icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

anett6212
3. apr 2012

@mata_ba dakujem. teraz ked zakaslem, tak ma pichne vo vajecnikoch. neviem co to je.

pacica
Odpoveď bola odstránená
mata_ba
3. apr 2012

@kikaneu no dufam,ze vyjdu 😀

lucecita
3. apr 2012

@mistisa ahaaa, díky za info a to sa dáva po laparke? a kedy môžete začať s keksíkovaním, keď si teraz piatok bola na laparke?
@kikaneu tebe je, ja čaká na mm, ale dočkám sa ho až večer 😀 ale volala segrenka, že ma príde kuk po práci, taže o piatej sa dovalí a ona je aj kaderníčka, tak sa dohodneme aj na budúci týždeň dačo spraviť s mojou hlavou 😀

mata_ba
3. apr 2012

@anett6212 babo 😀

kikaneu
3. apr 2012

@lucecita končím moja 🙂 no, tak budeš mať program aj ty 🙂 ja si zatiaľ večeru urobím 🙂 papa
@mata_ba vieš, že už aj ja dúfam.... 🙂 doteraz mi to bolo jedno...no uvidíme 😉

monika8737
3. apr 2012

no ja zatial nemeram BT, ani ovulacne testy nerobim. akurat tento posledny cyklus mi doktor robil 2x sono, lebo chcel zistit ci vajicka dorastaju, ale potom to vzdal, ze ma nebude zbytocne prehanat. bola som tam prvykrat na 7DC potom myslim 14. a nic, ziadna zmena zevraj, tak povedal ze nechame to tak zatial a skusime ten clostil od dalsieho cyklu, ze ako to zaberie. ale to si myslim ze ma velmi skoro zavolal na sono, kedze ja mam velmi dlhe cykly, niekedy az po 2 mesiacoch, tak si myslim ze vajka dorastaju ovela neskor ...

mata_ba
3. apr 2012

@kikaneu taky grasny grafik nemoze inak dopadnut 🙂 tvoja teplotka si zobrala priklad z mojej 😉 uz to inak nebude 😉 siiiilno drzim paste 😉 a neskusis zajtra testik?

lucecita
3. apr 2012

@kikaneu to áno, vidíme sa večer a uži si oskarkový dník 😉 papa večer

mata_ba
3. apr 2012

@monika8737 ahoj 🙂 tak to je super,ze ste hned zacali riesit..to maloktory lekar spravi 🙂 ja som bola tento cyklus na horm.profil a folikulometriu a doki mi povedal,ze mi nedorastaju vajka..napisal mi clostil a duphaston a ani som sa k nim nedostala..vajko ocividne dorastlo 😉 drzim palceky,nech sa vam rychlo zadari..

moni1007
3. apr 2012

@monika8737 ani ja nerobim ovu testy a teplotu som zacala merat najma zo zvedavosti, tiez som bola teraz na 9 DC u dr a som sa s nim dohodla,ze pridem na hormonalny profil. no dufam,ze sa to tentokrat podarilo a uz nebudem musiet 🙂

anett6212
3. apr 2012

@mata_ba myslis????? isto nie. dufam, ze sa mi neprechladili vajecniky a teraz ma bolia. som dnes len 23 DC

monika8737
3. apr 2012

@mata_ba
@moni1007 dakujem, dufam aj ja ze sa zadari. veru hned som optimistickejsia ked to zacal doki riesit, lebo tazko si ja urcim plodne dni, ked mam taky nepravidelny cyklus. zatial sme s manzelom dost nad vecou, ved sme aj dost mladi by som povedala. ja mam 24 a manzel 27. ale uz od mala mam kvoli tomu mojmu cyklu velke stresy. vzdy som zavidela tym babam co maju pekne pravidelne.. ale ked to tu tak citam, tak je vela zien ako ja a otehotneli. co ma to povzbudzuje 🙂

moni1007
3. apr 2012

@mata_ba ahoj. pozri sa na to. nakoniec mi to z toho 9 dna posunulo na 17 http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02

mata_ba
3. apr 2012

@anett6212 jaaaj,ja som myslela,ze si uz viac...mojka..ja som mala sice ovulku az na 25 DC,ale o 4-5 dni mi uz bolo zle a citila som si inak..ale pravdazeeeee som si to nepripustala...a na 6 den som mala trolilinku krvicky...asi sa drobec hniezdil 🙂

@monika8737 Monika,ja som bola teraz na foliky na 13 DC,napisal mi clostil,potom na 21 DC a vidis...ovulku som mala na 25 DC a zadarilo sa...

mata_ba
3. apr 2012

@moni1007 no vidis,tak si mala dobry pocit 🙂 uz len nech to dopadne ako ma 🙂

moni1007
3. apr 2012

@mata_ba no nastastie to mame poistene aj 9, 15 aj 17 a aj pomedzi to, 😀 dufam aj ja, ze to vyslo. uz sa len nechat prekvapit, dufam,ze prijemne 😉

mata_ba
3. apr 2012

@moni1007 dufam s tebou 🙂

monika8737
3. apr 2012

@mata_ba gratulujem k malinkemu. nech ste zdravi. no ja uvidim este tento cyklus ako to dopadne a musim cakat na mrchu kedy pride. nic ine mi nezostava. clovek stale len caka mam taky pocit 🙂 najskor kedy pride mrcha a potom aby vobec nedosla. a takto je to stale... 🙂

su_san
3. apr 2012

@anett6212 juj, tak teba také bolesti trápia??? no to nič moc, možno mrška nepríde, veď uvidíš 😉 a dnes som 16DC, ale zatiaľ som pozitívny ovu test nevidela, dnes som ešte nerobila, uvidím čo bude dnes...možno ani nemám ovu alebo sú testy nespoľahlivé, každopádne budem ešte testovať aspoň ešte pár dní, nemám žiadne ovu bolesti, nebolia ma ani prsia, ani hlienik, proste nič tento mesiac, tak čakám...drž sa mojka a napíš čo a ako 😉

su_san
3. apr 2012

@pacica mysli pozitívne kočka, bude ako ešte nebolo 😉 , ja som zatiaľ zase nevidela pozitívny ovu test, dnes som 16DC, takže neviem kde sa zatúlala, možno ani nemám ovu, aj keď mi už lekár raz potvrdil, že som mala, tak možno anovulák, alebo testy si zo mňa robia dobrý deň...drž sa a ver 🙂

su_san
3. apr 2012

@monika8737 vitaj a zadarí sa Ti iste skoro...zaujímavý doktor, väčšina ide na to čakaním, tak tento je iný, ale isto vie čo robí

custy
3. apr 2012

@mattuliatko30 kiežby si mala pravdu 🙂 ale po toľkých sklamaniach.... už moc nedúfam

mistisa
3. apr 2012

@mata_ba tak tak mojka 🙂 uz sa neviem dockat 🙂 no hlavne ze sa poriesilo co sa malo 😀 a dobre ma svrbi brucho sa mi hoja ranky 😀 a nemozem skrabat 😠 😠

mistisa
3. apr 2012

@azzura no ono to vyzera tak ze mrchana je tu chichi 🙂 aj doki povedal ze ked krvacam mrchovsky a mam to ako mrchu tak je viac nez pravdepodobne ze to je mrcha 🙂 ze sa to stava po laparke 🙂 to by bol gol keby dojdem v utorok na kontrolu na stehy urobi sono a ze vam zacina ovu to bude 9 DC 🙂 chacha

custy
3. apr 2012

@moni1007 jóój už 3roky, veľmi dlho, a najhoršie je na tom to, že už nie som najmaldšia :( , tak som z toho už dosť vybračná a to tiež nieje dobré 😖 uvidíme, ale pochybujem, lebo keď si tu čítam aké kadejaké príznaky majú dievčence a ja nič :( ani len pocit že by mala mrcha prísť, nič.

azzura
3. apr 2012

@mistisa hihi, tak sa budete snazit, i ked to bude boliet a budes si pritom drzat brucho 😀 😀 . Poznam to, aj my sme to skusali 😉 . Ja viem na 100% že budes tehu skor nez ja, ale prajem ti to

monika8737
3. apr 2012

@su_san no tiez som bola milo prekvapena 🙂 kamaratka sa snazila takto 2 roky a myslim ze az po prvom roku jej vobec zacala robit nejake vysetrenia. a vlastne nakoniec aj tu doktorku vymenila, lebo jedine co jej radila bolo schudnut, co je podla mna smiesne. urcite to nie je dovod ze zena nemoze otehotniet. a u druheho im to uz vyslo. ja som zatial s tym mojim velmi spokojna. inac citala som ze nejake baby platia za clenstvo alebo nieco take ako rocny poplatok u doktora. to je bezne? este som sa s tym veru nestretla. aj ked nie ste tehotne, tak platite nieco?

azzura
3. apr 2012

@custy ahoj, 3 roky ja 1,5 roka a uz ma ide trafit slak, ale to len preto že som uz stara 😀 😀

mata_ba
3. apr 2012

@monika8737 tak to mas pravdu 😀 a dakujem velmi pekne,snad bude vsetko v poriadku...

@mistisa nie,nie..neskriabkaj..nech sa len hoja 🙂