Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@miriamka3 super....veľká gratulácia...inak to ani nemohlo dopadnúť...doktori vedia byť aj slepí.... 😀 super... 🙂
@spula22
@mattuliatko30
no padol mi veru kamenisko zo srdca, snáď už bude všetko len ok... zvažujem že od môjho doktora odídem, ok že nič nevidel tak ma poslal do nemocky ale robil myslím paniku dosť skoro
@spula22 mne kázal prísť v pondelok s výsledkami z nemocky ale v nemocke doktor kázal tiež prísť v pondelok že porobí vyšetrenia, viac uvidíme a tak takže určite k tomu môjmu v pondelok ani nepáchnem 😎 ak sa bude dať, budem chcieť chodiť do nemocky len neviem či ma tam vezmú ako klasickú pacientku alebo ma vzali len kvôli tej žiadanke 😒
Ahojte baby..ako? Ja rovnako.. www.fertilityfriend.com/home/mata_ba
brusko boli raz na jednej,potom na druhej strane a sem tam mrskovsky..takze este 5 dni a je tu..
@mata_ba a neznie to nadejne? teda drzi sa ti stale hore
@franzziska mmm neviem..radsej sa spolieham na mrchu..a som len 10 dpo
@miriamka3 no ja by som ho asi vymenila..nestojí zato, aby čosi zanedbal...
@miriamka3 takže žiadne príznaky?...prsia...výtok..atď? 🙂
@mata_ba neskúsiš testnúť???hm? 😉
@mattuliatko30 nie..urcite bude snehobielo..citim to..
@mattuliatko30 hej, hej, uvidím či sa bude dať chodiť do tej nemocky
@mata_ba ja neviem ale kopukrát tu bolo písané že to vyšlo práve vtedy keď sa vôbec nedúfalo a mne to pripadá že to tak aj reálne je. Keď si predstavím tie cykly predtým,ako som do MM častokrát hučala že dnes musíme 😎 ako som sa sledovala a hľadala najmenší náznak... a tento cyklus fakt nič, snaženie bolo totálne minimálne, neviem čo to vôbec bolo aspoň 5x, tak to nejak vyšlo že veľmi máličko. Takže na nejaké dúfanie som ani len nepomyslela a aha.. 😉

@azzura
@moni1007
@vavenecka
@mata_ba
@fifitko25
@mistisa
@vardzikova
@bubacik5
@su_san
babýýýýý je to tam !!! 😀 vybavená som v nemocke bola za minutku, bleskové sono,hneď mi na monitore ukázali minifliačik, na 99% je to tehu v poriadku, idem ešte na kontrolu v pondelok, že fazuľka už bude väčšia a budeme vedieť a vidieť viac 🙂