Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa ano vyskušala som ich keby mi nahodou boli veľke alebo male tak možem vratiť ale sedia super 😉 😀
@vardzikova no paradicka moja tesim sa s tebou 🙂 moc moc 🙂 a ako sa citis? v pohodke znasas? 😉 😉 😉
@mistisa no jasnačka kebyže mi nerastie pupo tak ani neviem 😀
@su_san nooo... po tom vsetkom, co som si tu precitala, som si zacala merat BT, aj ked som z toho este trosku jelen, a neviem sa prinutit presne v rovnaky cas si ju merat, pijem teraz rano alchemilku, na obed cajik z malinovych listov, medzitym femi kvapky a grepovy dzusik som si naordinovala. jaj a femibion este. a drahemu nutim vitamin e aspon.. tak verim, ze nam to vyjde tento cyklus. to by bola parrraaaada, drzim ti velmi palce
@mistisa ja dnes 9DC, takže tak pomaly pokračujeme...idem za chvíľku kúpiť ovu testy, ale sa mi nechce, lebo vonku je nejako pochmúrne 😠 , ale tak musím, lebo v tej lekárni som včera objednala drahému aj ten fertilman, lebo nikde sa nedal zohnať, tak a objednávať z netu s poštovným je zbytočné, takže my takto ale aj na mňa dolieha nejaká jarná únava a to ide veľká noc, ale tak ja upratujem priebežne, neriadim sa heslom, že pred VN treba len šurovať jak totok, lebo keby to tak malo byť, tak si hodím mašľu, lebo dom je obrovský, upratovanie akokeby na 4 poschodiach, si predstav, že by si mala aj u 3 susedov čuchať 😀 😀 😀
@vardzikova tak super 🙂 jejo to je zlate 😉 😉 😉
@red_kika taká tehu atmosféra tu je, že sa aj na nás musí nalepiť, ver, že mužík má dobrých borcov a tí sa tam prekopú a skolonizujú tvoje vajko 😀 a sexíkom koniec koncov nič nepokazíš, to si hovorím aj ja, že keď to už nevyšlo, tak aspoň sme si užilo...veď si to zober tak, že čo by sme dali za to pred pár rokmi takto veselo trtkošiť a to bez strachu z otehu 😝 bude dobre, tak jako ešte nebulo 😀
@su_san no mojka tak nech len pekne su na ovu testiku dve // a nech sa pekne podari.a potom uz na tehu testiku dve // a je to uplne super.moc vam to prajem nech vam to uz vide tiez. 🙂 na dalsi mesiac si tu pekne hodime tehu testiky z dvomi // ano? suhlasis? a budeme tehulkovat spolu aj zo vsetkymi kocenami 🙂 ja sa tiez toho drzim ja si pomalicky robkam ale nebudem sa nahanat veru okna si umyjem teraz asi este pred laparkou lebo potom nebudem asi vladat okna drhnut chichi.este ze mam byt 2 plus KK 🙂 neni toho tolko aspon chacha 🙂
@sagitta8 ja alchemilku tiež pijem aj femibion mám, s grepovým džúsikom nie som veľká kámoška, ale aspoň grep si sem tam dám, ja skôr tie ľanové semiačka, merať teplotu nemerám a ani sa nechystám zatiaľ, lebo pracovne mi to nevyhovuje, vstávam každý deň ináč, takže skúsim tie testy a uvidím...k dokimu idem niekedy v máji, takže dovtedy budem takto...a drahý berie fertilman a macu - tú si dám aj ja niekedy a potom mám takú chuť na onééé, že idem drahého zjesť 😅 😀
@mistisa tak niekedy je malý bytík výhoda 😝 , ja mám v pivnici miestnosti na upratovanie, len nejaké 3 mini okienka, ale potom prízemie, 1 poschodie a ešte podkrovie...ale tak celkovo miestnosti jak na hrade a schody z pivnice až po vrch nejakých 46 je, takže aspoň cvičím, keď šprintujem hore dole 🙂
no hej s tým nepitím pre operáciou je to blbé, ale tak to preto, aby si nezaaspirovala vodu do pľúc, takže to má svoj význam...s jedlom vydržíš, bude to ako taká jarná očista, a ten klistír, no mne stačilo keď som bola na také vyšetrenie a som sa musela predtým vyčistiť s takým izém roztokom na pitie, takže to je niečo podobné, ale ty to dáš 😎
PS: rozkaz s 2// splním 🙂
@su_san no to mas veru vesele hm.dakujem pekne 🙂 no veru mamina mi sice povedala ze klistir robievala ked isli na operaciu ludia a zevraj to nie je az take hrozne ze to ani neboli len citis tlak v bruchu v crevach ako ked ti tam supnu liter vody 🙂 no uvidime uz nech som na izbe po vsetkom to uz budem iba buvat a nebude ma uz nic cakat 🙂 ja tiez budem robit vsetko aby som splnila dve // 🙂 😉 😉 😉
@mistisa neviem,najprv mu zavolam 🙂 moja drzim paste,urcite uz potom budu // 😉
@fifitko25 dufam,ze sa to aj mne rozbehne..a robila si si den za dnom,ci obden?
@red_kika neboj sa moja..zadari sa vam...urcite!
@e.l.i moja,velmi rada poslem bacilky,ale ak sa nenahnevas,az ked mi to skutocne doki potvrdi..potom vam rozdav vsetky,co sa bude dat 😉
@dijusa ahoj moja 🙂 no ako dnes? ja som mala celkom v pohode deň 🙂 a tá moja ovu bola 100% na 17DC, lebo som to cítila 😉 takže ja nemám pochybnosti, to len teplota si robí čo chce 🙂 jaj, dúfam, že mrcha nedošla, hm? a môj graf takto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
ahojte všetky 🙂 aký máte deň? 🙂
@kikaneu : ahoj..ja naprd.. 😠 nejak to na mna zase dolahlo..a som nervozna z toho cakania,nez sa budeme moct zacat znovu snazit..a to este nebude zaruka,ze sa aj hned podari a ze si zase neprejdem x cyklami stresov a podobne..ach jaj,keby som mala vestecku gulu,hned by som (mozno) bola kludnejsia 🙂

@vardzikova no vidis a tesis sa co? aj si ich skusala uz? jej to musi byt pekne 😉 😉 😉