až manželik prisť po mna lebo by som domov asi nedošla ... a vy dvojka ako sa mate? a fotočka je kde? na sono si bola že?

vardzikova
13. mar 2012

@mistisa ahoj a čo ti meška?

azzura
13. mar 2012

@vardzikova tak sa liec a hlavne klud 😉 . Ja som 5DC...buduci tyzden IUI

azzura
13. mar 2012

@mistisa vyvolavacku, ty furt nemas mrchanu?

vardzikova
13. mar 2012

@azzura tak nestresujem lebo podľa mna je horšia chripka s teplotou ako iba nadcha vieš ..takže to beriem zatiaľ tak športovo prišlo a dufam čoskoro odide 😀 , jupíííííííí už idešššš tak to držííííííííííííííííííííííííííím všetky prsty a to ked počitam tak to vychadza na 40 prstov 😀 juuj mojka tešiš sa? alebo ake maš z toho pocity?

mistisa
13. mar 2012

@vardzikova ajoj no dal mi ju pichnut lebo sama nedostavam mrchanu a mam na konci marca tu laparku a ta musi byt po mrche tak kazal aby sa pichla aby bola istota ze dostanem a ze mozem na tu laparku.tak uvidime co a ako ale citim sa ako vyflusnuta ☹

mistisa
13. mar 2012

@azzura uz som mala min. mesiac ale tiez po vyvolavacke a teraz mi ju dal pichnut lebo sama nedostavam a ked idem na tu laparku nech mam po mrche a nech je istota ze ju dostanem 🙂

azzura
13. mar 2012

@vardzikova ja som skor dufala že mi to teraz nedojde, že nebudem musiet ist na to, ale mrchana dosla 😒 . Tak co mi ine ostava, tesim sa a aj bojim....v stredu idem na folikulimetriu a podla toho co uvidi mi povie ci stvrtok alebo piatok.

azzura
13. mar 2012

@mistisa aha, jasne.....lebo laparka sa robi v case ovu, aby videli ako to tam v nutri funguje

lusinda1989
13. mar 2012

@vardzikova nebola som od 9.2. a to som sem fotku davala odvtedy som nebola preto idem teraz k dokine dala mi termin az na stvrtok tak som to musela vydrzat vyse mesiaca.... :( ale uz je to za rohom 🙂 hej hej fotocku som videla nadhernu mas sofinku 🙂 ja fotku pridam az vo stvrtok novu 🙂 a potom 20.3. idem do genetonu tak sa neviem dockat 🙂

vardzikova
13. mar 2012

@mistisa a tehu byť nemožeš?

vardzikova
13. mar 2012

@azzura ja by som sa lasko na tvojom mieste tešila .. to je opať novy krok k vytuženemu babatku 😉

vardzikova
13. mar 2012

@lusinda1989 čo je genetona?

lusinda1989
13. mar 2012

@vardzikova geneton je firma ktora dokaze za nemaly poplatok 72€ zistit pohlavie uz od 10tt z krvi

vardzikova
13. mar 2012

@lusinda1989 ahaaa a ja že ake je to vyšetrenie že som o nom nepočula 😀 čiže len teraz sa chystate na NT Screening?

lusinda1989
13. mar 2012

@vardzikova no neviem ci na NT screening neni uz neskoro ale sak hadam dokina vie co robi 🙂 uvidime co sa bude diat nemam ani ponatia ... naposledy ked som tam bola tak mi zobrali asi 5-6 skumaviek krvi a urobila mi sono kde mi povedala ze sme mensi ako by sme mali byt a to bolo asi tak vsetko .... :( a ja som bola taka natesena z bijuceho srdiecka ze som sa ani na nic nepytala.... ☹

azzura
13. mar 2012

@vardzikova vsak ja sa tesim, ale pri IUI je mala sanca na uspech...len 8%

lusinda1989
13. mar 2012

@azzura ahoj prepac ze vam skacem do vaseho rozhovoru ale zaujalo ma co si napisala... ze je sanca iba 8% tak potom preco sa to robi ked je iba taka mala sanca?

vardzikova
13. mar 2012

@lusinda1989 joj moja ale ved aspon si videla babo teraz sa jej opytaš ked pojdeš 😉

azzura
13. mar 2012

@lusinda1989 lebo je to menej drastickejsi ukon ako IVF. A nie kazdy može ist na IUI. Som rada že nemusim ist este na IVF, dufam ze to ani nebudem potrebovat. U nas prirodzene nefunguje, netusime preco lebo vsetko je ok....tak asi ma mm pomale spermie resp. nezvladnu tu dlhu put k vajicku a takto mi ich vstreknu priamo do maternice a len tie dobre.
IVF je omnoho komplikovanejsie-od prípravy až po konec....gelinka si to zazije 😒