icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

anett6212
3. apr 2012

@mata_ba hej ja este len o 5 dni cakam mrchu. takze je to skoro aj na testovanie. tak neviem co mam robit. beriem dufik a vecer ked som ho vzala, tak ma prestalo boliet potom do polhodiny. isto to tehu nebude

mistisa
3. apr 2012

@kikaneu veru aj ja som rada mojka konecne po 3 rokoch mame dobre spravy akosi tomuá nemozme verit 🙂 doteraz vobec stale dokola to iste a furt sme nepostupovali dalej ☹ a zrazu zacneme chodit do BA a tolko sme postupili az sme prekvapeny 🙂

anett6212
3. apr 2012

@su_san ahoj, tak coto sa deje. ale aj mne ovu testy vysli negativne vsetky. ktovie ci som vtedy mala ovulku. ja som dnes 23 DC a stale ma to dole boli. a najhorsie je ked zakaslem. vtedy ma v podbrusku neskutocne pichne. tak neviem co to. skus vyckat. minuly cyklus som mala ovulku na 19 DC. tak uvidis ze co

custy
3. apr 2012

@azzura moja ja mám 35 v auguste.......... tak čo Ti poviem... viac než zlé

mistisa
3. apr 2012

@lucecita no ono sa to dava celkovo mne ho davali uz aj pred tym ale nezabral vajecniky sa ani nepohli tak preto som musela na laparo.oni skusia dat ked nic tak potom hladaju takto chybu.mne hned pri sone povedal ze su PCO a preto nezareagovali na clostyl 🙂 a teraz by uz mali 🙂

azzura
3. apr 2012

@custy ja mam v oktobri 36 😀 😀

mistisa
3. apr 2012

@azzura nebojkaj mojka budeme spolu.nie je to take iste ze sa to hned podari mozno nie 🙂 ale hlavne ze pokracujeme niekam a riesi sa to.nestojime na jednom mieste 🙂

azzura
3. apr 2012

@mistisa mne laparka nic nevyriesila, akurat zistili že som ok 😠

moni1007
3. apr 2012

@custy no tak to je uz naozaj dlho, snad vam to uz coskoro vyjde. pre mna je dlho uz tych 7 mesiacov,co sa snazime. snad nam to vsetkym uz vyjde. no ja mam praveze opacny problem,ja mam kazdy raz pred mrchou kopec priznakov na tehu 😀

custy
3. apr 2012

@azzura hmmm tak dúfajme, že sa nad nami PánBožko zľutuje 😨 a obdarí nás tým najkrajším zázrakom

mistisa
3. apr 2012

@mata_ba no ved to 🙂 musia sa pekne zahojit 🙂 hovorim ze bude sranda ked pojdem v utorok dokimu a povie mi ze zacinaju foliky rast 🙂lebo kedze mam brat toto ako mrchu tak ked som ju dostala bud v nedelu alebo v pondelokmam to take zmiesane tak bude 9-10 DC cyklu co by odpovedalo potom rastu folikom nie?

custy
3. apr 2012

@moni1007 tým som si už prešla aj ja 😀

azzura
3. apr 2012

@custy ja už prestavam veriť. Ja som mu min. tyzden bola vynadat v kostole, isla som od dokiho a akurat bola omsa, tak som sa tam stavila a pytala ho ze preco. Lebo som mala absolvovat 1IUI a to sa nekonalo, lebo mi nedorastli vajka, co doteraz sa nestalo a to som teraz brala aj tabletky

mistisa
3. apr 2012

@azzura no u mna toho bolo veru vela. no a co ti povedali kde je problem?

azzura
3. apr 2012

@mistisa netusia, patrime k parom ktorý sú bez príčiny neplodny. Ja som si do laparky myslela že je problem v priechodnosti, kedze som v 30 mala myom, ale vsetko je ok. Tak ja uz nevím

mistisa
3. apr 2012

@azzura fuha no pekne a skusali ste IUI? ovulku mavas?

moni1007
3. apr 2012

@custy preslo ta to samo? lebo mne to robi strasne zle na psychiku, aj ked teraz som celkom v pohode aj psychicky, tento cyklus to az tak neprezivam, mozno preto,ze som si vsugerovala,ze to teraz vyjde. 🙂

azzura
3. apr 2012

@mistisa Po laparke sme isli najprv prirodzene a teraz 2 cyklus som mala ist na 1IUI, ale nekonalo sa lebo nedorastli vajka a to som brala aj clostil. Takže cakam na mrchanu.....a clostil sa na mna uz skeri na stoliku

custy
3. apr 2012

@azzura je to veľmi ťažké, viem, ale ja aj tak si stále hovorím, že ak Boh nechce tak ja nechcem ísť proti Nemu, na to nemám guráž, plne mu dôverujem a verím, že On chce pre nás iba to Naj aj keď, veľa krát som si preto poplakala(naposledy včera). Zostávam vtichej dôvere k Nemu

azzura
3. apr 2012

@custy tak to ta obdivujem. Ja uz nejak skor rezignujem, ak sa do konca nic nevydari, tak s tym seknem. Co uz, nie kazdy musi mat deti, asi nie som vyvolena, iba netusim potom na co som na svete. Kebyže som nejaka cigana a atd, tak mam kopec aj nechcenych

custy
3. apr 2012

@moni1007 ani neviem, predsa len je to už dlhý čas a snažím sa nič nevyhladávať na sebe, lebo po toľkých sklamaniach som si uvedomila, že potom je to fakt o to horšie pre mňa, ale ako som už napísala azzure stále to dolieha na mňa a aj si poplačem keď som sama, lebo nechcem ten stres prenášať aj na manžela

custy
3. apr 2012

@azzura my už začíname vážne uvažovať nad adopciou, aj tade vedie cestička

mata_ba
3. apr 2012

@anett6212 hmmm...ale aj tak mozno si 🙂 ale je fakt,ze je lepsie cakat mrchu..potom to viac potesi 🙂

anett6212
3. apr 2012

@mata_ba ja ju cakam, lebo ju chcem. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

mata_ba
3. apr 2012

@mistisa nooo...to by si mohla mat uz nejake 6-8mm foliky... 🙂

azzura
3. apr 2012

@custy skusali ste IUI aj IVF. Nam ked sa pol roka po laparke nevydari IUI, tak ideme na IVF.

moni1007
3. apr 2012

@custy no ja som este nejak neplakala,aj ked slzicky mi uz vysli,strasne ma to hneva, lebo viem,ze by sme mu dali maximum lasky. a ja praveze stale rozpravam manzelovi,ze ma to trapi a pod aj ked som si uz povedal,ze ho tym obtazovat nebudem,ale jedine s nim sa dokazem tak otvorene rozpravat. o tom. a nasa rodina sa zacala rozrastat o male deticky a to na mna tiez dost posobi, nieze by som sa netesila z nich,ale hned ma chyti aj smutok..

mistisa
3. apr 2012

@azzura no tak vies co sa hovori mojka.do tretice vsetko dobre takze teraz to urcite vide moja 🙂 budem drzat moc moc pasticky 🙂 😉 😉

mata_ba
3. apr 2012

@anett6212 tak cakaj..za chvilu je tu 🙂

custy
3. apr 2012

@azzura ešte nie ešte nie iba s Clostylom zatial,ale na IUI by som možno, šla, ale IVF mi je veľmi proti srsti :(