Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova no my sme zacali prerabat kuchynu a nejako som prestala vsetko riesit a zacala som sa tesit z toho kedy bude nova kuchyna a ani som sa nenazdala a ze sup dva tyzdne 😀
@l_e_n_o_c_k_a uvidis ze mam pravdu 🙂 fakt 🙂 len musis verit mojka 🙂
@azzura jaaaj mno tak to bude niekedy buduci tyzden uz oplodnovanie 🙂 budem na teba mysliet 🙂
@spula22 no robila pred dvomi tyzdnami a nic ale chcem si skusit este urobit ci nahodou.lebo minula mrcha bola divna stvrtok skoncila a v sobotu som mala take chvilkove ruzove alebo nie az tak krvave tak neviem a v nedelu som si robila ovu test a bola tam slabunka ciarka druha a v pondelok uz nebolo nic.neviem ci bola ovu od konca mrchy alebo co.ale skusali sme stvrtok ked skoncila a aj potom tak radsej skusim urobit. 🙂 😀 😀 😀
@mistisa ja by som tak dlho nevydržala a kedy chceš testovať?
@lusinda1989 😀 😀 😀 dakujem, budem mat 1x v zivote sex s mm spermiami za pomoci doktora avsak bez pritomnosti muža......tesim sa na nový zažitok 😀 😀 😀
@vardzikova tento tyzden uvidim do kedy vydrzim.este donesu umyvacku tak sa z nej tesim tak sa mi mozno podari do konca tyzdna pockat 🙂
@mistisa a vy ako s kuchynkou pokracujete?
@spula22 hej hej konecne po vyse mesiaci konecne nejaka kontrola 🙂 inak sa citim v pohode uz aj unava ustupuje 🙂 nevolnosti som nezazila takze si to celkom uzivam uz aj brusko vykuka 🙂 ty uz za chvilku budes cakat na pohyby co 🙂
@bubacik5 hej hej saty su krasne ale ja mam krajsie doma a ak sa do nich nahodou nezmestim tak mam aj jedny tehu v zalohe 🙂
@mistisa ale načo budeš vlastne ešte čakať? ved ked si tehu tak už ti určite ukaže
@azzura nooo to znei zaujimavo ze sex bez muza 🙂 budes bohatsia o zazitok 🙂
@lusinda1989 jasne, 😀 take nezaziva kazda 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a my tak pomalicky lebo daval mm novy dres aj s doskou pracovnou a ako montoval dres sa utrhlo odpadove koleno v stupacke tak sme boli 4 dni bez vody teraz sme prebyvali u nasich 🙂 aspon sprcha a take no.ale zajtra by mi mali umyvacku doviest tak este tu dame a bude hotovo.keby to koleno neruplo tak uz to mame 🙂
@vardzikova ved ano ak som tehu tak som tak asi 3 tt to by malo ukazat nie?
@azzura no sak to 🙂 budete mat mozno vianocne babatko 🙂
@su_san
@fifitko25
@gelinka75
@mata_ba ahojte kocky, tak vcera som bola u lekara, poslal ma dnes na UTZ, a po hroznych troch tyzdnoch konecne pozitivna sprava 🙂 vsetko to zo mna pekne odislo, maternica pekne zareagovala a je v povodnom stave a nemusim ist na ziaden kyret (ani by som nesla!), a lekar mi este povedal ze na 99% je pricinou chripka, ze v tak skorom stadiu som nemala absolutnu sancu...tak asi tak malo byt 😒 ....dneska mi neskutocne odlahlo a ide sa dalej... neviem ci vobec cakat na mrchanu 😀 ale asi radsej pockame..
@lusinda1989 to by bolo super, aj ja som sa mala narodit v decembri ale som to urychlila o 2 mesiace skor : 😒
@azzura fuha co sa ti u maminy v brusku nepacilo ???? no to bude iny vianocny darcek 🙂 my sme zasa zamiesili neikedy v okoli vianoc 🙂
@lusinda1989 asi sa mi tam nepacilo a chcela som vidiet tento hnusny svet 🙂. Aspon nemusime vymyslat co si dame na vianoce....pred 2 rokmi pracku, min rok novu chlapdnicku a teraz???? uvidime 😉
Ahojte babenky, my sme 5. tyzden, je to este skoro, ale ak vsetko pojde ok, malo by to prist na svet v oktobri? ci novembri? nejak si to neviem vypocitat 😵

@mistisa pekne si to napisala, bodaj by si mala pravdu 🙂