Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu ano mojka neskutočne sa tešim že už konečne pojdem medzi ľudi lebo aj ked som mala vychadzky ale to len dve hodky a to nieje nič 😠 a ty dnes ako? Lucka tu nebola dnes?
@vardzikova To je super že ste v poriadku, len tak ďalej!!
@delideli pýtam sa preto, lebo ma posledné dva dni boleli kríže, ale len keď som sa chcela zohnúť, inak nie 😝 ale dnes ma už nebolia, dnes ma bolí krk 😀
@vardzikova ja blbo, bolí ma krk, asi ma niekde nafúkalo.....ale inak dobre, čaká ma v robote už len jedna hodina vyučovacia a mám víkend 🙂 teším sa silno 🙂 a ešte nám nasnežilo 😠 tak super, dúfam, že to v práci zvládneš a všetko bude aj naďalej ok.....nie, Lucka zataľ nebola 🙂 asi ešte spí
@vardzikova teším sa s tebou 😎 aj hematóm sa porúčal???vidíš, že to dopadlo dobre, tak teraz kus porobíš a potom zase vegetík 🙂
@luciok dakujem mojka 😉
@kikaneu och mojka ty si chodiaca geriatria alebo čo? 😀 najprv križe teraz krk 😀 ale nie robim si len srandu, možno si sa len zle vyspala 😖 , nasnežilo? čože? och tak toto už by som toho roku nechcela vidieť ja som sa už prepla nato že nas čakaju teple dni a kdeže sneh ... ať táhne k čertúm ... , no tak naša @lucecita je riadny spachtoš 😀
@delideli ďakujem moja 🙂
@luciok vyzerá to tak, že hej.....tak nech už svieti.....lúčim sa, bude zvoniť 🙂
@vardzikova
@su_san
@su_san hematon je už fuč 😀 konečne ved som s nim dlho zapasila ale nakoniec som to vyhrala ja 😀
@vardzikova teším sa Kati že sú výsledky ok 😉
@fifitko25 aj ja a ty si ako pochodila u dokyho?
@vardzikova jooooooooj výborne, tak som sa bála a nakoniec sme videli aj srdiečko už 😵 a máme 2,5 mm 😀
@fifitko25 😀 ako nesmejem sa že je mi to smiešne ale ked si predstavim že my mame teraz okolo 14cm 😀 ale tešim sa že je všetko v poriadku a doky nevravel že maš rizikove? lebo viem ako sesterka ked raz potratila tak potom ju hned vypisal na rizikove
caute baby...
prosim vas, aka je to faza ked ma zena hlien s primesou krvi??
@kikaneu mojka ahoj, prepáč včera som zaspala pri noťase, nemohla som sa s tebou ani rozlúčiť...ale spalo sa mi na trt potom, ma všetko bolí, do prdelky aj s tým! 😀 no zasa si klesla, a čo to? nebooooj, ono to ale zasa pôjde hore, cítim to v kostiach... 😉 a dneska pobede ti špeciálne budem držať pästičky a posielať energiu 😉 a predsa to sú u mňa krámy, všetko mi to posunulo, ale neva, aspoň ich budem mať za sebou...
@vardzikova ja že riadny spachtoš? keby si mojka vedela aké mám ja bolesti, bola som aj pod sprchou, papala som, kukala panelák a až potom som si zapla PC....a čo to čítam, ty ideš do práce? takto pred sviatkami? si mohla ešte potiahnuť pár dní 😀 😀 😀
tahojte. tak tu moj prvy grafik a hned take divociny 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 pekny den vam prajem
@lucecita 😉 cicik ale ty ma poznaš 😀 a vieš že ja to myslim zo srandy 😎 , ano chystam sa do roboty tak nechcela som potiahnuť lebo by som cez sviatky musela opať sedieť iba doma a nikam by som nešla a tak možem konečne aspon po navštevach chodiť 😀

@vardzikova super Kati 🙂 ideš do práce? no trochu zmena nie? tešíš sa?