icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
3. apr 2012

Dobré ránko 😉

anitka22
3. apr 2012

@red_kika no ved toto... ja si zatial tiez myslim ze to pojde sup sup a hotovo 😉 tak som velmi zvedava co z toho bude a hlavne kedy... na rocnu prehliadku mam ist na konci mesiaca akurat by sa mi mali zacat plodne dni, tak polekarovi to pojdeme hned skusat, alebo mozno este pred nim, aby sme nezahalali 🙂 ozaj moze to lekar zistit ze ste vecer pred vysetrenim mali pohlavny styk so zamerom otehotniet??? boze vobec netusiiim 😖

vardzikova
3. apr 2012

@kikaneu Ahoj mojka ale ty máš krásny graf 😀

anitka22
3. apr 2012

@lucecita uvidime co prinesu plodne dni 🙂 no este som sa vobec nepozorovala, moje telo mi nevie asi neako povedat ze mam ovu, kamaratka to napriklad citi v podbrusku, ja si ani mrchu poriadne necitim 😉 no ale jedine co mi zatial pomaha je ten mestruacny kalendarik, ktory znazorni aj plodne dni, inak by som bola asi stratena... velmi dufam, ze si nebudem musiet nic neako extra sledovat alebo merat a podari sa... ale asi keby sa mi nedarilo par mesiacov, urcite by som sa vrhla na literaturu o otehotneni, lebo este vooobec nevem nic a zacala by som to praktizovat. Tak daleko zatial nemyslim, tesim sa na plodne dni, ale su este daleko 😠 O zaseknuti a odseknuti poznam svoje aj ja... najprv sa zasekol manzel, potom nechapem ako , ale zasekla som sa ja a on sa odsekol a teraz sme odseknuty obaja a teda ide sa na to 🙂

azzura
3. apr 2012

@mistisa ahojko, tak sa tesim ze laparka tak super dopadla a ze ti vsetko dali na spravnu cestu. Uvidis, budem mat pravdu, že ma predbehnes a budes skor tehu ako ja. Tebe ta laparka pomohla, tesim sa 😉

mata_ba
3. apr 2012

@kikaneu waaaaaa,ja som ti to vcera hovorilaaaaaa 😀

azzura
3. apr 2012

@kikaneu ahojko, mas super grafik 🙂

red_kika
3. apr 2012

@anitka22 fuha... podla mna urcite vidi ci bol styk alebo nie. sak spermie vydrzia nejaky cas v maternici, takze

mata_ba
3. apr 2012

dobre ranko baby 🙂

lusinda1989
3. apr 2012

ahojte koceny 🙂 ako sa dnes mame?

mattuliatko30
3. apr 2012

@nativanativa krááááásne fotečky.....super... 🙂

mattuliatko30
3. apr 2012

@moni1007 ja tiež merám...ale skôr len pre cyklus...a aby som vedela, kedy príde mrchaňa...a sledovala si svoje telo ako reaguje...ale chcela by som ešte bábenko,...ja už dve mám 😉

mattuliatko30
3. apr 2012

@mata_ba ahojky...ako sa máš?..dnes krásne svieti slniečko..tak bude pekný den

azzura
3. apr 2012
mattuliatko30
3. apr 2012

@vardzikova @azzura čaute kočky 🙂 🙂 ako sa dnes máte?..čo nové?

mattuliatko30
3. apr 2012

@azzura moja a ty čo nové?.....meriaš tento cyklus? 😉

azzura
3. apr 2012

@mattuliatko30 rano som vstala stym že ma boli krk 🙂 tak sa tocim ako robot...celym telom 😀 😀 . Ty ako?

mata_ba
3. apr 2012

@mattuliatko30 ahojky,ano svieti pekne...ale je chladno ☹ ale aspon,ze nie je skaredo 🙂 no mam sa fajn,len mi je stale zima ☹ a neviem sa dockat stvrtka 😀 a ty ako moja?

mattuliatko30
3. apr 2012

@azzura no ja som tiež nevyspatá..som šla spať asi o pol 12tej 😀 tak ale zatiaľ káva zabrala..tak prežívam 😀

mata_ba
3. apr 2012

@lusinda1989 ahojky,celkom fajn..a ty??

azzura
3. apr 2012

@mattuliatko30 nemeriam, som sa na meranie vykaslala este min rok. Teraz ked dorazi mrcha, tak prestanem uzivat vsetko, aj tak je to na prd

mattuliatko30
3. apr 2012

@mata_ba ja som zase začala merať...tak zatiaľ ovu ešte nebola..som asi 9DC, tak som zvedavá , kedy teraz ovu bude..či príde zase skôr..alebo načas

azzura
3. apr 2012

@mattuliatko30 ja kavu nepijem

lusinda1989
3. apr 2012

@mata_ba to je super ti verim ze sa uz nevies dockat stvrtka to sme dve a to ja idem asi iba na krv a na poradnu so sestrickou 🙂 ale snad ju prehovorim nech ma kukne ci je mala v poriadku pred cestou do UK 🙂
dnes v robotke ale nepride mi az taka zima ale mohlo by byt teplejsie lebo brusino uz vytrca a ja nemam aku bundu nosit 😀

franzziska
3. apr 2012

@azzura ani ja 😀

mattuliatko30
3. apr 2012

@azzura prečo myslíš?..a čo ti doktor povedal?...čo teraz budeš?...

mata_ba
3. apr 2012

@mattuliatko30 no bolo by fajn,keby prisla normalne...vsak co to dvakrat mrchu za mesiac..tststs...ja som si tiez dnes zmerala zo srandy a mam 37

vardzikova
3. apr 2012

@mattuliatko30 ahoj dnes dobre len prebudenie bolo o trošku horšie točila sa mi hlavaaaa a bola som ako na kolotoči 😝 ale už je to fajn 😀 a ty ako? inak u nas je neskutočna zima

vardzikova
3. apr 2012

@lusinda1989 ahoj cicuš 😉

mattuliatko30
3. apr 2012

@azzura ja hej..aj kôli tlaku...ale len nescu s mliečkom slabú 😉