icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
14. mar 2012

@nativanativa no pekne pekne takže už mate 1,58cm 😀 sa pamatam ked sme toľko mali aj my ... teraz podľa netu vychadza okolo 7-8 cm 😀 , rastieme ako z vody a ako sa citiš? papaš všetko?

nativanativa
14. mar 2012

@vardzikova vsetko do radu , co nezje mna , to zjem ja 😀 😀 😀 😀

vardzikova
14. mar 2012

@nativanativa ach ty cicuš jedna ... tak moje chute su stale na prd v podstate okruh mojich jedal sa stale zužuje a poviem ti o chvyľu asi nebudem mať asi ani čo jesť 😖 a to je dosť na prd. Už ani neviem čo by som zjedla. A už si niečo pribrala alebo ešte nie? 😉

steffi1624
14. mar 2012

ahojte prvosnažilky, pridávam sa do vašej skupiny...aj my sa už snažíme pol roka 😖 ...chcela by som sa nesnažiť a riešiť rodičovské povinnosti a radosti 🙂

vardzikova
14. mar 2012

@steffi1624 držim prsty aby to vyšlo čo najskôr 😉

nativanativa
14. mar 2012

@vardzikova myslim ze nie , stale som na 56 kg , inak vcera som bola vo fitku a cvicilo sa mi po dlhom case nenormalne dobre 😉 😉 , citim sa fajn

vardzikova
14. mar 2012

@nativanativa no tak to je super ja sa važim každu stredu a zatiaľ nič ... viem že vaha pojde čoskoro určite hore ale zasa sa neprejedam snažim sa vyvažiť aj zeleninu s inym jedlom ... lebo stačilo mi ked som videla kamošku po porode a neverila som vlastnym očiam čo vidim si predstav že pribrala 30 kg ... chapeš ? no to je podľa mna neskutočne

azzura
14. mar 2012

Dobre ranko

vardzikova
14. mar 2012

@azzura ahoj 😀

azzura
14. mar 2012

@nativanativa krasnu bublinku mas v brusku 😉

azzura
14. mar 2012

@vardzikova cau cica, čo ti nejedavas? Musis 😠

nativanativa
14. mar 2012

@vardzikova no nasla som este jednu podprsku , ktor je stara , ale je vacsia , samozrejme ze mi nestaci 😀 😀 , ale co uz ... musim dnes vydrzat , inak sa mi supu bradavky od vcera -- neuveritelne 😝 😝

nativanativa
14. mar 2012

@azzura nooo , moje zlaticko , cmuuuuk 😵 😵

red_kika
14. mar 2012

@kittykiller
@vavenecka presne to som chcela povedat... po nejakom case to urcite opadne...na zaciatku to bol u nas tiez ine 😅

vardzikova
14. mar 2012

@azzura cica jedavam ale tak aby som sa zasa neprežierala ... lebo to potom nerobi dobre nikomu a hlavne nie mne vyšši tlak, tažšie nohy, a take veci od toho ma vystrihal aj moj gyndoš hovoril aby som jedla len toľko aby som nebola hladna a aby som si vyvažila stravu s ovocim a zeleninou ... tak zatiaľ mi to ide ako ja viem že priberiem ale tak dufam že nie veľa lebo ja to potom nezhodim ...

vardzikova
14. mar 2012

@nativanativa aj mne ...sa šupu a vôbec neviem prečo a potom ma aj trošku palia 😖 ja som si bola kupiť podpirdu a vieš čo ti poviem že mam take cici ako nikdy 😀

mel84
14. mar 2012

@vardzikova ahoj 😀 jasne ze zhodiiiis, budes behat okolo malej micky tak kila pojdu doleee 😉 ked bude taka akcna ako na UTZ, tak by som sa toho fakt nebala 😀

nativanativa
14. mar 2012

@vardzikova no chvala bohu ze som v tom supani neni sama 😅 😅

mel84
14. mar 2012

inak pekne ranko vsetkym 🙂

vardzikova
14. mar 2012

@mel84 čo je UTZ? inak ahoj mojka 😀

vardzikova
14. mar 2012

@nativanativa a mysliš že je to normalne nechyba nam nieaky vitamin alebo niečo?

mel84
14. mar 2012

@vardzikova ultrazvuk alebo sono ak chces 🙂

vardzikova
14. mar 2012

@mel84 jaaj už viem čo mysliš najprv som ťa lasko nepochopila 😀 a ty sa mi maš ako?

steffi1624
14. mar 2012

@vardzikova takže tebe to už vyšlo, ako čítam...ako dlho vám to trvalo? Ako sa cítiš?

vardzikova
14. mar 2012

@steffi1624 tak dalo by sa povedať že sme sa snažili od jesene ale tak uplne až od decembra kedy som sa začala pozorovať lebo predtym som ani nevedela kedy mam ovulku .. 😀 takže na druhy pokus

mel84
14. mar 2012

@vardzikova nevadi 🙂 🙂 ja som od vcerajska uz dost v pohodicke, sama som prekvapena...tak vyrovnane sa citim a zaciname od znova...mame "pohnojene" 😀 tak dufam ze sa rychlo zadari 🙂 a ty ako? dufam ze nadcha uz presla....ono to je fakt pech byt v tehotenstve chora ..

vardzikova
14. mar 2012

@mel84 tak to som rada moja že sa už mam fajn 😉 , lebo tvojej psychike by to určite nepomohlo iba uškodilo 🙂 , jooj nadcha už pomali ustupuje už len fukam nos oči su už v pohodičke 😀 ale bolo to hrozne ako som bola chora v pondelok myslela som že je so mnou amen. tak sme nachylnejšie na všetky choroby a na nas sa to lepi ako včely na med

nativanativa
14. mar 2012

@vardzikova ze vraj je to normalne , vela bab toto ma pri tehotenstve , asi nam rastu bradavky , supeme sa jak hady z koze 😀 😀 😀 😀

vardzikova
14. mar 2012

@nativanativa 😀 ja som si to tak pomaličky zošupkala a nakremikovala a dnes ako pozeram tak je to super hladučke zatiaľ 😖 tehu knižku už maš?

steffi1624
14. mar 2012

@vardzikova paráda, patríš k tým šťastnejším ženám, ktorej sa to podarilo hneď...takže už si v 3 mesiaci? Ja sa sledujem ale nedarí sa nám zatiaľ...myslela som, že to bude ľahšie... 😒