icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
3. apr 2012

@mistisa ale pohoda..ale neboj sa,zajtra rano najneskor mam vianocku s kakaukom 😀 a ja si mozem vybehnut hocikedy 😉 len uz mam objednany obedik,tak budem papat ten za polhodku...

@anett6212 presne tak..tak sa snazim byt aj teraz v pohodke..modlim sa za zdrave babo,tak dufam,ze aj bude 🙂

lusinda1989
3. apr 2012

@anett6212 podla mna by to bol najkrajsi vianocny darcek 🙂

mistisa
3. apr 2012

@mata_ba no tak fajn 🙂 aspon ti bude viac chutit ked budes mat na nu dlhsie chut 🙂 😉 😉 😉

mata_ba
3. apr 2012

@mistisa nooo,to je dost mozne 🙂 a ty budes moja ako dlho PN?

mistisa
3. apr 2012

@mata_ba no neviem veru povedali ze min dva tyzdne po laparo mam byt v klude a doma.nabuduci tyzden asi pojdem dokimu do BA ale to uvidim teraz tak za 10 minut mu budem volat lebo ordinuje az od 11:00 necham ho este vypit kavicku chachacha 😀 uvidim co mi povie kedy k nemu a co bude nasledovat podla toho ked pojdem az bud. mesiac na IUI ak ma da teda tak pojdem do prace uz. 🙂 len ja som ako skladnik a zdvihame tazke krabice a pod. tak ked nebudem poriadno zahojena tak to nebudem riskovat 🙂 😉 😉

vardzikova
3. apr 2012

@lucecita oki mojka 😉

vardzikova
3. apr 2012

@mistisa ahoj nove nič sedim v robotke 🙂 , dnes citim take niečo divné ... asi to bude moja Sofi 😀

anett6212
3. apr 2012

@mata_ba urcite bude. neboj sa. 🙂

mata_ba
3. apr 2012

@mistisa juuuj,to by si mala byt domka aspon mesiac,nech sa riadne zotavis..alebo nech ti nic tazke nedavaju?nerobis nahodou v TIMMe? 🙂 len sa pekne setri...alebo nech ta niekam posadia,nech sa nemusis namahat..

anett6212
3. apr 2012

@lusinda1989 no to by bol.ale mame plan, ze na vianoce chceme ist k mojim rodicom. nechcem muzicka nechat sameho

mata_ba
3. apr 2012

@anett6212 no prestanem sa bat,az ked doki povie,ze je vsetko ako ma byt 🙂 sranda..este take "nic" v brusku a uz sa clovek o to boji 🙂

azzura
3. apr 2012

@mistisa uz len dobre bude 😀

mistisa
3. apr 2012

@mata_ba robkam v rakoluboch CaA mode logisticke centrum s textilom 🙂 je tam hodne namahava robota vyskladnujeme zaskladnujeme a to stale s krabicami 8-10 kg krabice zdvihame len taky fukot cely den.mozno ma dokina mojua ani nepusti az ked budem uplne v pohodke.ale mas pravdu je to riskantne do hentakej roboty ist tak skoro po operacii ze? asi to zvazim lebo zdravie mi je isto prednejsie ako nejaka robota 😉 🙂 🙂

momamo
3. apr 2012

@vardzikova ahoj, ako to pocitujes ...?? Lebo aj ja som si to zo zaciatku v takom tyzdni skoro ako ty myslela a boli to creva😀

mistisa
3. apr 2012

@vardzikova no moja veru asi to tak aj vyzera 🙂 ja stale krvacam uz mam strach ci cosi neni tam ☹ ale bolesti nemam ani pichanie ani teploty nic praveze uz aj pekne chodim nic ma uz az tak neboli aj vstavam v pohodke podla mna keby tam bol problem asi mam intenzivne bolesti nemyslis?mam presne tie iste pocity ako mrchana 😕 😕 neviem nechapem a doki tam este neni mam volat az o pol dvanastej hm ☹ a robotku zvladas v pohodicke? 🙂

mattuliatko30
3. apr 2012

@vardzikova to už?...myslíš,že už čosi cítiš...?u prvorodičiek to býva až okolo 20 tt...u druhorodičiek skôr 😉

vardzikova
3. apr 2012

@momamo ale u mna to čreva nebudu ... lebo moje čreva už poznam .. je to take ako keby jemne ťukanie na bruško ..neviem to lepšie vysvetliť ale je to supeeeeeeeeeeer už som aj volala mm tak povedal že večer popočuvame stetoskopom 😀

custy
3. apr 2012

Ahojky pozdravujem vas 🙂 , @kikaneu máš krasny grafík, pozri ako sa podobáme 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/39bb03
Ja som ráno skúšala test a opäť snehobielo 😢
Dúfam, že u Teba to bude inak. Držím palce 😵

mattuliatko30
3. apr 2012

@azzura tak neboj....nevyjde to normálne...tak sa tomu pomôže...a budeš mať toho drobčeka..uvidíš....niekedy tomu proste treba dopomôcť... 😉

vardzikova
3. apr 2012

@mattuliatko30 tak naposledy ked som bola udokyho tak sa ma už pytal či niečo citim vtedy som necitila ešte nič ale dnes je to extremne ... 😀

mattuliatko30
3. apr 2012

@custy pekný grafík..aké dlhé mávaš cykly?...kedy ti nemá prísť mrcha?

vardzikova
3. apr 2012

@mistisa tak len sa opatruj a nenamahaj ja som mala po laparke tiež ako keby krami ale to oni neboli to bolo ako keby bola podraždena stena maternice a preto som krvacala

mata_ba
3. apr 2012

@mistisa no urcite porozmyslaj,ale kym nebudes 100% fit,vyhybaj sa namahe...

momamo
3. apr 2012

@vardzikova kopanceky stetoskopom nezachytis .. 😀 😀 Len tlkot srdiecka🙂 Pohyby zachytis len ty, mm iba ak v spravej chvily prilozi ruku na brusko ..Viditelne budu neskor🙂

mistisa
3. apr 2012

@vardzikova aha no je to mozne ze? ved oni vlastne davaju tu sondu rovno do maternice tak to aj moze byt veru.hm.alebo sa to cisti ci to nemoze byt? ked mi tam toho tak vela robili hm?

mistisa
3. apr 2012

@mata_ba no veru mas pravdu moja nestoji mi to za to aby som zas skoncila v spitali vsak 😅 😅

custy
3. apr 2012

@mattuliatko30 posledne boli okolo 28-30 tak ak nepríde do štvrtka .... ale nemám žiadny príznak absolutne takže... zase skôr nič, úprimne tomu neverím a test mi to iba potvrdil.

danjelca
3. apr 2012

@momamo ja si tiež myslím dakedy že som niečo zacítila..ale pravda...pohyby su čisto individuálne na cítenie🙂Doktor ich zachytáva už dlho predtým než ich cítime🙂
Inak ako tie pohyby cítite?Ja niekedy akoby sa mi niečo oprelo v bruchu..ale kopance to teda nie sú🙂))

anett6212
3. apr 2012

@mata_ba to hej. ma to par milimetrov a uz si to chranime. je to to najkrajsie. my zeny mame uzasny dar davat zivot.

vardzikova
3. apr 2012

@momamo ja viem cicuš ... my tak vačšinou večer počuvame 😀 aje to uplne super tymaš doma tiež stetoskop?