Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 dakujem..aj ja tebe 🙂
@fifitko25 jooooj tak to bude radosti 🙂 🙂 🙂 aj moj mm bol cely tyzden prec, tak uz sa vytesujem lebo o 6 dojde😀 😀 dneska mam akurat ovulku, ale radsej si pockam na mrchanu 🙄 take cudne to je ked si davame pozor 😀 ten cajik som videla vcera aj v DM, kebyze mas blizko, asi vsade ho maju...a je aj teekanne tehotensky, tak skus kuknut ten v tescu 😉
@fifitko25 http://zena-in.cz/clanek/nove-caje-teekanne-urc... ja praveze neviem 😒 som myslela ze radsej pockame, ci myslis ze netreba? este mozme dnes nieco zamiesit 😀
@mel84 hej bezi, ale myslela som ze sono mi urobi realne v piatom tyzdni...ci? 🙂
@kikaneu moja ale zasa až tak super nevyzeram 😝 tak akurat 😀
@mata_ba ako tak kukám na tvoj graf, nesedí mi v ňom dačo...nedávno ti purinka písala, že keď si mala sex dva dni pred ovu, tak spermijky môžu prežiť...a dneska máš v grafe deň pred ovu a deň po ovu sexík? 😕 😕 😕 a ešte máš aj mykózu ako si sama písala, tak si nechcela sexovať, alebo sa mýlim? 😕 😕 😕 😅 je mi to divné, preto píšem 😀
@kikaneu ahoj micka, ako? ja v poho, bola som dneska v meste a skúsila som kúpiť salámku, čo si u nás často nakupujú, Herkules a je výborná, lepšiu som asi ani nejedla...skús ju kúpiť, je fakt dobrá 😉 a graf takto http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita
@jaruska118 v piatom uz urcite, otazne je ci uz nieco uvidi 🙂 .. No mne lekar povedal ze ked mi bude dobre staci ked pridem v siedmom, osmom na sono, ze ked uz by malo bit srdiecko..
@jaruska118 ahoj.ak mas pozitivne testy, tak sa urcite objednaj k dokymu.a bolest v podbrusku byva normalna na zaciatku tehu-podobna,ako mrchovska bolest.ale ak mas nejake pochybnosti urcite zajdi za dokym
@mel84 no ved to, ja viem cca kedy sme splodili ten zazrak a to je len 15 dni cize si este aspon takee 2 tyzdne pockam, krv zbytocne nedam, ja som hakliva na ihly... 😎
@lucecita pohodicka 😀 ono totiz kvoli tomu,ze sa mi posunula ovulka 🙂 tak to teraz vyzera inak 🙂 a ja som jeden den nemerala a predtym som tam napisala predpokladanu teplotu..ale vyhodila som ju..lebo nema tam byt..a predtym to vyzeralo na ovulak,tak reku jedna teplota hore-dole..a mykozu som mala az od tusim 27 DC
@jaruska118 nechcem ťa strašiť ale mna ked začalo bolieť podbruško tak som začala jemne špiniť ... tak som hned utekala k dokymu a od vtedy som doma ako teraz je to už ok .. ale nenechavaj to len tak zajtra radšej skoč za dokym
Tak babky ja som sa ojedla uff už len predychávam 😀 😀

@mel84 ahoj 😉 dnes mám spací den ako keby ma niekto zacaroval 😀 ten cajik Leros som si ešte nekupila nebola som v obchode ešte... Čakám na mm každú chvíľu má prijst 😉