icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
25. mar 2012

@mistisa mávam sa v poho, ale nové nemám akosi nič 😀 😀 😀 a ty ako?

lucecita
25. mar 2012

@kikaneu aj ja to mám tak rada, ale najhoršie je, že mm pri tom po 5 minútach zaspí a ja potom nemôžem zaspať 😀 😀 😀no chápeš to? 😅

kikaneu
25. mar 2012

@lucecita chápem 🙂 aj u nás je to často takto 🙂

mata_ba
25. mar 2012

@kikaneu dnes uz je vidno aj volnym okom..ale az ked vyschol..na tych predtym nebol..tak uvidim..ale som znierena so vsetkym 🙂

lucecita
25. mar 2012

@kikaneu už som si myslela, že som sama. ale tak vidím, že nás je viac takých 😀 už je vo vani, tak o chvíľu aj pôjdem...ale ja cítim, ako sa mi vôbec nechce spať 😠

kikaneu
25. mar 2012

@mata_ba dobrý prístup Maťka 🙂 už na tom aj tak nič nezmeníš, buď tam fazuľka je alebo nie 😉 ale dúfam, že je 🙂 prajem ti to 😉

spula22
25. mar 2012

@kikaneu hehe riadny fesak 🙂 uz je sice starsi, ale etste stale je ako pubertak 🙂 to bude ten policajny vycvik 🙂 maminka je z protidrogoveho a ocinko bol colnik 😀, takze mame doma fizla 🙂

spula22
25. mar 2012

@mata_ba vidiiiiis a kde mas fotky?? 🙂

kikaneu
25. mar 2012

@spula22 tak to má super rodičov 🙂 naša sa k nám pritúlala, takže o nej nič nevieme 😒 ale máme ju radi 🙂

spula22
25. mar 2012

@kikaneu my sme mali predtym asi 2 takych najduchov,ale boli naj, naj naj na svete 🙂 tento je niekedy namysleny a poslucha len mm ☹

mata_ba
25. mar 2012

@kikaneu dakujem 🙂 prinajhorsom aspon vyuzijem clostil 🙂

@spula22 v albume moja 😉

spula22
25. mar 2012

@mata_ba jaaaj idem kuk 😀

kikaneu
25. mar 2012

@spula22 naša poslúcha najmä manžela, ale keď som s ňou ja alebo ocino, tak poslúcha nás....ale keď ideme s manželom a s ňou, tak len jeho poslúcha...ku mne príde len keď sa chce mojkať 😀 potvorka 🙂
@mata_ba presne, keď už si si ho vyzdvihla z lekárne 😉 ale aj tak si myslím, že ho nebudeš potrebovať 😉

mistisa
25. mar 2012

@lucecita snazilkovanie ako pokracuje? ja no nervozne ☹ vo stvrtok idem na prijem to uslo ako voda uz sa mi to blizi ☹ bojim sa ale nejak to prezijem kvoli krpcovi mi to stoji za to 🙂 teraz si tu uzivam synovceka 7 mesacneho tak ma podporuje psychicky ze mi to stoji za to tu laparku podstupit 🙂

spula22
25. mar 2012

@kikaneu hehe tento poslucha mangela a ked mu ja nieco poviem, tak ma posluchne len obcas 🙂 ale pomuckat sa da 🙂

lucecita
25. mar 2012

@mistisa to áno, žena kvôli bábatku podstúpi veľa, niekedy až moc bolestivých vecí 😀

kikaneu
25. mar 2012

@spula22 tak je potom podobný ako tá naša 😉

mata_ba
25. mar 2012

@kikaneu neviem..neviem..rada ho niekomu darujem.. 😀

kikaneu
25. mar 2012

@mata_ba to ti verím 🙂 no idem ja spať, lebo ráno ma čaká práca a brutálne sa mi teda nechce...potrebujem dovolenku 🙂 dobrú noc moja 😉

mata_ba
25. mar 2012

@kikaneu dobru nocku..a pekny dnik zajtra 🙂

spula22
25. mar 2012

@mata_ba pocuj cicus a co tak skusit kupit mamatest?? je tam duch, ale na mamateste by bol urcite silnejsi 🙂

mata_ba
25. mar 2012

@spula22 uvidim podla teplotky rannej..ked sa zvysi,pojdem ho kupit 🙂

mistisa
25. mar 2012

@lucecita presne tak mojka 🙂 mas pravdu 🙂

spula22
25. mar 2012

@mata_ba jasne 😀 dufam, ze ano 🙂

lucecita
25. mar 2012

@kikaneu mojka, idem ja off do postele túlkať sa s mm...vidíme sa o pár dní, papa a dávaj pozor na hafanov 😉 dobrú nôcku 🙂

azzura
26. mar 2012

@yvi83 35 😠

azzura
26. mar 2012

@kikaneu krásny havkovia 🙂

dijusa
26. mar 2012

@kikaneu jeej krasni su 🙂 take male klbka...a uz viete kolko je "dievcat" a kolko "chlapcov"? 😀
inak ja dnes uz pokles.. http://www.fertilityfriend.com/home/39d62f esteze som merala,aspon ma mrcha neprekvapi,hoci taky kratky cyklus som nemala ani nepamätam...mozno uz roky...ale aspon viem,ze LF je v poriadku..

vardzikova
26. mar 2012

Dobre ranko babky 😉 dnes mame akusi zimu či čo 😖

elebe
26. mar 2012

@kikaneu jéééj...tí sú ale krásny 😀 😀 podľa mňa sú všetky šteniatka krásne 😀 my máme čivavku a min.rok nám porodila 5 malilinkých šteniatok...to bolo doma radosti 😀 😀 a túto malú herečku sme si nechali,teda dobrovolne nasilu,lebo ju nový majitelia utýrali 😠 😠 ale už je v poho a je z nej krásna slečna 😎 😎