Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
ahojte dievčatá 🙂 tak ja mám dnes otras deň, necítim sa vôbec dobre, asi ma niekde prefúklo, lebo ma hrozne bolí krk, obviazala som si šál a neviem sa dočkať, kedy prídem domov, že si ho ponahrievam 🙂 u vás prší? u nás nasnežilo, zobudili sme sa do bieleho rána a ešte stále sneží, no fuj....a to som včera videla prvého tohtoročného bociana a tešila som sa, že už sa neochladí, no nevyšlo to.....☹ chcem spať :-/
a graf je na tom takto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@red_kika tak to je blbé, že nie sú spoľahlivé úplne 😠 ...tak snáď v našich prípadoch sa mýliť nebudú...ja teplotu nemerám, tak neviem ako to bude so mnou...budem testovať, mám ešte 19 ovu testov, tak snáď niečo ukážu do konca cyklu 😀 ja pôjdem k dokimu v máji, takže si budem žiadať folikumetriu alebo potvrdenie tehu 😀 😀 😀
@lucecita ahoj mojka 🙂 ešte spíš? 🙂 ja som deti vzala na compy, v stredu písali test, tak nech si pred ďalšou lekciou trochu oddýchnu 😉 dúfam, že sa máš dobre a že pekne oddychuješ 🙂
a môj graf takto sa počudesil 😉 http://www.fertilityfriend.com/home/389913 ale sa mi zdalo divné, že ja mám takú vysokú teplotu 😕
@su_san cítim sa ako keby mali byť vianoce a nie veľká noc.....no našťastie učím už len jednu hodinu, keď túto nerátam, to nejak zvládnem 😉
@mel84 aj ja som si myslela, že sneh už nevidím, a aha ho.....taká fujavica vonku, že ledva dovidím na to bocianie hniezdo, chudák bocian tam stojí a asi riadne mrzne 😒
@su_san no ja praveze nechcem schudnut 😀 som kost a koza, tak ked chcem babatko tak nesmie ist uz ani gram dole 😠 😠
sak vies aky je moj nazor na ovu testy 😉 a sexikovat treba furt preventivne, aby sme nezabudli,ze co a ako 😀 prave som zistila ze akurat cez ovulku budeme doma u nasich, a maju spalnu pod mojou izbou 😀 😀 tak to bude vzruuuso 😉
@mel84 neboj, potom to naberieš na tie správne miesta 😀 a ani mi nehovor aké to je keď je niekto relatívne poblízku keď máte chuť na keksík...si ešte pamätám, že dávnejšie, keď sme s drahým neboli pár dní spolu a keď som prišla, tak sa na mňa vrhol a ja na neho...a to jeho mama bola dole v kuchyni...a to bolo také adrenalínové 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Tak babky dnešna poradna dopadla dobre zatiaľ všetky vysledky mame ukažkove 🙂 a od pondelka nastupujem do robotky 😀

@mel84 : presne tak,aj ja som uz oznamila,ze mu do diara vypisem ,ktore terminy moze a ktore nesmie byt mimo domu 🙂