icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
21. mar 2012

@bubacik5 nie je za co,len sa opatrujte 😉 ja sa mam celkom fajn 🙂 a tesim sa uz na mrchu 😀 aj ked...dnes mam volno,lebo som sa vcera necitila dobre a aj rano mi bolo na prd,ale uz je to lepsie 🙂 ovulku som mala nakoniec na 28 DC,takze som na cakacke..mam nafucane brusisko,vcera som zase mala nevolnosti,dnes len chvilku 🙂 trolinku citim prsia a navstevuje ma jarna unava 🙂 ale dojde mrcha,nasadime clostil a asi duphaston (doktor mi ho chce dat na upravu cyklu,lebo som dnes 34 DC) a ideme do toho 🙂

aknedz
21. mar 2012

@vardzikova Zlatko, to ti neviem uplne presne na euro povedať ale mala by si vlastne v tom prípade PN od sociálky - zo zamestnania a z DNPO by ti potom malo ísť ešte navyše tiež okolo 500eur (lebo PN je percentuálne nižšia ako materská), lwn to by si musela o dva mesiace ukončiť túto PN a hneď začať novú aby ti to začali vyplácať - o tom sme sa už bavili v IP, pamätáš?

luciok
21. mar 2012

@mata_ba Hm čím to len je prvé ide v pohode a pri druhom býva problém...

mata_ba
21. mar 2012

@anett6212 aj vyskusam 🙂 to uz ked sa mi nepodari teraz,tak uz neviem 🙂 nasadim clostil,asi duphaston,bion3,gynastan,pakost smradlavy,grepy a lanove semiacka a verim,ze to bude vyherna kombinacia 🙂

bubacik5
21. mar 2012

@anett6212 aj my sa tesime 🙂 a som rada, ze aj ty a ostatne babenky sa tiez tesia 🙂

anett6212
21. mar 2012

@mata_ba mne nasadil lekar duphaston. a ak nezaberie, tak idem na laparku

mata_ba
21. mar 2012

@luciok netusim,ale tiez to je individualne...kamosky bez problemov zostalio tehu po roku az 3..a hned ako si povedali,ze ideme na to 🙂

mata_ba
21. mar 2012

@anett6212 no asi aj mne da daco take..lebo vcera som volala dokimu,kvoli vysledkom z 21 DC,co mi bral krv..a povedal,ze mam nizky progesteron...povedal,ze mi da lieky..a dnes som mu volala,ze ci nemohol byt prog.nizky kvoli tomu,ze ovulku som mala az 28 DC...tak povedal,ze teda urcite bol nizky kvoli tomu,ale ze mi da tie lieky aj tak,aby sa mi upravil cyklus 🙂

anett6212
21. mar 2012

@bubacik5 to s aneda moj ana tom netesit. to je najkrajsia vec v zivote. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

mata_ba
21. mar 2012

@anett6212 a tebe kvoli comu dal duphik?moja,neboj..zaberie a ziadna laparka nebude..a ak aj bude,hned na to,bude drobuliatko v brusku 😉

anett6212
21. mar 2012

@mata_ba aj mne dal lieky na upravu cyklu a halvne aby ma neboleli vajecniky stale. tak dufam ze to zaberie.

mata_ba
21. mar 2012

@anett6212 zaberieee...drzim palce 🙂 a uz ich beries?

bubacik5
21. mar 2012

@anett6212 tiez tak hovorim, aj ja som sa tesila a aj tesim z bab 🙂 a ty si ako na tom?

anett6212
21. mar 2012

@mata_ba kvoli silnemu krvacaniu a krcom vo vajecnikoch. kvoli tomu mi to nasadil. a zacinam ich brat zajtra a dvakrat do dna. dal mi tri balenia a potom kontrola. a uvidime co bude.

luciok
21. mar 2012

@mata_ba Vy sa už vlastne koľko snažíte?

bubacik5
21. mar 2012

@mata_ba dakujem mojka 😉 no dost sa ti to posunulo, este stale vam to mohlo vyjst 😉 pozerala som raz graf jednej co mala az na 40 DC ovulku a otehotnela 🙂 si predstav ten dlhy graf mala ho snad po 60 DC 😀 takze vsetko je mozne. ale ak aj stak nic, tak tvoj zalozny planik urcite vyde 🙂 drzim paste, aby to bolo coskoro 🙂

mata_ba
21. mar 2012

@anett6212 juuuuj,tak drzim palce 🙂

anett6212
21. mar 2012

@bubacik5 tak ja od zajtra zacinam brat duphaston a dal mmi tri balenia a ak nezaberie, tak idem na laparku 😖

mata_ba
21. mar 2012

@luciok no,ked pride mrcha,ideme na 8 mesiac...

@bubacik5 dakujem mojka 🙂 hadam to vyjde 🙂 ja som takto www.fertilityfriend.com/home/mata_ba ...moc neverim,ze by to vyslo,lebo sexik bol naposledy 2 dni pred ovu a potom ma chytila svina mykoza a s tou sa trapim do dnes,aj ked je to ovela lepsie..takze jedine,ze by boli bojovnici naozaj dobre schovani a odolni 🙂

anett6212
21. mar 2012

@mata_ba dakujem. podobne aj tebe. dobre ze som sla za nim. 🙂

fifitko25
21. mar 2012

@vardzikova ahoj mojka, zatiaľ nie je nič rizikové, lebo v podstate nie je ešte čo vidieť 😀 ale som príšerne unavená a vždy, keď prídem z roboty, príšerne ma bolí hlava 😖 tak ma nechal doma, aby som si oddýchla keď budem potrebovať, aby som sa nestresovala, lebo tieto dni je to najdôležitejšie....

fifitko25
21. mar 2012

@bubacik5 super, to by bola paráda, kebyže máš dvojičky 😀 😀

bubacik5
21. mar 2012

@anett6212 drzim ti paste, aby to zabralooo 🙂 neboj, vsetko je tak ako to ma byt...
@mata_ba krasny graf 🙂 len tak dalej. ved uvidis ako bojovnici odolavali prekazkam 🙂 ale nestracaj nadej, aj mne motyka z nicoho nic vystrelila 😀

bubacik5
21. mar 2012

@fifitko25 ze? 😀 😀 😀 ja by som brala 😀 to by asi vsetci pozerali v rodine, ze dvojicky 😀 ale u nas v rodine sa nevyskytuju a ani u mojho mm, takze nebudu...

fifitko25
21. mar 2012

@bubacik5 u nás sa vyskytujú, manželovi rodičia - obaja, majú súrodencov dvojičky 😀 no uvidíme, ale podľa vyšetrenia na folikulometrii som mala len jeden dominantný folikul, takže to bude len jedno bábo 😉 a ako sa cítiš? pracuješ, či ťa nechali doma?

maxirybka
21. mar 2012

@aknedz no úprimne som si myslela, že to bude trvať aspoň pol roka 🙂. aj v práci som si všetko tak plánovala aj dovolenku objednávala atď., ale asi to tak malo byť 🙂. vždy som hovorila, že by som rada bábo na jar a bude to zimné dietko 🙂.

fifitko25
21. mar 2012

@mata_ba wau mojka, ovula predsa len bola, síce trošku neskoro, ale predsa 😉 a možno sa podarilo 🙂

fifitko25
21. mar 2012

@vavenecka pokiaľ nie je krvácanie, tak to môže byť aj výtok z uhniezďovania 😉 neboj sa, veď predsa na teba čakám, až kočíkujeme spolu 😀

moni1007
21. mar 2012

@maxirybka tak to ti gratulujem 😀

luciok
21. mar 2012

@mata_ba tento cyklus si mala nejaky posunuty, sak?