icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

spula22
18. mar 2012

@fifitko25
@eri28
@vardzikova
@kandee1201
@miriamka3 a ostatne 😀 dobre ranko babulky 😀 ako sa mate? dufam, ze si uzivate krasne slnieckove ranko 😀
@nancycka je mi luto, ze mrcha dosla☹
@vardzikova micka dufam, ze uz si kludn. lebo ofinke to neprospieva 🙂. neboj vsetci chlapi su obcas taki 🙂 ja by som niekedy najradsej mojho mm zastrelila 🙂

nancycka
18. mar 2012

@fifitko25 dakujem za radu, urcite tam pojdem, lebo uz sa mi to stalo druhykrat....mozno mi spravia profil a mozno zakrok na krcku....a mozno mi daju aj nejake tie lieky na udrzanie, co spominas...urcite im to spomeniem, idem sa zajtra objednat.... a dakujem za palceky 🙂

gelinka75
18. mar 2012

@nancycka to mi je luto, aj ja mam zmeny-zapal na krcku, ale cyto vyslo dobre, moj povodny dr. vravel, ze to ma vela zien, ze to su normalne zmeny, nedal mi vsak nato nic, v car mi vsak vysli kultivacie citlive na streptokoky tak mi nasadili atb, teraz neviem v akom je to stave, ale nevraveli nic, zeby to malo narusit tehotenstvo, kedze cakam na IVF, mozno ty mas vaznejsiu formu, kazdopadne si daj vysetrit, ale je dost aj mozne, ze mas problem len plod udrzat kvoli nizkemu progesteronu, toto treba preverit s dr.

gelinka75
18. mar 2012

@eri28 eri mas uplnu pravdu, najhorsie su prve tri mesiace 😉 co citam kazdej druhej je zle 😝

fifitko25
18. mar 2012

@vavenecka čau cicuš, no bola, chcela som až v pondelok, ale keď som v piatok ráno volala, aby som sa objednala, tak mi sestrička hneď vraví: príďte hneď - aj keď som bola 30 DC, tak som išla a výsledky boli už o pol jednej poobede a potvrdené hCG 416,79 - zodpovedá asi 4tt 😀 v piatok 23.3. idem na sono vyšetrenie 😉
a jasné, že budú čiarky !!! vôbec nepochybuj, tento mesiac je plodný 😝

fifitko25
18. mar 2012

@spula22 ahoj mojka, dnes sa cítim o dosť horšie ako včera, zobudila som sa s divným tlakom a od rána ma bolí celé podbruško - také tlaky ☹ au, asi sa rozťahuje maternica - teda dúfam,že je to ono 😅

nancycka
18. mar 2012

@gelinka75 mala som predtym len malu ranku na krcku, co sa nedala zahojit....potom sa to vraj rozsirilo na cely krcok, ked to doktorka zbadala, hned mi brala paptest, vysiel len ascus, ale hned pri dotyku ten krcok krvaca, tak spravili aj biopsiu aj ju zopakovali po pol roku, vraj su tam zmenene bunky, ale nie rakovinove, a intenzivny zapal. a nezistila som to nahodou, ale preto, ze som isla na kontrolu k lekarovi, lebo casto krvacam, aj po styku a mam dost bolesti....lekarka mi hovorila, ze keby sa do pol roka nepodarilo, mam prist, mozno aj kvoli tomu, a spravia asi aj profil......idem sa objednat, lebo mi to fakt neda.......a mas pravdu, mozem mat aj nizky progesteron, ja mam aj stitku, co neprodukuje dobre, a teraz som nahodou zistila, ze aj renin nadoblickovy, moze byt, ze mam niecoho malo.....

spula22
18. mar 2012

@fifitko25 ale mojka ☹ a nemas domka tlakomer?? ja som si musela tiez kupit ked som bola s malym tehu, lebo som mala vysoky a teraz ho mam hocijaky....takze som si kupila tlakomer mam omron 🙂 a je to super vec, ked ti blbne tlak 🙂 ja mavam raz vysoky taky , ze 180/100 a podobne a raz mam hrozne nizky 90/60.....tak pekne oddychuj a nenamahaj sa 🙂. neboj urcite to nieje nic zle....hlavne sa nestresuj a nerozmyslaj negativne 😉

gelinka75
18. mar 2012

@nancycka oni zvyknu ten krcok odpalovat ci co to, neviem co s tym robia, tie hormony si daj isto vysetrit, ked mas zlu stitku to narobi dobre paseky, skus si davat jod, ze to je dobre na hromony a stitku 😉

gelinka75
18. mar 2012

baby poradte, vyzera, ze sa mi rozbieha mrcha, musim brat antiku, to sa berie kazdy den v tu istu hodinu? brala som uz davnejsie, ale neni som si ista, ci treba aj hodinu dodrzat, nie je k tomu navod, lebo mi dali len 2 platy z celej krabicky 😒

fifitko25
18. mar 2012

@gelinka75 ahoj moja, segra berie a vraj nedodržiava presnú hodinu vždy 😉 berie ju ráno, lebo na noc jej z toho vraj býva ťažko

spula22
18. mar 2012

@gelinka75 ahoj micka . ano anti sa berie kazdy den v tu istu hodinu ... a preco ti ju dalI??? 😒

fifitko25
18. mar 2012

@spula22 som u našich a majú tlakomer, asi si dám zmerať....

spula22
18. mar 2012

@fifitko25 jasne zmeraj si 🙂 aspon uvidis ,aky mas 🙂 a hlavne nezabudej veeela pit ....

fifitko25
18. mar 2012

@spula22 128/81 tep 81 - takže relatívne ok, pijem veľa, lebo som stále smädná... 😅

spula22
18. mar 2012

@fifitko25 tak to mas tlak ok 🙂 len pi 🙂 hlavne vodu a obmedz mineralky s vysokym obsahom sodika 🙂

gelinka75
18. mar 2012

@spula22 @fifitko25 dik baby, dali mi ju na preliecenie tej cysty, aj tak cakame na IVF tak to je kvazi jedno, aj ked by som bola radsej kebyze nic neberiem a mame sancu prirodzene sa snazilkovat, ale chcem sa tej potvory zbavit tak musim aj toto vyskusat, dr. povedala 1-2 cykly maximalne, potom nabieham na IVF 😉

fifitko25
18. mar 2012

@spula22 ja mám najradšej vodu aj tak 😉 čistú, a potom 100 % šťavy 😉 ďakujem mojka, keď zas budem potrebovať poradiť, budem ti písať 😉

spula22
18. mar 2012

@gelinka75 jaaj tak 🙂.neboj potvora odide 🙂

fifitko25
18. mar 2012

@gelinka75 a eri28 sa to ako podarilo aj s tabletkami?

spula22
18. mar 2012

@fifitko25 jasne lasinko 🙂 kedykolvek 🙂

spula22
18. mar 2012

@fifitko25 to sa stava obcas aj cez tabletky... len je to sanca tak asi 1k milionu 🙂

fifitko25
18. mar 2012

@spula22 jasné, žiadna antikoncepcia nie je 100% a vždy sa môže stať čokoľvek, ale pravdepodobnosť je fakt malá, tak to museli mať poriadnych bojovníkov 😀

vavenecka
18. mar 2012

@fifitko25 supeer,tak dúfam,že už budeš vidieť fazuľku 😉 no veru,sa mi zdá,že tento mesiac je veeľmi plodný 😀 inak ma už asi týždeň pobolieva maternica,ako prvý deň mrchy len omnoho slabšie,už aby bol piatok a testnem 🙂

mata_ba
18. mar 2012

Ahojte babulky 🙂 ako si uzivate dnesny krasny dnik?ja som s mm na letisku a pozeram ako tu chlapci lietaju s modelmi 🙂 teplotku mam uz druhy den vyssiu,tak sa tesim,ze uz viem kedy pride mrsina 🙂 a potom konecne clostil 😉 www.fertilityfriend.com/home/mata_ba

fifitko25
18. mar 2012

@vavenecka a koľký DC budeš v piatok?

fifitko25
18. mar 2012

@mata_ba fíha aký skok 😉 a čo ak nepríde? 😉

gelinka75
18. mar 2012

@fifitko25 pytala som sa jej minule, vravela, ze ona otehotnela ked vysadila, takze nie pocas brania antiky ale tesne po 😉

gelinka75
18. mar 2012

@mata_ba pekny skok, moze to byt ovulka 😉

mattuliatko30
18. mar 2012

@fifitko25 tak to som zvedavá...či už čosi doktor uvidí.... 🙂))teším sa