icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
26. mar 2012

@bubacik5 snazim sa 🙂

@su_san no hej,vcera bol lepsie viditelny 🙂

azzura
26. mar 2012

@su_san mna rano skoro na dialnici odfuklo v tej mojej malej krabičke 😀 😀 . Už sa mam fajn. Ty ides ovulovat 😀

azzura
26. mar 2012

@franzziska no v GA fuka a je aj zima, lebo som bola vonku a mrzli mi ruky, normalne by som aj rukavice zniesla

su_san
26. mar 2012

@franzziska šak fučí jak sprosté, sa mi ani nos nechce vystrčiť 😠 ako sa Ti darí, ešte ťa čakajú vyšetrenia?tak držím pästíky, aby bola nádej do budúcna 😉

su_san
26. mar 2012

@azzura tak som dnes 8DC, tak idem kúpiť testy, minulý mesiac som ani radšej nechcela vedieť ktorý som DC a nebolo to až také zlé, lebo som aspoň nebola v strese a potom zrazu bum a bola tu na 27DC pani červená a tento mesiac chcem potestovať či ovu je vôbec...a vy ste aspoň prírodným spôsobom poistili vajko dúfam 😀 ...ak teraz nič, bude budúci mesiac a naj by bolo ak by už ani nebolo 😉

franzziska
26. mar 2012

@azzura ze krabicka 😀 😀

@su_san no hej cakaju...nejake uz mam, nejake budu az o mesiac...a potom sa vraciam ku gynekologovi a este unho budu nejake...mam chut za nim ist hned ale kedze mi nejake chybaju rada by som mu to tam naraz zaniesla, len nevydrzim 😅 😀 😀

su_san
26. mar 2012

@franzziska a koľko máš rôčkov kočka? som zabudla nejako 😅

azzura
26. mar 2012

@su_san jasne, že sme sexikovali, ale nejak sme to neriesili, lebo aj tak prd z toho bude. Asi som sa tento mesiac na to vsetko tesila a z toho stresu som dopadla takto.
Tak testuj a zistuj ovu 😀 😀

azzura
26. mar 2012

@franzziska no skor vajičko ako krabička 😀 😀 , to je moja azurka 4kolesova...hura konecne nemusim chodit vlakom 😀 😀

su_san
26. mar 2012

@azzura azzurka 4-kolesová.....mehehehe 😀 😀 😀 čo to máš, fiat punto??? ja mám 6-kového golfa a volám ju fifinka 😀

azzura
26. mar 2012

@su_san modru C3 citroenik 😀

anett6212
26. mar 2012

@kandee1201 ahoj dobre sa tiez mam. bola som vcera v praci a dnes som tu tiez. tesim sa ze nasleduju dva volne dni 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

mata_ba
26. mar 2012

@anett6212 ahoooj mojka...ako???

vardzikova
26. mar 2012

@kandee1201 no jasne utekaj ho kupiť načo ešte čakaš?

su_san
26. mar 2012

@azzura šak to neni také mini, ako ani moja nie, ale pre mňa to len fifinka moja je 😀

su_san
26. mar 2012

@anett6212 tak čauko v práci 🙂 ako žiješ? bola si u dokiho???

azzura
26. mar 2012

@su_san ale je malinke, oproti auticku mojho mm 😀

luluapali
26. mar 2012

Ahojte kočky. Síce veľmi neprispievam, ale chodím sem často a rada vás čítam. Tak mne má prísť mrcha v stredu. Ale práve som zaľahla s zapáleným močovým mechúrom. V živote som to nemala 😢 😢 to je šialené...tá bolesť. A fazuľku tento cyklus asi tiež nemusím čakať :( o chvíľu si idem pre PN a antibiotiká..
Gratulujem novej tehulke - purinke, dávaj si pozor a drž sa, mata_ba držím palce, aby zajtrajší test mal zase ducha a nech mrcha nepríde.

su_san
26. mar 2012

@purina12345 blahoželám!!!!!!! aj dnes testíkuješ??? silnie??? 😉

su_san
26. mar 2012

@luluapali fúha, tak to je nepríjemné, skoré uzdravenie prajem a stále ver, bola tu jedna kočka, čo tiež mala zápal močového a predpísali jej ATB, čo môžu aj tehuľky brať preistotu a bola nakoniec tehu, takže sa všetko dá 😉

kandee1201
26. mar 2012

@vardzikova
@su_san
@azzura
@mata_ba no na teste ani ducha 😢

delideli
26. mar 2012

@luluapali : skore uzdravenie prajem, ja som mala zapal mocaku nastastie len raz v zivote ,ale bol to hnus,v noci som nemohla pre palenie spat,potom som uz mala krv v moci,hned som dostala ATB a po prvej davke ako zazrakom vsetko preslo..ale poctivo som dobrala celu davku tusim 7 ci 10 dni,lebo som sa bala,aby sa to nevratilo,fakt nic prijemne..tak nech si skoro v poriadku..a pre istotu si radsej daj predpisat ATB,co mozu aj tehulky-nikdy nevies- ja ked som bola tehu,tak som bola presvedcena,ze ten konkretny cyklus naozaj byt nemozem..🙂

isabellaa
26. mar 2012

Caute babulky,
akurat som sa vratila od lekara, kedze mi meska mrcha, rano test negativny🙂, tak nech mi uz aspon predpise clostil. Dal mi vyvolavacku a od dalsej mrchy zacinam s clostilom a duphastonom, uvidime.

@mata_ba Matka a ty ako dnes rano, duch?

isabellaa
26. mar 2012

test negativny mal byt ksicht ☹

mata_ba
26. mar 2012

@luluapali dakujem 🙂 a ty sa rychlo vyliec..

@kandee1201 mozno len male hcg..

kandee1201
26. mar 2012

@isabellaa kolko ti meska?

isabellaa
26. mar 2012
mata_ba
26. mar 2012

@isabellaa moja dnes som netestovala..ale teplotka takato www.fertilityfriend.com/home/mata_ba 🙂 uvidim co zajtra

isabellaa
26. mar 2012

@isabellaa
vzal mi aj hcg, zajtra budem vediet, ale povedal, ze ziadne znamky tehotnosti nevidi, sliznica len 7mm, takze aj na mrchu by som dlhsie cakala

isabellaa
26. mar 2012

@mata_ba
juuuj 🙂 stuupa, to je dobreeee, drzim co sa len da 😉