icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
3. apr 2012

@momamo aha tak to bude asi toto lebo vysledky z predošlich mi hovorila že su vyborne z tychscreningovych 😎

momamo
3. apr 2012

@vardzikova ano a toto su druhe, tiez sa robia na lačno🙂

moni1007
3. apr 2012

@custy ahojky. no on aj musi byt nadejny a nielen to ,ale aj uspesny 🙂 ono mi to tam asi automaticky ukazuje. neviem o tom, ze by som to tam nejak nastavovala. ja meriam len prvykrat, tak ani som riadne este nevedela ako ten graf funguje 😝

vardzikova
3. apr 2012

@momamo ach jaj minule ked som bola tak som myslela že odpadnem aka sombola hladna taksom si pre istotu vzala do kabelky aj rožok so šunkou a akonahle mi odobrala krv tak už som tiskala do hlavy tak sa zo mna potom smiali 😀 no čo ked som hladna 😀

custy
3. apr 2012

@moni1007 😎 fíha 😅

anett6212
3. apr 2012

@mata_ba dakujem moja, ale citim, ze nic z toho. ved som chora este stale.

danjelca
3. apr 2012

@vardzikova ano, naše bábence su narovnako🙂
Idem zajtra do poradne..už budem 17+3...budu sa robiť trippple testy + aj k nim patrí meranie na sono?
ako to prebieha?

@momamo

kikaneu
3. apr 2012

@vardzikova ahoj, ďakujem 🙂 ktovie ako to dopadne 😉
@mata_ba no veru 🙂 hovorila 🙂 len ktovie čo bude zajtra 😉
@azzura ahoj, je pekný len ktovie ako skončí 😉

momamo
3. apr 2012

@danjelca Co ako prebieha ..??

kikaneu
3. apr 2012

@spula22 ahoj 🙂 no vyzerá, len ktovie ako skončí, nádeje si nerobím, mrcha ešte ani nemešká 😉

kikaneu
3. apr 2012

@lucecita ahoj Lucka 🙂 až vo štvrtok, ak ma dovtedy mrcha neprekvapí 😉 ale bude ako nebolo, to určite 😉

danjelca
3. apr 2012

@momamo tripple testy..že s čím sa to porovnáva tie krvné testy?...zase sono bude ?
lebo mne na každej poradni robí sono, neviem či je to dobre..

kikaneu
3. apr 2012

@custy no uvidíme, ja budem testovať až vo štvrtok, ak to ešte dovtedy bude aktuálne 😉

vardzikova
3. apr 2012

@danjelca tak toto ti ja neviem povedať ja som dnes 16tt+2d takže tyžden za tebou ja idem na tie testy buduci utorok 😒 , ale ty ma potom možeš informovať 😀

momamo
3. apr 2012

@danjelca Sono ti robi zo spodu ..?? Lebo ak ti dava gel na brusko tak to je ultrazvuk a to neni dobre stale robit ...Sono sa moze, na tom nic neni zle🙂 Mna na jednych aj druhych testoch robil ultrazvukom a musi sa to lebo ide o merania babätka, chrbatik a podobne ... S cim sa presne porovnavaju uz neviem mas to na nete daj si do googla, mam to vsetko v tehu knizke ale nemam ju pri sebe🙂

azzura
3. apr 2012

@kikaneu takže vo štvrtok daj vediet ako si dopadla, ja ju urcite dostanem vo stvrtok ak nie skor

lucecita
3. apr 2012

@kikaneu a čo ten ružový výtok čo si mala večer, už prešiel?

danjelca
3. apr 2012

@vardzikova ok poinformujem o priebehu:D

kikaneu
3. apr 2012

@azzura dám, dám 🙂 hneď ráno 😉 a ty si tento cyklus merala, či ani nie?
@lucecita no, dnes som ho zatiaľ nevidela

lucecita
3. apr 2012

@kikaneu tak to je dobre 😉 a čo tak si na nete? ja som rozčítala tretiu knihu, ale akosi sa mi už pletú písmenká, tak som zasa na chvíľku zapla net a pôjdem sa naobedovať 😉

kikaneu
3. apr 2012

@lucecita ono to bolo len raz, taký mini fliačik......deti som vzala na počítače, tak mám trochu oddych.....tak, tak, treba aj zmeniť činnosť občas 😉 aj ja idem na obed o 10 minút...už som taká hladná, že až

danjelca
3. apr 2012

@momamo

no prvé dvakrát mi robil zospodu, lebo cez bruško nebolo nič vidieť ..som zvedavá čo urobí zajtra ale asi bude musieť cez bruško.

lucecita
3. apr 2012

@kikaneu aj ja som hladná, máme ešte trocha rizota z nedele a manžel večer dačo spraví, mi to včera sľúbil 😀 ale vraj to bude nejaký polotovar, tak som zvedavá 😀

kikaneu
3. apr 2012

@lucecita že pirohy z kauflandu 🙂 ja idem dnes piecť pizzu, len si musím nakúpiť ešte na ňu suroviny 😉

kikaneu
3. apr 2012

@lucecita zdrhám ja 🙂 pekné popoludnie prajem, prídem zas, keď prídem z roboty 😉

lucecita
3. apr 2012

@kikaneu nooooo, tak tie by som si dala...no nech si potrápi makovku a kúpi dačo...je to na ňom a viem, že neostanem hladná, pretože ma vykrmuje, aby som pribrala 😀 ja pizzu nejak nemusím, kedysi sme na ňu často chodievali s mm a každý mesiac sme si ju objednávali do roboty na inventúru, tak som sa jej asi aj prejedla 😅
oki bežkaj, vidíme sa neskôr

gelinka75
3. apr 2012

@kikaneu @lucecita baby ja mam spaldove cestoviny s tvarohom, mletymi lieskovcami a medom 😉

lucecita
3. apr 2012

@gelinka75 fúúúú, cestoviny s tvarohom by som si dala, poviem večer mm, nech nakúpi na zajtra 😀 😀 😀 ja sa totižto týždeň sporáka a hrncov nedotýkam, som mu v nedeľu povedala a prekvapivo, ale vzhľadom na môj stav, súhlasil 😀 a ja môžem len oddychovať 😝 a ako sa máš moja?

gelinka75
3. apr 2012

@lucecita fajn, staviame tak je furt nieco co treba vybavovat 😉 dufam, ze kym dom bude stat tak budem aj tehu 😀 😀 ty si dokedy doma? no co aspon si oddychnes a zrelaxujes

lusinda1989
3. apr 2012

@vardzikova vies co je zaujimave ze podla utz som menej ako ty ale na testy idem uz teraz vo stvrtok tak ja uz neviem naozaj som z toho jelen...asi si fakt dam ten termin podla MS