Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova Zlatko, to ti neviem uplne presne na euro povedať ale mala by si vlastne v tom prípade PN od sociálky - zo zamestnania a z DNPO by ti potom malo ísť ešte navyše tiež okolo 500eur (lebo PN je percentuálne nižšia ako materská), lwn to by si musela o dva mesiace ukončiť túto PN a hneď začať novú aby ti to začali vyplácať - o tom sme sa už bavili v IP, pamätáš?
@anett6212 no asi aj mne da daco take..lebo vcera som volala dokimu,kvoli vysledkom z 21 DC,co mi bral krv..a povedal,ze mam nizky progesteron...povedal,ze mi da lieky..a dnes som mu volala,ze ci nemohol byt prog.nizky kvoli tomu,ze ovulku som mala az 28 DC...tak povedal,ze teda urcite bol nizky kvoli tomu,ale ze mi da tie lieky aj tak,aby sa mi upravil cyklus 🙂
@mata_ba dakujem mojka 😉 no dost sa ti to posunulo, este stale vam to mohlo vyjst 😉 pozerala som raz graf jednej co mala az na 40 DC ovulku a otehotnela 🙂 si predstav ten dlhy graf mala ho snad po 60 DC 😀 takze vsetko je mozne. ale ak aj stak nic, tak tvoj zalozny planik urcite vyde 🙂 drzim paste, aby to bolo coskoro 🙂
@luciok no,ked pride mrcha,ideme na 8 mesiac...
@bubacik5 dakujem mojka 🙂 hadam to vyjde 🙂 ja som takto www.fertilityfriend.com/home/mata_ba ...moc neverim,ze by to vyslo,lebo sexik bol naposledy 2 dni pred ovu a potom ma chytila svina mykoza a s tou sa trapim do dnes,aj ked je to ovela lepsie..takze jedine,ze by boli bojovnici naozaj dobre schovani a odolni 🙂
@vardzikova ahoj mojka, zatiaľ nie je nič rizikové, lebo v podstate nie je ešte čo vidieť 😀 ale som príšerne unavená a vždy, keď prídem z roboty, príšerne ma bolí hlava 😖 tak ma nechal doma, aby som si oddýchla keď budem potrebovať, aby som sa nestresovala, lebo tieto dni je to najdôležitejšie....

@bubacik5 nie je za co,len sa opatrujte 😉 ja sa mam celkom fajn 🙂 a tesim sa uz na mrchu 😀 aj ked...dnes mam volno,lebo som sa vcera necitila dobre a aj rano mi bolo na prd,ale uz je to lepsie 🙂 ovulku som mala nakoniec na 28 DC,takze som na cakacke..mam nafucane brusisko,vcera som zase mala nevolnosti,dnes len chvilku 🙂 trolinku citim prsia a navstevuje ma jarna unava 🙂 ale dojde mrcha,nasadime clostil a asi duphaston (doktor mi ho chce dat na upravu cyklu,lebo som dnes 34 DC) a ideme do toho 🙂