Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@momamo dakujem mojka za rady a inak ako sa mate?
@vardzikova Mame sa dobre, vcera sme mali prve kopanceky a pohyby tak sa velmi tesime ...3.4 ideme do poradne s tym ze uz by sme mali vediet co ma malicke medzi nozkami tak sa velmi tesim ....a ty ako ..?? stale si pn..???
@azzura ahojky ale nenapisala si mi ako bolo 😎
@momamo juuj tak to už budete vedieť či bude pipik alebo pišuľa 😀 ake to bolo ked babo kopkalo?
@vardzikova ake ..?? neopisatelne krasne🙂 Uz sa tesime na dalsie kopanceky🙂 Neda sa to opisat, len zazit, neboj co chvilka to mas aj ty🙂 Mas sa naco tesit🙂
@momamo tak ja už sa tešim 😀 a najprv si sa nezľakla vieš ... že čo sa to deje?
@vardzikova ja som to uz ocakavala kazdy den, lebo mi stale bublinkovalo v brusku a pohyby a stuchance nikde .. Tak uz to bolo ocakavane 🙂 Ved uz sa prave asi zobudza, lebo pocitujem jemnucke pohyby .. 🙂
@momamo jeeej tak to musi byť uplne super 🙂 bublinka v brušku 😀
@vardzikova Nho to uz je velky chlapcek alebo dievcatko v brusku🙂
@momamo a do poradne ide s tebou aj mm?
@vardzikova nie nie nejde ...Pojde len ked sa pojdem v aprili objednat na 3D sono ..🙂 Tam bude malicke vidiet v plnej krasne ... Aj sestricka mi vravela ze do teraz to bolo zbytocne aby chodil ...🙂
@azzura moja nech ti to vyjde...držím palčeky
@mattuliatko30 dakujem, uvidime zajtra 😖
@azzura jasne..neboj..všetko bude dobré
@mattuliatko30 citim opak
@azzura prečo myslíš?
@azzura @mattuliatko30 hmmm chapem ta azzurka..asi mas vnutorny pocit..mna ten moj nikdy nesklamal..pritom hocikedy ludia naokolo furt tvrdili neboj nebude to ono, budes zdrava vsetko oki bude a hned..a prdlajs..ono jasne treba mysliet pozitivne a povzbudzovat sa, ale ja som dosla na to ze stejne to nepomaha...a som uz aj dost alergicka na podobne reci: "neboj bude to dobre a podari sa"...tak preto ja ti radsej hovorim ze drzim palce a som s tebou 🙂
@franzziska ono sa to raz podarí....a možno zrovna vtedy, keď to nečakáš.... 😉
@azzura
@mattuliatko30 take male som nikdy nemala a este aj lieky som brala
@mattuliatko30 lenže ked nebudu v potrebnej velkosti a zrele tak nemožeš ist na zakrok a nam sa prirodzene nedari
@azzura uvidíš..ako to dopadne...ak nie tento cyklus..zadarí sa ďalší....aj keď je to dlhá doba čakania a stále dookola...mrcha..čakať na ovu...a tak..ale raz príde dobrý cyklus..a vyjde to...veľa kamošiek tak bolo..a majú krásne detičky
@mattuliatko30 hm, lenze ja nemam 20 ani 30, čo uz....ten hore ma nema rad, alebo vidi že po každom kopanci sa opat zdvihnem a idem dalej, ale dokedy?????

@kikaneu ahojko, tak ja som bola vcera na folikoch 13DC...mala som dominatny na L ale len 14mm a sliznicu len 5mm, v piatok idem na kontrolne merania....ak dorastu tak v sobotu bude IUI ak nie, tak až dalsi cyklus 😒