Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 ale ved skoro kazdej ukaze test ducha este pred meskanim mrchy a mne uz meska 6den a neukazuje test nic tak uz prestavam dufat ze s toho nieco bude ☹
@kandee1201 aj spule aj vardzikovej ukázalo az neskôr na takmer 39 DC, nezufaj ešte 😉
@mata_ba jááj..tak uvidíš...daj vedieť..kedy tam pôjdeš 🙂 budeme netrpezlivo čakať 😉
@mattuliatko30 vy?a co potom ja 😀
@kandee1201 no 6 dní to je už dosť... ale tak vidíš, že sú aj také prípady,čo ukáže test aj neskôr...
a ako sa inak cítiš..máš nejaké tehu príznaky.??? tak vyskúšaj ten testík mamatest..alebo choď ku doktorovi..tam majú tiež testy..a urobí ti aj ultrazvuk..a isto už čosi uvidí 😉
@mata_ba n´´ooooooo ty isto viaaac 🙂 ideš aj s manželíkom?
@fifitko25 ale kolkodnove cikly mavali asi viac ja mam tak 28 -29
@mattuliatko30 no vcera mi bolo zle v robote som ani obed nejedla sem tam ma pichne v podbr.raz nalavo raz napravo nadchu mam uz 2 tyzdne tak ktovie ci aj preto nemeska 😕
@kandee1201 hm...netuším....skús zohnať ten mamatest...nedá sa ti?..ten ti isto už ukáže , ducha minimálne..ak nie koľajničky 😉 potom by som to riešila už len doktorom..zbytočne budeš čakať....ak by si nebola aj tehu..dajú ti vyvolávačku..takže len skôr ti potom mrcha príde...a nebudeš zbytočne takto nervozna.....držím palčeky..nech je to ale tehuuuu 🙂
@mattuliatko30 a este nie...asi este nebude nic vidiet...nabuduce uz pojde..
@mata_ba ja si myslím,že digitálny ti to ukáže..môžeš robiť hneď aj zajtra...isto ti ukáže buď 1-2 alebo 2-3
@mata_ba jasne..hlavne , nech to máš potvrdenééé.... 😉 juj...ako ti tíško závidím...ale strašne sa tu s vami všetkými tehuľkami teším...
@kandee1201 vobec neni pravda mne sa ukazal duch az po viac ako tyzdni meskania ... a rapid clear mi ukazoval dost dlho iba jednu ciarku... naozaj mamatest je najlepsi....
@mattuliatko30 ved aj ja sa vzdy velmi potesim,ked vidim,ze sem pribudne nova tehulka 🙂 a dufam,ze pribudnu vsetky 🙂 lebo tym,ze uz viem,ze to nie je len tak,tak sa vzdyyy potesiiiim 🙂
@mattuliatko30 asi v piatok skocim k dr.
@lusinda1989 jaaaaaaaaaj kocky davate mi zas nadej dufam ze mate pravdu 😉
@kandee1201 mojko iba ti hovorim ako to bolo v mojom pripade.... aj som mala 30dnove cykly mrchu som mala dostat 8.1. rano a test mi vysiel pozitivny az 14.1. a aj to bol len slabulililinky na mamateste ... rapid stale negativny... pozitivny rapid mi vysiel az 18.1. a aj to bola ciarka stale slabulinka... takze ja mam taku skusenost 🙂
@lusinda1989 dakujem no uvidim ako dopadnem 😕
@kandee1201 tak budeme drzat palceky 🙂
@kandee1201 ok...držím palčeky..a čakám čo napíšeš 🙂
@mata_ba tak raz budú všetky tehu.... 😉
@azzura no v zivote ma clovek vela bolesti...a klobuk dole pred kazdym takym odhodlanim a vydrzou 🙂 esteze ti nasi chlapi su taki silni v tomto a dokazu asa pritom o nas aj starat 🙂 🙂
@franzziska @azzura tak aj ja o tej bolesti viem svoje za posledných niekoľko dní 😉 a tej pravej bolesti teda...neprajem nikomu na svete 😖
@lucecita
@franzziska 😖 ale ešte sa nevzdavame 😀 padneme až na same dno, avsak nakoniec sa predsa pozbierame...len dokedy??? 😖
@mattuliatko30
@lusinda1989
@mata_ba
@spula22
@fifitko25 no a mrcha je tu 😢 uz som vytocena celkom teraz

@dany85 ahaaaa..chaapem...tak snad aj mna potesi 🙂
@fifitko25 jasne,radsej sa opytam...do prcic,teraz som bola v lekarni a zabudla som si kupit kys.listovu... 🙄 hlavne,ze mam digital clearblue 😀
@mattuliatko30 no on je sukromny,takze robi pobede az...no ved sa dohodnem aj s manzelikom..